Wysłany: 2005-12-27, 11:57
Polecający: baba jaga ;P
elv napisał/a:
bo mój jest 2 lata starszy
nie chce wyjsc na czepliwa, ale ;P wiek to naprawde o niczym nie swiadczy ;P niestety -_-' chociaz rzadziej zdaza sie dojrzaly mlodociany niz niedojrzaly dziestolatek ;P
Podpisuje się pod tym wszystkimi rękami i nogami. Każdy jest inny i innaczej dojrzewa itepeitede wiadomo różni są ludzie aczkolwiek nie wyobrażam sobie jakoś związku gdzie byłbym młodszy a ona starsza..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2005-12-27, 15:35
Polecający: baba jaga ;P
fazi napisał/a:
Podpisuje się pod tym wszystkimi rękami i nogami
przepraszam to ile ich masz ?? ;P
fazi napisał/a:
nie wyobrażam sobie jakoś związku gdzie byłbym młodszy a ona starsza..
heh bylam w dwuch takich zwiazkach ;P no i jeden calkiem spoko w sumie to bylo pare miechow roznicy w sumie to rok jezeli chodzi o roczniki, ale generalnie zwiazek jako taki byl fajny no i rozstalismy sie w pokojowych / w zgodzie ;P nie ze w pokoju sie rozstalismy ;P/ warunkach ;P a drugi to juz 2 lata roznicy no i hmm roznica wychodzila w sumie na kazdym kroku no i ten ozstanie i okres po rozstaniu nooo bylo to dosc ciezkie ;P
No to morał z tego taki że ciężko coś takiego przechodzi. Te kilka miesięcy to jeszcze, sam coś takiego zaliczyłem i dało się z tym żyć jednak ten fakt, że mimo wszystko jestem młodszy gdzieś tam mnie zawsze po cichu niepokoił. Ale rok-dwa to już nie do przełknięcia by było.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
No moj chłopak jest ode mnie o 3 lata starszy czasami widac ta roznice....czasami jest zle ale ogolnie mam nadzieje ze bedzie dobrze.... ta roznica kiedys zniknie!!!
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Wysłany: 2005-12-29, 18:45
W pewnym wieku na nawet roznica 10letnia sie nie liczy. Chlopcy dojrzewaja dwa lata pozniej, wiec najbardziej odpowiedni jest podobno ten 2 lata starszy. Ja w to nie wierze, ale niektorzy twierdza, ze to fakt.
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
ja na miejscu chłopaka podziękowałabym za taką rodzinkę... dla mnie to co zrobili jest chore... jak chcę wyjść za faceta to mu ufam, nie potrzebuję jakiegoś głupiego sprawdzania go... ja osobiście czułabym się jak jakaś zdzira, którą trzeba sprawdzić czy nie zdradzi... sorry, ale ja dziękuję za taką rodzinkę...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
W pewnym wieku na nawet roznica 10letnia sie nie liczy. Chlopcy dojrzewaja dwa lata pozniej, wiec najbardziej odpowiedni jest podobno ten 2 lata starszy. Ja w to nie wierze, ale niektorzy twierdza, ze to fakt.
dwa lata młodsza? mam kiepskie doświadczenia, ale może jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę. a i tak jak patrzę na panienki w moim wieku to mam szczere wątpliwości co do tego dorastania. fizycznie - owszem. mentalnie - nie powiedziałbym.
naya napisał/a:
ja na miejscu chłopaka podziękowałabym za taką rodzinkę... dla mnie to co zrobili jest chore... jak chcę wyjść za faceta to mu ufam, nie potrzebuję jakiegoś głupiego sprawdzania go... ja osobiście czułabym się jak jakaś zdzira, którą trzeba sprawdzić czy nie zdradzi... sorry, ale ja dziękuję za taką rodzinkę...
właściwie to święta racja. ciekawe, że nikt nie poruszył tego tematu wcześniej :roll:
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum