miłość jest nieodłącznie powiązana z seksem... przynajmniej moja hierarchia wartosci tak wlasnie wyglada... miłość i seks jest na tym samym poziomie, bo dla mnie to bardzo wazne... chcialabym zeby bylo inaczej, moze wtedy byloby łatwiej, ale niestety nie jest...
Wysłany: 2006-11-27, 18:55
hehe, powiem tak. Jeśli seks stawiasz na równi z miłością, to kiepsko. Owszem seks jest bardzo waznym elementem, ale seks nie znaczy ze kogos kochasz, ale kochając kogoś, mozesz mu to hm, niejako 'okazać' wlasnie przez seks. Ale jak dla mnie to nie jest najwazniejszy element i wssytko po kolei... ale to tylko moja opinia
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
No dobrze dla Was seks nie jest ważny, nie musi w ogóle istnieć ta część z wiązku, jeśli się kochacie, dla mnie musi... są różni ludzie... macie rację... ja Waszym zdaniem należę do tych gorszych... Może zakończę jedynie moją nędzną i jakże głupią historję tym, że spotykam się z Tomkiem, NORMALNIE spędzamy ze sobą czas i ewidentnie obojgu nam zależy i to nie tylko na seksie ale na NAS... nie okazał się takim parszywym draniem za jakiego go oceniłam na początku... I teraz dopiero się w nim zakochuję... Przynajmniej mam pewność, że ta jedna strona naszego związku tzn seks, będzie udana, a jak to się dalej potoczy to zobaczymy... dziękuję Wszystkim za podtrzymujące na duchu komentarzyki jak i za te mniej miłe (z nich też postaram się wyciągnąc jakieś wnioski) pozdrawiam...
Faceci są beznadziejni, tylko tyle mogę powiedzieć. Co innego mówią, co innego robią. Radzę Ci zapomnieć o obydwu. Lepiej poczekać niz być na niby. Nie okłamiesz własnego serca i nie będziesz szczęśliwa z tym pierwszym, a drugi sam nie wie, czego chce (typowe!). Uszy do góry kobietko! Nie tylko Ciebie coś takiego spotkało!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum