• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

Akuku 

Do³±czy³: 19 Pa¼ 2006

Wys³any: 2006-10-19, 16:40   

Ja te¿ mam problem. :wstyd: Pozna³am kogo¶ w czerwcu w okoliczno¶ciach niewa¿ne jakich. Ci±gne³o mnie do niego od poczatku. Jednak zapiera³am siê rêkami i nogami. Za nic nie chcia³am dopu¶ciæ do siebie my¶li ¿e mogê siê w nim bujn±æ inni to widzieli ja nie. On ma w koñcu 29 lat ja 19. Walczy³am walczy³am. Którego¶ dnia to ze mn± wygra³o. My¶la³am ¿e mo¿e je¶li siê bêde dalej wzbraniaæ mo¿e mnie omin±æ realna szansa na szczê¶cie. I co? Okaza³o siê ¿e nie jest sam ma kogo¶ - piêkn± jasnow³os± dziewczynê. Kiedy siê dowiedzia³am, co¶ we mnie pêk³o. I mija 4 miesiac kiedy probujê o nim zapomnieæ. My¶la³am ¿e ju¿ wezm± slub i chc±c nie chc±c o nim zapomne ale jeszcze on siê jeszcze z ni± nie o¿eni³. I nie wiem mo¿e to ja g³upia chce widzieæ co¶ czego nie ma. Ale to wcale nie jest dla mnie jednoznaczne ¿e jestem mu obojêtna.

Migotue  

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2006
Sk±d: Breslau

Wys³any: 2006-10-20, 11:59   
   Polecaj±cy: leszek miller

Cytat:
I nie wiem mo¿e to ja g³upia chce widzieæ co¶ czego nie ma. Ale to wcale nie jest dla mnie jednoznaczne ¿e jestem mu obojêtna.

skoro bierze slub z inna, to albo jestes mu obojetna i musisz to sobie w koncu uswiadomic, albo on jest skonczonym dupkiem, skoro z jednej strony mowi jednej ze serduszka, motylki, wesele, i te sprawy, a z drugiej swiru riru do ciebie.

ale w obydwoch przypadkach nie warto sie w to ladowac, ani czekac, i najlepiej przestan z nim szukac kontaktu, wypytywac znajomych o niego i ogolnie wylacz w sobie syndrom sledzacego *sledzia* ktory pewnie masz, wywal wszystkie "a moze" do smietnika, i zrob sie na ubostwo, wydz na zewnatrz i zobacz ile facetow chodzi po ziemi.

brzmi latwo, ale wcale tak nie jest, nie ebde cie oszukiwac

najwazniejsze to przestac sie uzalac nad soba i wziac sie w garsc- i przypomnij to sobie w kazdej sytuacji kiedy cos bedzie nie halo

Akuku 

Do³±czy³: 19 Pa¼ 2006

Wys³any: 2006-10-20, 18:26   

To znaczy ten ¶lub to ja sobie wymysli³am jak siê okazuje. I wygl±da na to ¿e ch³opak nie zamierza siê jak na razie ¿eniæ. I czy ja wiem tyle razy ich widzia³am i ani razu nie byli przytuleni jak para, nie trzymali siê za rêce. Ten ¶lub to ja sobie wymysli³am ¿eby zapomnieæ. ale nie ja wogóle brzydka jetsem i nikt na mnie nie zwróci uwagi. Ani On ani nikt inny

Migotue  

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2006
Sk±d: Breslau

Wys³any: 2006-10-20, 19:40   
   Polecaj±cy: leszek miller

nie dramatyzuj

pokaz fote na pw, to ci powiem jak jest i co mozna zrobic zeby bylo lepiej ;]

lolinka  

Do³±czy³a: 11 Mar 2006
Sk±d: Czêstochowa

Wys³any: 2006-10-20, 19:49   
   Polecaj±cy: bierdonka

Akuku napisa³/a:
ale nie ja wogóle brzydka jetsem i nikt na mnie nie zwróci uwagi. Ani On ani nikt inny

wiesz , no ja to bym nie chcia³a goscia ,który widzi we mnie kogo¶ z kim moze sie pokazac na miescie i tylko dlatego sie mn± zainteresowa³ ;] wiêc moze pomy¶l nad tym by go zaciekawiæ osobowo¶cia , i nie tylko jego ale przysz³ych innych, a nie blaskiem szminki ;]

Dishman  

Do³±czy³: 12 Kwi 2006
Sk±d: Siedlce

Wys³any: 2006-10-20, 23:35   

¯eby kogo¶ zainteresowaæ osobowo¶ci±, nie wolno go zraziæ wygl±dem.
Faktem jest, ¿e w³asna samoocena wiele daje - pozytywna oczywi¶cie. Nie¶mia³ym ludziom, którym siê wydaje, ¿e s± g³upi, brzydcy i ma³o przebojowi jest w ¿yciu ciê¿ko. Dlatego wa¿ne jest, ¿eby na przkór wszystkim my¶leæ o sbie najlepiej jak to tylko mo¿liwe. To pomaga.

Lady spark  

Do³±czy³a: 25 Maj 2006
Sk±d: z p³omieni=>

Wys³any: 2006-10-23, 17:26   
   Polecaj±cy: Przypadek;)

Akuku napisa³/a:
ale nie ja wogóle brzydka jetsem i nikt na mnie nie zwróci uwagi. Ani On ani nikt inny

Skoro tak mowisz to chyba znaczy ze tak jest wiec lepiej daj sobie spokoj :oczami:
A tak powaznie to przestan sie nad soba uzalac i zastanow sie czy jest sens tak latac za tym facetem

jusia_like  

Do³±czy³a: 05 Cze 2006
Sk±d: z hadesu

Wys³any: 2006-10-25, 10:35   
   Polecaj±cy: Google

Akuku napisa³/a:

w tym momencie to podejrzewam ze nie jestes brzydka tylko g³upia! Gosh!!
bardzo wkurzaja mnie tacy ludzie ktorzy wmawiaja sobie ze sa smutni depresja i czarna rozpacz. To nie wymaga od ciebie niczego iwêcej tylko czestszego usmiechanai siê !
Wez sie dziewczyno usmiechnij :) serio ¿ycze Ci jak najlepije bo znam takich ludzi ktorzy naprawde sa ladni tylko sie kryja i zakopleksiaja...
A jesli nawet nie amsz urody to zadbaj o wnetrze :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.