zalezy jakiego sie ma partnera sa tacy ktorzy mysla o sobie czyli meska plec dziewczyna nic nie zrobi i ja to boli a sa czuli ktorzy martwija sie o partnerke i robia z nia zeby obaj byli szczesliwi i partnerki nic nie bolao wiem co mowie
Jesli ktos nie zasluguje by sie z nim kochac, to po co to robic, zeby sprawic mu przyjemnosc, przeciez to bez sensu.
Tak samo jest z sexem za pieniedze, jesli komus nie przeszkadza ze idzie z kims do lozka tylko dla kasy a nie po to by czerpac z tego przyjemnosc i nie ma po tym moralnego kaca, to jego sprawa.
_________________ Na marmurowej wyrył płycie czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
he no powiedz ile masz lat chjyba jeszcze nie przejechalas sie na chlopakach fakt ze jestem chlopakiem ale jak kumpelki mi sie zalily to troche wiem sa takie typy facetow ktorzy w seksie mysla o zaspokojeniu swoich zapotrzebowan no a dziewczyna jak glupia go kocha no to i cierpi heu heu
Wysłany: 2006-09-07, 12:21
Polecający: dzieki sobie :P
dokladnie sexu sie nie uprawia z osoba ktora na to nie zasluguje. . powinno sie raczej myslec o tym ze sex to wspaniala sprawa z osoba ktora jest tego warta a myslenie o tym czy w innym wypadku jest to oblesne czy tez nie wydaje mi sie za bezsens
_________________ ..:: Słodka jak vendeta, gorzka jak mocca,chlodna jak metal ::..
a takie typy facetow ktorzy w seksie mysla o zaspokojeniu swoich zapotrzebowan no a dziewczyna jak glupia go kocha no to i cierpi heu heu
Nie da się ukryć- baby dla miłości głupieją, a że dla facetów seks jest ważny (nie mówię, że dla kobiet nie jest), to dla seksu głupieją. Tak jak już zostało powiedziane- kobieta nie uprawia seksu z byle kim chyba, że1. robi to dla kasy, 2. jest nawalona w przysłowiowe trzy dupy i nie wie co robi. Obleśne mogą być tylko jakieś skrajne dewiacje typu sikanie na kogoś, lub ta gorsza czynność (fe.), lub gdy my uznamy, że ktoś uprawia sex z kimś, z kim my byśmy w życiu do łóżka nie poszli. Ale to jest obleśny seks teoretyczny, bo to nie my go uprawiamy;) Pokręciłam, ale mam nadzieję, że ktoś zrozumiał.
_________________ "Spadam
pomiędzy zdania
w niedorzeczności
bez wahania"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum