• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

klapouszek12345 

Do³±czy³: 15 Pa¼ 2006

Wys³any: 2006-10-15, 21:36   nieodwzajemniona mi³o¶æ???

Cze¶æ! :)
Mój problem jest do¶æ niebanalny. Otó¿ mam bardzo dobrego kumpla który mieszka niedaleko mnie. znamy sie od zawsze(mam 18lat a on 20) a ja sie w nim kocham juz odkad pamietam. Od paru miesiecy zlapalam z nim lpszy kontakt. Czesto ze soba gadamy(czyt. raz na tydzien). Wczesniej mowilismy sobie tylko czesc na przystanku autobusowym. Jak pamietam zawsze sie do mnie usmiechal. Jest bardzo sympatyczny i zawsze tak milusio do mnie zagada. Ale mysle sobie ze nie jestem wyjatkiem i do wielu osob robi taki slodkie minki, jest mily i w ogole fajny:) Ale teraz jest inaczej-przez cale wakacje spotykalismy sie co kilka dni rozmawialismy i od tego czasu moje uczucie do niego znowu sie obudzilo (a juz myslalam ze o nim zapomne, ze nie bede juz wiecej cierpiec) Bo wsztstko byloby pieknie gdyby nie to ze on ma dziewczyne z ktora jest juz od prawie trzech lat. Mam okazje widywac ja dosc czesto jak przychopdzi do niego jak sie czule witaja czy zegnaja. W takich sytuacjach zastanawiam sie nad jednym: Dlaczego jak razem ze soba rozmawiamy we dwoje prawi mi takie mega sympatyczne komplementy jest dla mnie taki mily i mowi ze zaluje ze sie wczesniej tak dobrze nie kolegowalismy od tych 18 lat tylko dopiero teraz co zaiskrzylo. Po co takie rzeczy wygaduje skoro widze ze nadal spotyka sie ze swoja girl. To jest dla mnie troche takie dziwne. Bylam tez z nim na jednej imprezie trzy lata temu. Latal za kazda dziewczyna ktora za nim latala. Zamykali sie w pokoju itd. Juz wtedy bylam w nim bardzo zakochana i cierpialam po tej imprezie(ja za nim nie latalam jak glupia)
Boje sie teraz popsuc toi co miedzy nami jest. nie powiem mu przeciez co czuje bo mysle ze to by wszystko zniszczylo a tego naprawde nie chce do tego nie moglabym mu spojrzec w oczy a przeciez mieszkamy tak blisko ze to bylby wielki wstyd(tak mysle)
niedlugo robie imprezke i miedzy innymi on jest zaproszony. Nie wiem co robic!!! jak wykorzystac taka sytuacje? czy moze w ogole zostawic to wszystko tak jak jest?! sama nie wiem.Na moje nieszczescie bedzie moja bardzo dobra kumpela ktorej nie mogla nie zaprosic a ktorej wlasnie on sie podoba i czuje ze cos z tego moze zlego wyniknac gdyz owa kolezanka jest bardziej smiala odemnie i moze nie miec oporow. U mnir to co innego:znam sie n nim tyle lat i jakby mu miala nagadac takich czulych slowek pare to nie wiem jakbym sie czula zobaczywszy go pozniej na ulicy. Prosze o komentarze i porady
pomozcie zrozpaczonej....

Dishman  

Do³±czy³: 12 Kwi 2006
Sk±d: Siedlce

Wys³any: 2006-10-15, 22:16   

Chyba za du¿o sobie wyobra¿asz. Kole¶ prawi Ci komplementy, bo tak ju¿ ma. Mo¿e jest "pies na baby" i lubi siê tak trochê podwalaæ do ka¿dej? Bywaj± takie egzemplarze ;)
Wydaje mi siê, ¿e impreza imprez±, ale specjalnie na nic nie licz. Gdyby ten kole¶ nie mia³ dziewczyny, to mog³aby¶ wzi±¶æ topór i stan±æ do boju, a tak to raczej sobie odpu¶æ.

jusia_like  

Do³±czy³a: 05 Cze 2006
Sk±d: z hadesu

Wys³any: 2006-10-16, 11:53   
   Polecaj±cy: Google

tez tak my¶le :]
to ¿e ktos od czasu doczasu powie ci co¶ milego to nie znaczy ze juz Cie kocha i wogole szaleje na twoim punkcie. Nie obrazjac facetow ale oni tacy juz sa ¿e mysla inaczej niz dziewczyny. Dla dziewczyny jak chlopak ja obejmie to juz znak ze jest w niej zakochany i juz dziewczyna slyszy dzwony weselne a chlopak nawet nie pomyslal o niej jako o dziewczynie w tym momencie :]
chlopcy inaczje mysla o tym i nie dobieraja sobie takich problemow do glowy. oczywiscie wiekoszosc bo sa wyjatki;*
pogadaj z nim i to nie znaczy ze ty nie mozesz mowic co czujesz wrecz przeciwnie powinnas ;)

klapouszek12345 

Wys³any: 2006-10-16, 18:14   

...................................................
aha... czyli mam sobie daæ spokój i dalej patrzeæ na ich oboje dzieñ w dzieñ i udawaæ ¿e nic siê nie dzieje podczas jekijkolwiek z nim rozmowy?! Czyli ma byæ tak jak by³o: mêczyæ siê i czekaæ na mi³o¶æ tak± prawdziw± ?!

Ok ja to wszystko rozumiem i sama ca³y czas sobie w³asnie takie rzeczy wmawiam od ³±dnych paru lat i uwierzcie ¿e to jest trochê mêcz±ce.... Mo¿e teraz jak kto¶ mi to z zewnatrz u¶wiadomi³ to faktycznie tak jest.......szkoda... :zalamany: my¶la³am ze us³ysze tu s³owa do boju dziewczyno walcz!
Ale skoro nie, to mo¿e naprawde ja jestem tak bardzo beznadziejna a on za fajny dla mnie... :zalamany: i musze sobie daæ spokój i my¶leæ o nim jak o moim bardzo bardzo dobrym kumplu i nic wiecej. Ok do zrobienia, ale wszystko sie zawala gdy widzê ich razem... ogarnia mnie wtedy dziwne uczucie no ale co¿..... :zalamany:

[ Dodano: 2006-10-16, 19:25 ]
aha a co do rady Jusi_like mysle ze to nie bylby za dobry pomysl powiedziec mu o wszystkim, niemoglabym po tem spojrzec mu w oczy a widzimy sie prawie codziennie. To bylaby troche g³upia sytuacja....

ale mam jeszcze jedna prosbe: prosze poradzcie mi czy jesli nadarzy sie okazja na imprezie ktora wyniknie z jego inicjatywy to czy ulec jego czarowi ? Czy moze okazac sie niedostepna grzeczna dziewczynka jak to bylo do tej pory......???

marlena_18  

Do³±czy³a: 08 Pa¼ 2006

Wys³any: 2006-10-16, 20:57   

klapouszek12345 napisa³/a:
aha... czyli mam sobie daæ spokój i dalej patrzeæ na ich oboje dzieñ w dzieñ i udawaæ ¿e nic siê nie dzieje podczas jekijkolwiek z nim rozmowy?! Czyli ma byæ tak jak by³o: mêczyæ siê i czekaæ na mi³o¶æ tak± prawdziw± ?!

Sama napisa³a¶ ¿e oni sa ze sob± 3 lata... wiesz nie sadze ¿e ³atwo ci bedize rozwalic taki zwiazek, ale wcale nie musisz sie meczyæ,je¿eli jeste¶ pewna swego uczucia!!

sama pisa³a¶ ¿e du¿o rozmawiacie... po prostu go oczaruj inteligencja, wygladem...etc. Je¿eli jemu te¿ na Tobie bedzie zale¿a³o to... na pewno ci¶ z tego wyjdzie...

wyje¿dzajac mu z wyznaniem mi³o¶ci to tylko sie zb³a¼nisz w jego oczach... to nie jest komedia romantyczna ¿e g¶æ rzuci ci sie na szyje i powie ¿ eon tez to czuje... niestety

mo¿e naprawde ja jestem tak bardzo beznadziejna a on za fajny dla mnie...

dziewczyno z takim nastawieniem to Ty nikogo nie poderwiesz!!! Wiecej wiary w siebie!!

wszystko sie zawala gdy widzê ich razem...

Znam to uczucie... grrrr... a¿ sie "scyzoryk s kieszeni otwiera" hehehe
prosze poradzcie mi czy jesli nadarzy sie okazja na imprezie ktora wyniknie z jego inicjatywy to czy ulec jego czarowi ?

NIGDYYYYY!!! Wtedy potraktuje cie jak pierwsza lepsza!!!! A wyobra¼ sobie jak ty sie bedizesz czu³a po takim incydencie jak go zobaczysz na ulicy?? Grzecznie mu wyt³umacz ¿e jest ¶wietnym facetem i gdyby byl sam to... kto wie.... heheh

Lady spark  

Do³±czy³a: 25 Maj 2006
Sk±d: z p³omieni=>

Wys³any: 2006-10-16, 21:07   
   Polecaj±cy: Przypadek;)

A ja uwazam ze powinnas sobie odpuscic tego faceta gdyz on ma dziewczyne z ktora napewno wiele go laczy skoro maja taki staz i podejrzewam ze nie rzuci jej tylko dlatego ze wyznasz mu milosc czy cos w tym stylu... :oczami:

Dishman  

Wys³any: 2006-10-17, 10:21   

aha... czyli mam sobie daæ spokój i dalej patrzeæ na ich oboje dzieñ w dzieñ i udawaæ ¿e nic siê nie dzieje podczas jekijkolwiek z nim rozmowy?!

My¶lê, ¿e powinna¶ przestaæ sobie robiæ nadzieje. Ten typ tak ma, po prostu lubi sobie poflirtowaæ z dziewczynami.
my¶la³am ze us³ysze tu s³owa do boju dziewczyno walcz!

Twój problem polega na tym, ¿e Ty ju¿ wiesz co masz robiæ, tylko próbujesz znale¼æ gdzie¶ potwierdzenie swoich domys³ów.
Je¿eli faktycznie chcesz sprawê rozwi±zaæ, to mo¿esz odkryæ wszystkie karty. Bêdziesz mieæ wtedy jasno¶æ, bo albo siê zb³a¼nisz, albo wygrasz.
Ale skoro nie, to mo¿e naprawde ja jestem tak bardzo beznadziejna a on za fajny dla mnie...

A nie lepiej my¶leæ o sobie, ¿e nie jest Ciebie wart, bo ugania siê za jak±¶ wyw³ok±, zamiast byæ z Tob±?
prosze poradzcie mi czy jesli nadarzy sie okazja na imprezie ktora wyniknie z jego inicjatywy to czy ulec jego czarowi ?
Wykorzystaæ to i zakomunikowaæ to wszystkim zgromadzonym, poprzez np. przylepienie siê do niego jak mucha do gówna. Nie mo¿esz dopu¶ciæ do sytuacji, ¿e czas bêdzie dzieli³ na Ciebie i na inn±.

marlena_18  

Do³±czy³a: 08 Pa¼ 2006

Wys³any: 2006-10-17, 13:48   

Dishman napisa³/a:
A nie lepiej my¶leæ o sobie, ¿e nie jest Ciebie wart, bo ugania siê za jak±¶ wyw³ok±, zamiast byæ z Tob±?

Wow Dishman, Ty to powinienes psychologiem zostac... :rotfl:

Dishman napisa³/a:

Wykorzystaæ to i zakomunikowaæ to wszystkim zgromadzonym, poprzez np. przylepienie siê do niego jak mucha do gówna. Nie mo¿esz dopu¶ciæ do sytuacji, ¿e czas bêdzie dzieli³ na Ciebie i na inn±.

Nie no twój talent psychologiczny ju¿ sie psuje!!! Troche wyobra¼ni:
1) zostanie nazwana np. szmata która podrywa czyjego¶ faceta
2) on zacznie jej unikac bo wiesz bedize chcia³ zapomnieæ o incydencie
3) jego lala sie o tym dowie i... koniec znajomo¶ci, bo je¿eli mu zale¿y na swojej dziewczynie a nie na klapouszek12345, to jak laska powie zê nie ¿yczy sobie aby utrzymywa³ z nia kontakt to zgadnij co zrobi

Niech pierwsze dowie sie na czym stoi tzn. zobaczy jak on sie bedize dalej zachowywa³, co mówi³ (do przyjació³ o niej) swego rodzaju orientacja w terenie :cwaniak: etc.
no moim zdaniem nie mo¿na powiedziec ze facet sie zabuja³ jak raz palnal jakis komplement (przecie¿ to u mê¿czyzn normalne--->> zwyk³y bajer)

Dishman  

Wys³any: 2006-10-17, 14:51   

marlena_18 napisa³/a:
1) zostanie nazwana np. szmata która podrywa czyjego¶ faceta

Bez przesady. Mog³aby byæ szmat±, gdyby odbi³a ch³opaka swojej kole¿ance, a ta wyw³oka chyba jej kole¿ank± nie jest. Poza tym jak na imprezie bêdzie go zmuszaæ do okazywania uczuæ, to chyba ten kole¶ te¿ siê a to godzi, nie?
marlena_18 napisa³/a:
2) on zacznie jej unikac bo wiesz bedize chcia³ zapomnieæ o incydencie

Albo z ni± zostanie... . A jak zacznie jej unikaæ, to przynajmniej bêdzie mia³a jasno¶æ, a nie bêdzie wyobra¿aæ sobie Bóg wie co po tym jak on wymownie spojrzy na ni± w autobusie.
marlena_18 napisa³/a:
3) jego lala sie o tym dowie i... koniec znajomo¶ci, bo je¿eli mu zale¿y na swojej dziewczynie a nie na klapouszek12345, to jak laska powie zê nie ¿yczy sobie aby utrzymywa³ z nia kontakt to zgadnij co zrobi

No i co z tego, ¿e zerwie z ni± kontakt? To lepiej ci±gle czaiæ siê na boku i czekaæ na te podrywy na przystanku?

klapouszek12345 

Wys³any: 2006-10-17, 16:12   

marlena_18 napisa³/a:
sama pisa³a¶ ¿e du¿o rozmawiacie... po prostu go oczaruj inteligencja, wygladem...etc. Je¿eli jemu te¿ na Tobie bedzie zale¿a³o to... na pewno ci¶ z tego wyjdzie...

marlena_18 napisa³/a:
NIGDYYYYY!!! Wtedy potraktuje cie jak pierwsza lepsza!!!! A wyobra¼ sobie jak ty sie bedizesz czu³a po takim incydencie jak go zobaczysz na ulicy?? Grzecznie mu wyt³umacz ¿e jest ¶wietnym facetem i gdyby byl sam to... kto wie.... heheh

Dzieki Marlena za wszystkie rady ;) bêdê próbowaæ a mo¿e co¶ z tego wyjdzie ale jesli nie to tak jak pisze
Dishman napisa³/a:
My¶lê, ¿e powinna¶ przestaæ sobie robiæ nadzieje. Ten typ tak ma, po prostu lubi sobie poflirtowaæ z dziewczynami.
Dishman napisa³/a:

I to jest chyba my¶lenie które powinnam wdr±zaæ w moje zycie. Tylko z drugiej strony juz probowalam tak myslec i bylo jeszcze gorzej ale za to w druga stronê: nie umia³am z nim wtedy rozmawiac normalnie, bo myslalam o nim jak o najgorszym draniu Ale w sumie jesli ma taki charkter ( a ma ) to nie moge na to zwracac uwagi, tyko widziec w nim dobrego kumpla. Trudno wybral tamta jest z nia szczesliwy a ona z nim. Ja bron boze nie mam zamiaru niszczyc czyjegos zwiazku. O nie! nie bede odbijac nikomu chlopaka NIGDY! bo nawet nie jestem w te klocki dobra ani nie mam zamiaru czegos psuc co juz trwa....
Tylko jest jedno ale: skoro ja kocha i jest z nia szczesliwy to czemu robi maslane oczy do innych dziewczyn? :zdegustowany: Tu juz nie chodzi nawet o mnie ale na imprezie bedzie jak juz pisalam moja przyjaciolka ktora caly czas sie wypytuje czy on bedzie(oczywiscie nie spyta mnie ale podpytuje inne osoby,ktore wiedza ode mnie ze on bedzie-nie wiem co ona kombinuje i az sie boje) Spotkala go raz na jakiejs imprezie-czule j± przetanczyli po czym znikli na wiekszosc nocy w pokoju... a pozniej wydzwanial do niej chociaz nigdy wiecej juz sie nie spotkali. Boje sie ze ona i on moga popsuc mi humor na tej imprezie...
wiem wiem... niby skoro chlopak tak sie zachowiuje nic nie jest wart... no ale...
Dishman napisa³/a:
chyba tak zaczne myslec... Ale zebysmy przynajmniej przyjaciolmi zostali

Dishman napisa³/a:
Je¿eli faktycznie chcesz sprawê rozwi±zaæ, to mo¿esz odkryæ wszystkie karty. Bêdziesz mieæ wtedy jasno¶æ, bo albo siê zb³a¼nisz, albo wygrasz.

mysle ze tylko bym sie zblaznila i ta wersja rozwiazania sprawy odpada. nie widze w tym sensu. To chlopak ma za dziewczyna biegac jesli jej na niej zalezy a nie na odwrot. To bylaby ostatnia rzecz jka bym uczynila: podrywac chlopaka... :zdziwko:
to nie w moim stylu

Lady spark  

Do³±czy³a: 25 Maj 2006
Sk±d: z p³omieni=>

Wys³any: 2006-10-17, 19:51   
   Polecaj±cy: Przypadek;)

bêdê próbowaæ a mo¿e co¶ z tego wyjdzie ale jesli nie to tak jak pisze

Trudno wybral tamta jest z nia szczesliwy a ona z nim. Ja bron boze nie mam zamiaru niszczyc czyjegos zwiazku. O nie! nie bede odbijac nikomu chlopaka NIGDY! bo nawet nie jestem w te klocki dobra ani nie mam zamiaru czegos psuc co juz trwa....

mysle ze tylko bym sie zblaznila i ta wersja rozwiazania sprawy odpada. nie widze w tym sensu. To chlopak ma za dziewczyna biegac jesli jej na niej zalezy a nie na odwrot. To bylaby ostatnia rzecz jka bym uczynila: podrywac chlopaka... :zdziwko:
to nie w moim stylu

niedlugo robie imprezke i miedzy innymi on jest zaproszony. Nie wiem co robic!!! jak wykorzystac taka sytuacje?

Dziewczyno wez sie zdecyduj czego chcesz bo w kolejnych postach zaprzeczasz sobie :oczami:

klapouszek12345 

Wys³any: 2006-10-18, 15:54   

bo chodzi o to ¿e ja ju¿ sama nie wiem co czuje, co mam robiæ, jak sie zachowywac... Wiem ¿e mój problem to ¿aden problem i gdyby ludzie mieli tylko takie problemy to byliby najszczesliwsi na swiecie. No có¿.....

Tu juz nie chodzi nawet o mnie ale na imprezie bedzie jak juz pisalam moja przyjaciolka ktora caly czas sie wypytuje czy on bedzie(oczywiscie nie spyta mnie ale podpytuje inne osoby,ktore wiedza ode mnie ze on bedzie-nie wiem co ona kombinuje i az sie boje) Spotkala go raz na jakiejs imprezie-czule j± przetanczyli po czym znikli na wiekszosc nocy w pokoju... a pozniej wydzwanial do niej chociaz nigdy wiecej juz sie nie spotkali. Boje sie ze ona i on moga popsuc mi humor na tej imprezie...
wiem wiem... niby skoro chlopak tak sie zachowiuje nic nie jest wart... no ale...

no ale... ja chyba cos do niego czuje skoro w takich no sytuacjach staje sie strasznie zazdrosna? i robi mi sie tak bardzo przykro... :( juz teraz jestem cholernie wsciekla na ta moja przyjaciolke bo juz sobie wyobrazam co sie bedzie dzialo. napomne ze ów kolezanka ma chlopaka ktorego "namietnie" zdradza no ale.... jeszcze jej malo, a przez to wszystko ja tez bede cieropeic.... nienawidze jej no ale jej przeciez tego niepowiem :zalamany:

Dishman  

Wys³any: 2006-10-18, 16:33   

Zrób tak. Niech ta Twoja kole¿anka zdobêdzie tego ch³optasia, a Ty zaczniesz pocieszaæ jej by³ego. I wszyscy bêd± szczê¶liwi.

A co to za impreza, ¿e ludziska przychodz± samotnie? Ta Twoja kole¿anka ma ch³opaka i przychodzi sama? Te ca³y Don Juan te¿ ma dziewczynê i te¿ przychodzi sam? Jaki¶ zlot klasowy?

klapouszek12345 

Wys³any: 2006-10-18, 16:47   

zaden zlot klasowy tylko urodzinki a ludzie beda z roznych plaszczyzn spolecznuch i wiekowych
On przychodzi sam, bo po pierwsze nie znam osobiscie tej jego girl, a pozatym raczej nie chcialabym go juz w ogole na tej imprezie jesli przyszedlby z dziewczyna z wiadomych wzgledow :]
A kolezanka przychodzi sama bo ma zamiar zabrac sie za tego mojego kolege, a chlopakowi jakas scieme pusci ze niby nie byl zaproszony i przyjdzie sama :zly:

a... i nie wiem czy wszyscy byliby szczesliwi gdyby sie tak stalo jak mowisz. To bezsensu.Ta kolezanka chce sie tylko zabawic i nic nie mowic o tej imprezie chlopakowi. A nastepnego dnia wrocic do niego jak gdyby nigdy nic :zly:

Dishman  

Wys³any: 2006-10-18, 18:40   

To ja mam jeszcze lepszy pomys³. Jak chcesz zlikwidowaæ konkurencjê, to zapro¶ tego ch³opaka. On przyjdzie i ta Twoja kole¿anka ju¿ nie bêdzie mia³a pola do podrywu.

Proste? :) Jestem genialny :]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.