Ja nie powinienem dawac rad w takich sprawach bo sam malo wiem , ale jak dla mnei najlepszą drogą jest zdobywanie przyjaxni dziewczyny, a gdy będziesz wiedział, ze dziewczyna cię lubi to staraj się aby zrozumiała, ze zależy tobie na jej przyjaźni. A w przyszłości zaproś ja gdzieś lub się z nią spotkaj. Gdy wszystko sie uda i bedziesz widział, ze dobrze sie zx toba czuje masz szanse na to aby jej wyznać miłość.
Wysłany: 2007-04-18, 06:33
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Grosz napisał/a:
najlepszą drogą jest zdobywanie przyjaxni dziewczyny
Podmieniłbym tu przyjaźń na sympatię. Mogłaby się czuć oszukana jak, przekonana o twojej "przyjaźni", usłyszy wyznanie miłości. Tak raczej nie powinno być.
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Ale koles masz problem powiedz jej na gg prosto z mostu kocham cie i tyle to jest najlepszy sposób według mnie i najprostrzy.
na gg? ... niby przejdzie... ale... sory:P:P niech sie troche wysili moze dziewczyna do doceni, zresztą całkiem inczaej sie rozmawia na zywo a całkiem i naczej na gg jak sie nie widzicie.. na gg mozna pisac wszytsko.... ale znając zycie wiekszosc to puste słowa...
poprostu podejdz do niej i z nia szczerze porozmawiaj !!! takie to trudne ?? tyle ja znasz więc wiedz jaka bedzie jej reakcja jesli sie zezlosci, zawstydzi, gdy będize zadowolona =_=
Wysłany: 2007-06-12, 16:51
Polecający: samej sobie :P
jej ja też mam takiego amanta który zachowuje się jakby chciał a nie mógł i trochę mnie to wpienia że nie mówi że coś do mnie czuje....
więc najlepiej powiedz jej to wprost ,wiem że to może być trudne ale na pewno jak Ona jest spoko to nic Tobie nie powie, tylko porozmawia na ten temat.
Przynajmniej ja tak bym zrobiła...
_________________ www.lennykravitz.ovh.org ll You're Site.! <LK3 I was born long ago
I am the chosen I'm the one
I have come to save the day
And I won't leave until I'm done.
Hehe nie mozesz tak poprostu zacząć z nią chodzic.. Zacznij sie z nią spotykac i popoli powiedz jej co czujesz... Nie licz na to ze od rauz bedizecie razem daj jej troche czasu. Nie wiem jak jest teraz meidzy wami ale jesli chodizcie tazem do klasy to musisz to zalatwic powoli bo potem mzoe byc nieciekawie Pozdrawaim:*
_________________ Til everything burns
While everyone screams
Burning their lies
Burning my dreams
All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns
musisz jej powiedzieć co do niej czujesz.zdobądź np:jej numer komy albo gg,ale możesz po prostu jej to powiedzieć wprost.ale nie bądź nietrętny i nie zmuszaj ją do chodzenia.
jak potraktuje cię chamsko albo zwyczajnie oleje to znaczy,że nie jest tego warta,nawet jeśli ona tobą nie jest zainteresowana
nie no wiele osob w tym wieku ma z tym problem , tak jak już to szanowna koleżanka powiedziała : Nieśmiałość u facetów to istne pzrekleństwo ! ' Tak to jest najszczersa prawda
Sam przez to przechwiłem ... wstydziłem się rozmawiać o takich sprawach z dziewczyną ktora mi się podobała ;P
Teraz jest inaczej i sie ciesze , bo naprawde gdy sie nie wstydzisz to jest naprawde ogromna ulga ) 0 stresu
No a Tobie kolego życze Powodzenia i pamietaj )) Pełen spontan i rób to co uważasz za stosowne ! To Twój zwiazek i Twoje uczucia ) Tym się kieruj, jeśli serce Ci podpowiada żęby jej to Wyznać, Wyznaj . Jesli mówi jeszcze nie, to się wstrzymaj, PROSTE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum