Na obozie spotkałam spoko chłopaka. Fajnie się z nim rozmawia. Nadal utrzymujemy kontakt, chociaż mieszkamy daleko od siebie. On na obozie flirtował z moją koleżanką, ale ze mną także spędzał sporo czasu. Po powrocie do domu powiedział, że mu sie podobam i zaczął mnie ewidętnie podrywać. Pisze miłe słówka, prawi komplementy. Ja jednak nie wiem o co mu chodzi, bo pisze mi o swoich pannach. Z kim jest, z kim zerwał i takie tam. Sama nie wiem o co mu chodzi... jak myślicie?
skoro napomykał ci o tych pannach czyli jest coś z nim nie w porządku, moim zdaniem chciał się pochwalić jak on to maczo jest i być może żeby zaliczyć kolejną....może ciebie
aa bo bym zapomniała to jest taki typ faceta co ma sporo w gatkach a mało w głowie
_________________ Posłuchaj głosu serca...ono choć małe...prawde zawsze powie
no nie radzę sie z nim zadawać...
Jemu wyraźnie chodzi o zaliczenie kolejnej, skoro mówi o swoich byłych i teraźniejszych... Więc albo wymyśla bajki na ich temat ( za bardzo nie wiem po co ) albo nie... ale jedno albo drugie nie za dobrze o nim świadczy...
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-12-27, 21:06
dziwny niech sobie zalicza dziewczyny jakie chce...Ty sie nie daj...dlatego Ci to mowi zeby potem o Tobie mogl innej opowiadac... daj sobie z nim spokoj...
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
On na obozie flirtował z moją koleżanką, ale ze mną także spędzał sporo czasu. Po powrocie do domu powiedział, że mu sie podobam i zaczął mnie ewidętnie podrywać.
Ja po prostu mysle ze to jakis babiarz - jedna laska mu nie wystarczy
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
Na obozie spotkałam spoko chłopaka. Fajnie się z nim rozmawia. Nadal utrzymujemy kontakt, chociaż mieszkamy daleko od siebie. On na obozie flirtował z moją koleżanką, ale ze mną także spędzał sporo czasu. Po powrocie do domu powiedział, że mu sie podobam i zaczął mnie ewidętnie podrywać. Pisze miłe słówka, prawi komplementy. Ja jednak nie wiem o co mu chodzi, bo pisze mi o swoich pannach. Z kim jest, z kim zerwał i takie tam. Sama nie wiem o co mu chodzi... jak myślicie?
Daj mu w ryj poprostu....
[ Dodano: 2007-12-28, 23:31 ]
Dziewczyno pamietaj ze kazdy facet to pies.... Kazdy....
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum