Wysłany: 2008-03-01, 18:58 Nie potrafie go zrozumiec:(
Mój były chlopak po prawie rocznej przerwie wkoncu do mnie napisał, wyszło tak ze sie spotkalismy, potem jeszcze raz i na tym drugim spotkaniu pocałował mnie.
Kilka dni pózniej napisalam mu ze mozemy o tym zapomniec a on na to ze wcale nie chce tego zapominac i ze cos jeszcze do mnie czuje, ja zreszta do niego też. Potem pytal sie co musi zrobic aby mogl ze mna jeszcze raz chodzic. Odpisalam mu ze musisz mnie poprosic o to.
I własnie mielismy sie spotkac dzisiaj, ale wogole sie nie odzywa i nie wiem co o tym myslec. Wygląda to tak jakby zrezygnował juz, wydaje mi sie ze nagle znalazł sobie inna i ze juz nie chce byc ze mna;(
Albo napisze tak jak i kiedys ze nie pisal bo czekal na wiadomosc ode mnie. A ja nic nie pisalam bo chce sprawdzic czy mu zalezy na mnie.
Co o tym uważacie??
Szczerze, to uważam, że mu na Tobie nie zależy.
roczna przerwa? a ile byliście wcześniej ze sobą?
jego zachowanie mi sie nie podoba. coś do niego czujesz, ale to może sentyment? czemu się rozstaliście? i ile macie lat?
Hmm moim zdaniem wygląda na to, że chce do Ciebie wrócić. Bo po co miałby tak mówić... A to, że się chwilowo nie odzywa może świadczyć o tym, że chcę się dobrze na tym wszystkim zastanowić, przemyśleć wszystko, aby nie popełniać takich błedów, które kiedyś popełniał. Myślę, że powinnaś poczekać, a jeśli już nie potrafisz dłużej to zapytaj go wprost czy dalej Cię kocha i czy chcę z Tobą być.
_________________ "Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly."
A zerwaliśmy przez to ze kazde z nas jest bardzo honorowe i zadne nie wyciagnelo pierwsze reki na zgode.
Wg mnie najgorsza cecha w zwiazku. A podobno miłosc nie zna dumy... Nic tylko wspolczuc
heh kazde ma swoje racje, całkiem nienajgorsze.
Jesli Ci na nim zależy i napewno jesteś gotowa wrócić do niego wykaż sie inicjatywa. Podpuść go... moze on nie chce zaczynac bo nie jest pewien Ciebie? Jedno jest pewne. Nie dowiesz sie jesli Bedziesz to ciagle odwlekać na pozniej...
Cytat:
pytal sie co musi zrobic aby mogl ze mna jeszcze raz chodzic. Odpisalam mu ze musisz mnie poprosic o to.
ja juz sie nauczylam. Nigdy nie czekaj az facet pierwszy zagada, napisze czy zadzwoni, bo (w wiekszosci przypadków) tego nie zrobi, nawet gdyby mu cholernie zalezalo.. A skoro Tobie zalezy na nim po takim czasie to co tu sie zastanawiac, napisz pierwsza.. przeciez korona z głowy Ci nie spadnie..
opinia kobiet może i macie rację i nie chce jej podważać . to jest moje zdanie w tej sprawie nie każdy facet jest łowcą i zdobywcą może coś go boli co w tobie przez rozstanie się nie zmieniło a strasznie mu przeszkadza, niektórzy chcą od kobiet więcej ciepła i uwagi poświęcenia zrozumienia może warto by było na twoim miejscu się odezwać ale nie znam go nie wiem jaki ma charakter żebyś się na minę nie wsadziła raz ulec to zawszę będzie liczył na to że mu ustąpisz związek to duża liczba pięknych chwil wartych schowania honoru w kieszeń ale też trzeba iść na kompromisy i trzeba w dwoję na nie iść nie może tylko jedno korzystać , rozmowa szczera i czuła by tu pomogła ale prędzej porozmawiasz z kimś obcym dla ciebie niż z nim mam rację jesteście uparci to będzie prędzej kłótnia pełna wyrzutów , nie zamyka się wszystkich drzwi za sobą bo zostaną ci tylko wspomnienia a wspomnienia cię nie przytulą nie powiedzą będzie dobrze nie powiedzą kocham nie pocałują , zdarza się raz w życiu miłość warta tego wszystkiego a nie wiem jaka jest wasza
Wysłany: 2008-03-03, 15:16
Polecający: dzięki ciekawości
według nie on nie chce być z Tobą...Albo chce zrobić z ciebie idiotkę, albo chce udowodnić sobie albo swoim kolegom, lub tez dziewczynie nowej ze może mieć każdą!!
Wysłany: 2008-03-04, 22:44 tak bardzo bym chciała cofnąc czas
Stało sie to czego sie obawiałam, już nie napisał do mnie i raczej nie napisze. Poprostu mnie olał i znowu zranił. W sobote mielismy sie spotkac i po rocznej przerwie wrocic do siebie. Pisał ze jeszcze cos czuje i ze mu zalezy, ze chce byc ze mna, ze mam cos co go do mnie przyciaga. Jednak sie nie spotkalismy, on sie nie odzywał i ja tak samo. Mineła niedzila i tez nic. Potem poniedziałeki i sama napisałam. Pierwszy sms, ze chyba zerygnował ze mnie i mu juz nie zalezy. Nie odpisał. Potem drugi, ze nawet nie potrafi mi odpisac, ale zo to z jednej strony dobrze bo przynajmniej teraz wiem ze naprawde wogole mu nie zalezy. I ze moze kiedys jeszcze przypadkie sie spotkamy, na koniec napisala czesc. Jednka ten sms nie doszedł do niego, raport mi nie przyszedł Pomyslalam ze specjalnie wyłaczył telefon. Po jakims czasie znowu napislam, ze szkoda mi tego, bo zaczynalam sie do niego przekonywac i chcialam dac mu szanse. Ten sms doszedł. Ale nadal milczał.
Dzisiaj tak samo, ja skasowałam jego nr, bo juz i tak nie napisze. Boli mnie to ze nie potrafi nawet mi napisac ze juz nie chce byc ze mna i ze sie juz nigdy nie zobaczymy. Innej opcji nie widze, ktora usprawiedliwiala jego milczenie.
Tak mi smutno, bo to jest jedyny chłopak do ktorgo cos czuje. A tak to chcby niewiadmo jak bym sie starała to innego pokochac nie moge.
Dalej bede z terazniejszym chłopakiem mimo ze nic do niego nie czuje moze kiedys cos poczuje.
Wysłany: 2008-03-05, 07:22 Re: tak bardzo bym chciała cofnąc czas
czikita8904087 napisał/a:
Dalej bede z terazniejszym chłopakiem mimo ze nic do niego nie czuje moze kiedys cos poczuje.
po co być z kimś, do kogo nic nie czujesz? Po co okłamujesz tego chłopaka? ;|
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
wcale się mu nie dziwie wiedział o tym że masz już kogoś fajnie musiał się czuć skoro mówisz że coś do niego czujesz a jesteś z kimś , ja chodź się rozstałem ze swoją dziewczyną na jakiś czas to tylko spotykałem się z dziewczynami tylko jako koleżanki nic poważniej , nawet jak teraz chciała wrócić a ja powiedziałem że nie i że nigdy się nie zobaczymy to też narazie nie szukam bo wiem że ja kocham, pozdrawiam i życzę szczęścia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum