jezeli am sie atrakcyjna i nie głupia dziewczyne to po co ja zdradzac...a jezeli am sie głupia rozowa landryneczke to po co z nia byc:P
Nie tzreba zdradzac:P tzreba madrze wybierac sobei partnerki:)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Wysłany: 2005-12-19, 16:59
Polecający: baba jaga ;P
moze i uogolniamy, ale miedzy Bogiem, a prawda to baby sa gorsze od facetow i tyle ;] Tak naprawde zaden chyba facet nie potrafi tak klamac,oszukiwac i manipulowac kobietami jak "inteligentna i wyzwolona" kobieta czyli modliszka jakby powiedzial moj kolega. I niestety takich kobiet jest coraz wiecej i sa one wzorcem dla mlodszych ... oO nie wazne chyba sie rozpedzilam ^^
Nawet najbardziej ładna i potrafiąca manipulować facetami kobieta nie zaczaruje każdego... Kwestia gustu ^^ No chyba, ze jakaś istota dosłownie nieziemska- możnaby podyskutować
wedle zasady 'Każda potwora znajdzie swego amatora' ^^ No w tym przypadku potwór
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Nawet najbardziej ładna i potrafiąca manipulować facetami kobieta nie zaczaruje każdego... Kwestia gustu ^^ No chyba, ze jakaś istota dosłownie nieziemska- możnaby podyskutować Very Happy
racja racja. nigdy nie spotkałem się z sytuacją, aby dziewczyna (jakakolwiek) mieszała we łbie WSZYSTKIM. to mogła być większość, znacząca nawet, ale zawsze znalazł się typ, co walił po ryju z tekstem: "człowieku nie daj się robić!" i pomagał na ziemię wracać wkonia zrobionemu.
(jakiś dziwny stylistycznie ten post)
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Wysłany: 2005-12-25, 17:19
A ja powiem tak: mojemu facetowi prób nie trzeba!
Dziewczyny, trzeba po prostu trafić na te męskie perełeczki, które się kręcą po świecie i nie trzeba się bać zdrad, czy innych takich
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum