Przez GG?! To potwornie szczeniackie, nie wiem jakim łosiem trzeba być, żeby w ten sposób wyznawać miłość. To raczej gwarantuje niepowodzenie. Ja radziłbym działać powoli, nie ma co się spieszyć. Zaproś ją do kina, pojdź na spacer, odprowadź gdzieś itd.
poprostu zlap ją po szkole i powiedz ze akurat idziesz w jej strone (bądź jedziesz) , zagadaj, powiedz ze musisz cos kupic( zalozmy prezent dla mamy) spytaj sie czy moze nie poszlaby z tobą wybrac cos. jesli powie ze nie to sie spytaj czy jutro.
powodzenia:)
Wysłany: 2006-11-30, 12:09
Polecający: dzięki sobie
załatw sobie najpierw od niej gg (najlepiej) zacznij zagadywać na byle jaki temat, zawsze gdy ja bedziesz widzial zagaduj a po czasie sptaj sie czyby z toba (i najlepiej jeszcze kims) gdzies nie wyskoczyla tak po malu bedziecie sie zblizac do siebie. Mozesz jej napisac ze ci sie spodobala ale badz cierpliwy i pamietaj abys nigdy o chodzenie nie pytal sie przez gg tylko w realu, wtedy dziewczyna to doceni.
Na mnie wlasnie pewna osoba testuje ten sposob ;p
_________________ Ktokolwiek kładzie na mnie rękę,
aby mną rządzić,
jest uzurpatorem i tyranem
- uważam go za swojego wroga
Wysłany: 2006-12-02, 23:50
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Generalnie są dwie drogi podejścia do tematu:
1. Powiedzenie wprost (ale nie po drodze na przystanek!!! - to musi być sytuacja ku temu zbudowana+odstrzelony(ale bez przesady))
2. Dawanie delikatnie (nie "maczugą w głowę") sygnałów, że coś chciałbyś Jej powiedzieć
Najpierw dobrze się zastanów, czy na pewno chcesz Jej to wyznać - będziesz to pamiętać do końca życia.
Ew. efekty: (pamiętaj, że nie znam dokładnie sytuacji - im bardziej się lubicie, tym większa szansa na powodzenie)
pkt 1. - wyśmieje Cię na poczekaniu i później w szkole
- wyśmieje Cię tylko na poczekaniu
- da Ci do zrozumienia, że nie jest zainteresowana
- da Ci do zrozumienia, że jest zainteresowana
- rzuci Ci się w ramiona
pkt 2. - wyśmieje Cię
- da Ci do zrozumienia, że nie jest zainteresowana słuchaniem Ciebie
- da Ci do zrozumienia, że jest zainteresowana wysłuchaniem Ciebie
- zechce wysłuchać tego, co chciałbyś powiedzieć
(efekty tego: patrz pkt 1. dwa ostatnie)
Osobiście jestem za drugim podejściem - bezpieczniejsze, ale mniej zdecydowane.
Tak na przyszłość - nie zadawaj więcej takich pytań (przynajmniej tu). Proszę!
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
ja to bym najpierw wzbudził zainteresowanie, a dopiero potem wyznawał. długie to, ale raczej o mniejszym ryzyku niż palnięcie wprost. się zaprzyjaźnij jakoś, zacznijcie się spotykać <- wyjdzie samo.
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Uważam to pytanie, które zadałeś za dość śmieszne. Czy Ty z nas żartujesz, bo jak przeczytałem, że masz 16 lat to jednak powinieneś coś wiedzieć i nie pytać o tak banalne sprawy praktycznie, na forach internetowych!
Po prostu mów, a jeśli jesteś romantykiem, to powiedz to jakoś głębiej, zawsze zadziała:)
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum