no ja rozumiem omijamy ale po co sie z kims meczyc do kogo sie juz nic nie czuje ??? uwazacie ze jesli druga osoba Cie kocha to Ty tez masz ja kochac i zyc z nia do konca zycia???
Ale kto tu mówi, że masz być z kimś, kto Cię kocha, jeżeli Ty go nie kochasz?
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
słuchajcie, mi się wydaje, że w tym temacie chodzi o taką zależność:
jest laska i facet. są ze sobą. ona go kocha, on ją też. i wtedy pojawia się trzecia/i. który kocha tego/tą, która jest w związku..
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
martinka_666, i dobrze Ci się wydaje. bo o to chodziło. tylko pan archi zamieszał.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
No to ja mialam taka sytuacje..Jestem z chlopakiem a zakochal sie we mnie jego kumpel (przynajmniej tak mowi)..No i co ja mam teraz zrobic?:(
Jezeli ja kocham faceta z ktorym jestem,ale z drugiej strony nie chce ranic tego drugiego..
Wysłany: 2006-02-05, 19:21
Polecający: baba jaga ;P
graj na dwa front tak najlepiej 8)
glupie pytania zadajesz ;P proste ze musisz wyjasnic temu co sie w Tobie "zakochal" ze nic z tego itd. zeby nie bylo niedomowien i zeby koles sobie nie robil nadzieji przy kazdym twoim ruchu czy milym gescie w jego strone ... no chyba ze nie jestes pewna ;P
Wysłany: 2006-02-05, 20:00
A moim zdaniem takie "odbijanie" no koledze dziewczyny, to chamstwo.
Jesli ktos jest w zwiazku i pojawia sie ta trzecia osoba, to ma ona po prostu pecha. Oni sa szczesliwi. Niech nie psuje.
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
ale no właśnie, często tej osobie w związku, do której się "podwala" ktoś trzeci, zaczynają się nasuwać wątpliwości..
ale wlasnie o to sie rozchodzi ze moze ta trzecia osoba ktora sie wtraci do zwiazku uswiadomi jej/jemu ze to jednak byl zly wybor i lepiej bedzie jej z ta trzecia osoba
nie no mnie się zdaje że nie mieszasz, tylko w tym momencie wysnuwasz to samo przypuszczenie, co ja - że osoba w związku za pośrednictwem osoby trzeciej może zacząć się zastanawiać nad sensem tego związku i tym samym wychodzi na to, że osobba trzecia ten związek rozwala, no.
Wysłany: 2006-02-06, 17:55
Polecający: baba jaga ;P
Ptaq jak Ty juz cos powiesz ;P
Nie wiem .. ja wiele wagonikow odczepilam ;P wystarczy wyczuc czy sie da ... bo wiekszosc kolesi skusi sie na krotki romans ... ale tak naprawde nie kazdy odejdzie i trzeba umiec wyczuc moment ;P nie zawsze sie udaje ... czasem mozna sie przeliczyc, ale to jak w kazdym sporcie nie wolno nie doceniac przeciwnika ;]
tyle co mam do powiedzenia ... milej zabawy życze tym co chca sie pobawic w "odczepianie" ;P bo to naprawde fajne ^^
by Ptaq
czepiasz sie .. ja zmeczona z praktyk przylaze a Ty mi ortografie poprawiasz ... zero serca ..
_________________ mam Cie! zjem Cie!
Ostatnio zmieniony przez Kurczol 2006-02-06, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum