Tak seks jest obleźny. Jak mozna tak bezczelnie w kogos wchodzić, jak można sobie wsadzać członki w rózne partie ciała, jak można wkładać do buzi, obleśnego penisa. fuj
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Tak seks jest obleźny. Jak mozna tak bezczelnie w kogos wchodzić, jak można sobie wsadzać członki w rózne partie ciała, jak można wkładać do buzi, obleśnego penisa. fuj
Zgadzam sie to wszystko obrzydlistwo jak mozna tak zyc bleh...
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
a ja uwielbiam seks. ale uwazam ze ma on tylko sens z osoba ktora sie kocha. taki przelotny niema glebi niema tego uczucia ktore daje tak naprawde dodatkowa frajde.nienazwe go oblesnym ale plytkim.
[ Dodano: 2006-06-26, 23:32 ]
a tak poza tematem czy ktos moze mi wyjasnic z kad skombinowac(jak to zrobic) zeby miec taka fajna ikonke pod nikiem bo ja niemam jak widac i niewiem z kad sie to bierze.jestem lewa jesli chodzi o komputer.
Musisz zrobić taki specjalny napój: pomieszać sok z cytryny z wodą, dosypać bazylii, wykopać (osobiście, bo inaczej nie zadziała!) jeden ziemniak i zetrzeć go na tarce, potem postawić go na tydzień za oknem a napój przelać do 10 szklanek. Pojedz do Krakowa i kup tam garść żwiru z ulicy od bezzębnej staruszki. Wsyp po 4,5 grama żwiru do każdej szklanki (Lewą ręką, bo inaczej nie zadziała!) weź ziemniaczaną papkę i dodaj ją do 3 z 10 szklanek. Potem to wypij. Koniecznie o godzinie w któtej zarejestrowałaś się na forum. Wtedy pod Twoim nickiem pojawi się avatar!
a tak poza tematem czy ktos moze mi wyjasnic z kad skombinowac(jak to zrobic) zeby miec taka fajna ikonke pod nikiem bo ja niemam jak widac i niewiem z kad sie to bierze.jestem lewa jesli chodzi o komputer.
Pod logo forum są linki. Wśród nich "Profil" - klikasz. Zjeżdżasz na sam dół i masz nagłówek "Panel kontrolny Avatarów".
Jeżeli masz obrazek na komputerze to wybierasz "Wyślij obrazek z twojego komputera", jeżeli nie to masz inne opcje. Avatar nie może być za duży i nie może zbyt wiele zajmowac miejsca (informacje w profilu).
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Wysłany: 2006-06-28, 16:24
Polecający: bierdonka
ja bym poleciła sok z gumijagód wylac na kompa a potem wypowiedziec zaklęcie "wklej sie avatarze" i powinno zadziałać ;]
a seks jest dla wszechwiedzących 14 latków , my jestesmy juz za starzy na tego typu harce ;] trzeba dbać o serducho , a nóż z nadmiaru wrażen narobimy sobie bigosu ;] nie ma co ryzykowac ;]
a w ogole gdzie niby ten seks czy jak mu tam uprawiać ? na dyskoteki sie nie chodzi , w lesie sa szyszki i dzikie węże ... nie no , bes sensó
a seks jest dla wszechwiedzących 14 latków , my jestesmy juz za starzy na tego typu harce ;] trzeba dbać o serducho , a nóż z nadmiaru wrażen narobimy sobie bigosu ;] nie ma co ryzykowac ;]
lolinka, chyba żartujesz! czternastolatki, to już nie mają na to czasu, muszą się zajmować dziećmi, w gimnazjum to już trzeba się uczyć trochę... seks to rozrywka w sam raz dla ludzi tak koło dziesiątego roku życia... ;]
a wrcajac do tematu to seks jest dobry w kazdym wieku no o ile sie jeszcze moze.
a fakt obnizania sie dolnej granicy wieku wspołżycia nastolatków jest troche przerazajacy.
Moim zdaniem powinniśmy zaczynać współżyć kiedy jesteśmy na tyle dojrzali aby podjąć decyzje początku. Oby pierwszy raz nie wiązał się z chwilową namiętnością a potem konsekwencjami.
Moim zdaniem powinniśmy zaczynać współżyć kiedy jesteśmy na tyle dojrzali aby podjąć decyzje początku. Oby pierwszy raz nie wiązał się z chwilową namiętnością a potem konsekwencjami.
tylko caly problem w tym ze ci co za wczesnie zaczynaja wspolzyc a pozniej sa rozczarowani byli na poczatku swiecie przekonani ze juz sa gotowi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum