• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Martina  

Zaproszone osoby: 12
Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2007-07-25, 15:45   
   Polecający: epuls.pl

Beata18 napisał/a:
My naprawdę sie Kochalismy i łączyło Nas wielkie uczucie!
e no to sorry, ale co się nagle stało z tym wielkim uczuciem? wyparowało?

mnie facet zostawił po 13 miesiącach, też go mijam na korytarzu i jakoś żyję, nawet czasem uda mi się z nim chwilę pogadać, chociaż nie widzę w tym większego sensu. widocznie to nie było to ;]
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..

Beata18 

Wysłany: 2007-07-28, 16:03   

Martina, ale wiesz tu chodzi o to, ze On jest kulturysta i zaczął brac sterydy! Już na samym poczatku powiedzialam mu, ze jesli zacznie je brac to miedzy Nami koniec! I kiedy bylismy ze soba ostatni tydzien powiedzial mi o tym, ze bierze!!!! Bardzo Go Kochalam i gdy oznajmil mi, ze bierze to nawet nie chcialam Go zostawic(bo bylo mi to juz obojetne)!!! On mi zaczął tłumaczyc, ze ludzie pod wplywem sterydow sie zmieniaja i to bardzo....!! I On sam kazal mi zebym Go zostawila! Zanim to zrobilam, udalam sie do mojego znajomego po rade(sam duzo ćwiczy i wie cos o tym). Powiedzial mi, ze taki zwiazek nie ma szans, bo tym ludzia, ze tak powiem nie ładnie "siada na dekiel"!!!! Wiec mimo tego, ze Go Kochalam i On mnie Kochal musiałam rozstać sie z Nim! Bardzo rozpaczalam, ale juz mi przeszlo!!! I to wlasnie droga Martino bylo powodem mojego rozstania z NIM!! POZDRAWIAM

paulinusia 

Wysłany: 2007-07-29, 23:35   Re: Myślałam, że Kocha....!!!

nie ryzykowałabym nie oddzywając się do niego ..raczej powinnaś mówic mu chociażby "cześć " na korytarzu szkolnym.
Ale jest problem ktorego raczej nie rozumiem i nie zrozumiem jesli on po kilku miesiacach od ciebie odszedl i ponownie wrocil to cos z nim nie ten teges a ty jednak z nim wspolzylas! czy on cie w jakis sposob smusil do tego? zastanow sie nad tym,jesli ten chlopak nalezy do takich co skacza z kwaitka na kwiatek to radzilaby na niego uwazac bo nie potrzebnie moga isc jakies plotki

Beata18 

Wysłany: 2007-07-31, 11:12   Myślałam, że Kocha....!!!

Paulinusia, On wrocil do mnie, bo przemyslal sobie wszystko, ze musi byc ze mna bo nie wytrzymuje tej samotnosci! Powiedzial, ze wszystko bedzie dobrze, i ze mnie juz nie zostawi, ze zrobil błąd odchodząc ode mnie! Mowil jeszcze wiele innych rzeczy, ze np. zostaniemy ze soba na zawsze i bedziemy szczesliwi! Ja mu we wszystko wierzylam(nigdy mnie nie oklamal) i dlatego postanowilam przeżyć z Nim swoj 1 raz(podkreslam on tez Kochal sie 1 raz)! I ja bylam jego pierwsza dziewczyna!!!! Pozdrawiam

panna-nielegalna  

Wysłany: 2007-08-07, 23:00   
   Polecający: dzieki sobie! xD

najwidoczniej chlopakowi chodzilo tylko o jedno,albo dalej nie wie czego chce...moim zdaniem powinnas sie "wozic" po szkole z usmiechem na ustach- moze dobra mina do zlej gry jakos chlopaka skruszy,a na pewno poczuje sie zdezorientowany cala ta sytuacja... staraj sie o nim zapomniec,odpusc go sobie nie jest wart Twoich nerwow...a na drugi raz podchodz ostrozniej do facetow,nie badz taka ufna bo i oni potrafia nas omotac...

Beata18 

Wysłany: 2007-08-07, 23:41   

Panna-nielegalna, masz racje teraz juz nie wiadomo na jakiej zasadzie podchodzić do facetow?! Jeden mowi prawde, drugi owija kobietę w okół palca i obiecuje tyle, ze hoho.....! Juz raz sie przejechalam drugi raz tak nie bedzie :) !

panna-nielegalna  

Wysłany: 2007-08-08, 17:08   

Cytat:
Beata18
jakby nie patrzec czlowiek uczy sie na bledach :) ze mna bylo podobnie dlatego teraz jak jakis facet zaczyna sie "czaic" musi przejsc probe wytrzymalosci...a jesli nie ma cierpliwosci i nie poczeka mowie -bye bye bejbe :)

Beata18 

Wysłany: 2007-08-09, 13:24   

Wiesz i chyba trzeba tak robić, ile wytrzymają wtedy bedzie można dac Im jakąś szansę....! Pozdrawiam ;)

sierpniowa  

Wysłany: 2007-08-11, 18:27   

Nie rozumiem zupelnie Beato18 dlaczego masz wobec niego jakiekolwiek skrupuły? Powiedziec czesc czy nie? Zauwazac czy nie? Jesli on cie olal to ty jeg tez!!!

panna-nielegalna  

Wysłany: 2007-08-11, 23:05   

Cytat:
Nie rozumiem zupelnie Beato18 dlaczego masz wobec niego jakiekolwiek skrupuły? Powiedziec czesc czy nie? Zauwazac czy nie? Jesli on cie olal to ty jeg tez!!!
dla niektorych to czasem bywa bardzo trudne... :looka:

Odpowiedz do tematu