• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

natusia1-2  

Do³±czy³a: 21 Cze 2007

Wys³any: 2007-06-21, 09:47   Mój ch³opak nie lubi moich ma³ych dzieci!!!

Witam!Jestem z moim ch³opakiem 3 lata i mieszkamy u mnie z moimi rodzicami gdy¿ dopiero remontujemy w³asne mieszkanie. Mam ma³± siostrzyczkê w wieku 6lat i jeszcze mieszka z nami moja siostra z córk± która ma 4latka.Zawsze my¶la³am ¿e mój facet nie ma nic przeciwko dzieciom a¿ do pewnego czasu gdy przesta³ bywaæ w domu gdy ja pracuje dlatego ¿e s± dzieci,zawsze mówi ¿e one krzycz± itp i nie ma spokoju,wiele razy ju¿ siê z nim o to k³óci³am a¿ wczoraj powiedzia³am ¿e jak mu dzieci nie odpowiadaj± to niech siê przeprowadzi do siebie do swoich rodziców.Bo wczoraj by³a taka sytuacja ¿e musia³am jechaæ na 4 godziny do pracy a on zamiast pojechaæ do domu to czeka³ na mnie 4 godz w samochodzie bo nier pojecha³ do domu gdy¿ by³y tam dzieci i ci±gle mi tylko marudzi ¿e siê nie wyspa³ do pracy.Nie wiem czy dobrze zrobi³am mówi±c mu ¿eby sie wyprowadzi³ .Czekam na wasze opinie.Pozdrawiam

Ania15  

Do³±czy³a: 22 Cze 2007

Wys³any: 2007-06-23, 16:45   

Witam! no masz trudn± sytuacjê.. Ale moim zdaniem powinnas szczerze i co najwa¿niejsze - na spokojnie - porozmawiaæ. Mo¿e on nie ma przekonania co do dzieci, a ju¿ napewno w wiêkszej ilo¶ci. Co do wyprowadzki, to zale¿y od Ciebie. Je¶li przeszkadza mu to w wiêkszym stopniu, mo¿e czas gdzie¶ wyjechaæ, wypocz±æ - we dwoje. Najwa¿niejsze jest jednak to, ¿e siê kochacie. Mi³o¶æ przetrwa....

:)

SweetHeart  

Do³±czy³a: 25 Cze 2007
Sk±d: Koszalin

Wys³any: 2007-06-25, 06:43   
   Polecaj±cy: Dziêki Google i Mojej Wyobra¼ni

Nie wiem czy powinnam sie tutaj wypowiadac bo niby jestem jeszcze " ma³olata " Szczerze to powinnac gdzies znim pojechac , porozmawiac na spokojnie , albo powiedziec siostrze zeby dzieci byly ciszej . Nie mow mu zeby sie wyprowadzal , jeszcze wezmie te slowa na serio i co wtedy bedzie!? Bedzie zle na pewno ... Dzieci zawsze mozna uspokoic :) Albo wychodzcie razem gdzies na jakies spacery wtedy twoj facet bedzie " zrelaksowany " i wtedy bedzie lepiej mu sie spalo:) Pozdrawiam

¦miej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.