jak masz powiedziec ;>
otwierasz usta i wydobywasz dźwięk- to jest chyba mowa
co do sposobu w jaki to powiesz to zalezy od inwencji i ta twoja nieśmiałośc to chyba powszechnie spotykany problem
Wysłany: 2006-11-05, 21:50
Polecający: Znalazlem w necie
Nie mow jej wprost co czujesz...to podstawa inaczej ja wystraszysz!!!!! Zapytaj sie doswiadczonych kloegow ze szkoly podworka ale tych inteligentynych nie polglowkow a zapewniam ze znajdziesz zloty srodek.
byc moze faktycznie masz malo lat bo takie pytania zadaja ludzie mlodzi...ciekawi mnie fakt ze jak ktos zna odpowiedz to mocno krytykuje osobe majaca problem z poznaniem odpwoedzi... dobrze ze zadales pytanie ale chyba nie na tym forum bo tu sie smieja ze wszystkiego...
Pozdrawiam
Wypij 2-3 piwa, tak na rozgrzewkę.
Później samo idzie z górki ; )
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Zaproś ją gdzieś i nie poddawaj się, jeżeli za pierwszy razem odmówi;)zapytaj tylko, dlaczego odmówiła:jeżeli powie, że jej się nie podobasz, to odpuść, ale jeżeli np powie, że nie odpowiada jej sposób w jaki ją poprosiłeś, to szansa istnieje!
Nie mow jej wprost co czujesz...to podstawa inaczej ja wystraszysz!!!!! Zapytaj sie doswiadczonych kloegow ze szkoly podworka ale tych inteligentynych nie polglowkow a zapewniam ze znajdziesz zloty srodek.
Ciebie więc by nie można było pytać o zdanie.. : )
a temat IMHO jest idiotyczny.. robi sie tutaj Bravo Girl
Assuming the moon's going to owe it one
It makes me think of how you act to me
You do favors and then rapidly
You just turn around and start asking me about
Things you want back from me..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum