• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

amelka 

Wysłany: 2008-08-31, 16:26   

Mi się wydaje, że ty ja nadal kochasz skoro tak bardzo ci zależy żeby nie cierpiała. Coś pozostało z tego uczucia, dlatego czy nie warto spróbować jeszcze raz, jeszcze je
dna szansa, hm.

matrans 

Wysłany: 2008-09-11, 13:39   

po co ty tej dziewczynie w głowie przewracasz bawi cie to ze wykorzystujesz jej uczucie do ciebie tak nie mozna mysle ze masz nie pokolei w głowie napewno pamietaj bóg cie moze ukarac za to

Reksio  

Wysłany: 2008-09-11, 15:16   

To my mamy Ci powiedziec?
nie kochasz jej zostaw ja , ma cierpiec o_0?

Moj nowy mentor To Kanar!!

*Pozegnal sie z tym forum*

Rols15 

Wysłany: 2008-09-11, 16:37   

nie kochasz-zostawiasz kochasz-zostajesz >proste, ja na twoim miejscu bym se znalazł nową dziewczyne a o tej bym zapomnieł;)

Reksio  

Wysłany: 2008-09-11, 22:10   

Rols15 napisał/a:
nie kochasz-zostawiasz kochasz-zostajesz >proste, ja na twoim miejscu bym se znalazł nową dziewczyne a o tej bym zapomnieł;)

o_0
Nowa dziewczyna ? Looool ! ma sobie znalesc o_0:? COraz dziwniejsze pojecia :/

Moj nowy mentor To Kanar!!

*Pozegnal sie z tym forum*

adela89  

Wysłany: 2008-09-16, 17:51   

Cytat:
Zupełnie Ciebie nie rozumiem, zostawiłeś ją, strasznie to przeżywałeś, teraz też czujesz to samo. Może zastanów się nad sobą, jaki jest Twój stosunek do niej, bo wygląda na to, że ją kochasz, ale - albo o tym nie wiesz, albo nie chcesz tego przyjąć do wiadomości.

Może po prostu nie chce jej zranić ale to nie znaczy że ją kocha :looka:

Może wy się po prostu za często spotykacie???
Uważam że powinniście przez jakiś czas się nie spotykać żeby w spokoju przemyśleć tą sytuację. Dla niej to może być szczególnie trudne ale może pomóc. Znam wielu ludzi którzy tak zrobili i w końcu problem się sam rozwiązał. :P
Jeśli natomiast mieszkacie blisko siebie to może byc trudniejsza sprawa bo przecież nie możesz jej unikać! :dontgetit:
Jednak pogadajcie o tym szczerze i zróbcie sobie taki eksperyment...

Tuśka  

Wysłany: 2008-09-23, 12:53   

rowerek21 napisał/a:
miom zdaniem powinniście podjąć kolejną próbę bycia ze sobą. Postaraj się nie myśleć o tym jak ja krzywdziłeś.Na pewno nie jest to proste ale sprubój.

A moim zdaniem powinienes dac dziewczynie święty spokoj. Bo nie potrzebnie bedzie przez ciebie płakać po raz kolejny...
Choć z deugiej strony gdybyś nic do niej nie czuł miałbys gdzieś cz ona cierpi czy nie...
Myśle, że z tym problemem powienieneś poradzić sobie sam, zrbić tak jak czujesz, tak żeby było dobrze tez dla Ciebie!!

[ Dodano: 2008-09-23, 13:55 ]
Może po prostu nie chce jej zranić ale to nie znaczy że ją kocha :looka:

heeeeheeeheee Nie ma facetów, którzy po prostu nie chcą ranić!! A przynajmniej ja sie z takimi nie spotkałam. jakby mu nie zależało miałby gdzies co ona czuje!!

Colorblind  

Wysłany: 2008-09-23, 16:28   

Tuśka napisał/a:
Nie ma facetów, którzy po prostu nie chcą ranić!! A przynajmniej ja sie z takimi nie spotkałam.
dobrze, że dodałaś, że się z takimi nie spotkałaś - wszak tych, których znasz nie można nazwać wszystkimi facetami, nieprawdaż?
Tuśka napisał/a:
jakby mu nie zależało miałby gdzies co ona czuje!!
ewentualnie może postępować wg swojej hierarchii wartości, nie chce złamać swoich zasad, nie chce, by ktoś cierpiał przez niego itp. dlatego się martwi, zastanawia - taka też istnieje ewentualność

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

Odpowiedz do tematu