• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2005
Sk±d: Opole/Southampton UK

Wys³any: 2006-04-11, 19:15   Pierwsza mi³osc!!!
   Polecaj±cy: Dzieki reklamie

Chcia³am na wstêpie powiedzieæ, ¿e do napisania tego tematu zainspirowa³ mnie temat twoje dziecinnstwo i post axss-a(Zuzia :D ) ...
Wiec ten temat chcia³abym po¶wiêciæ waszym pierwszym mi³o¶ciom przelotnym, zauroczeniom, wpadkom, czy cokolwiek z tym zwi±zanym...
Np.. wasz pierwsza mi³o¶æ w przedszkolu(Zuzia :D ) pierwszy poca³unek pierwsze dotkniecie pierwsze do¶wiadczenie ...
Niech ten temat bêdzie o pierwszym... (wszystkim) ale szczególnie o mi³o¶ci bo reszta (poca³unek sex itd.) to wszystko nawi±zuje do mi³o¶ci.. nie zawsze ale najczê¶ciej... :love:

:>

www.Melory18.fotka.pl

Seloya  

Do³±czy³a: 11 Kwi 2006
Sk±d: Z nieba

Wys³any: 2006-04-11, 19:33   
   Polecaj±cy: Link

Pierwsza mi³osc: wiadmo przedszkole
pierwszy poca³unek: w przedszkolu w policzek pierwszy dotyk intymny w 1 klasie gimnazjum ale to by³o tylko kolano :P
PIerwszy stosunek seksualny w 2 liceum :P czyli gdzies rok temu... z ch³opakiem z tkorym jestem do dzisiaj Kocham go i jestesmy juz 4 lata jest starszy od rok :D
By³o to nie zywk³e przezycie ale tez bez przesady... Gdybym sie z nim kiedy kolwiek rozsta³a to nie bede za³owac ze to w³±snie sie z nims ta³o !!! Bo by³o pieknie...
Kolacja pozniej kapiel ³ozko sex powoli wszystko sie dzia³o... jak w filmie... a pozniej zasne³am u jego boku Mam nadzieje ze tez tak piekne stosunki przezy³yscie/liscie ;]

lolinka  

Do³±czy³a: 11 Mar 2006
Sk±d: Czêstochowa

Wys³any: 2006-04-11, 21:36   
   Polecaj±cy: religia tv

nie no ... widze bravo girl panuje ! ;p ja sie nie wypowiem ... moge powiedziec ze takie rzeczy zachowuje dla siebie , to jest raczej dosc intymne jak sex , ale mi³osc przedszkolna by³a i mam do tej pory kontakt z tym osobnikiem ;p reszta w mojej g³owie ;p

anka  

Do³±czy³a: 07 Mar 2006

Wys³any: 2006-04-12, 11:13   

Moja pierwsza mi³o¶æ te¿ przedszkolna, dok³adnie rzecz bior±c z zerówki, bo jako takiego przedszkola to nie by³o, chodzili¶my razem do piêciolatków, siedzieli¶my w jednej ³awce, rysowa³am mu domki, bo mia³ problem z postawieniem prostej kreski, czemu nasza pani usilnie stara³a siê przeciwdzia³aæ i nigdy jej siê to nie uda³o, wiêc czepia³a siê mojej mamy: "niech ona nie rysuje domków Szymkowi, bo on siê nigdy nie nauczy stawiaæ prostych linii". Wyprowadzi³ siê w wakacje, zerówkê koñczy³am ju¿ bez niego i dzieñ po wakacjach, kiedy posz³am do szko³y i zobaczy³am, ¿e go nie ma, by³ tak okropny, ¿e do dzisiaj to pamiêtam, chocia¿ ju¿ nie pamiêtam jak wygl±da³ Szymek...
Te bardziej doros³e i ju¿ zupe³nie doros³e mi³o¶ci to ju¿ zostawiê dla siebie. :)

sprezyna  

Do³±czy³a: 04 Kwi 2006

Wys³any: 2006-04-12, 22:40   

co do mojego pierwszego poca³unku i dotyku... mam raczej neutralne podej¶cie
ale to nie mia³o wygl±daæ tak, jak chcia³am i sobie to wyobra¿a³am.
nie ta osoba, nie ta chwila, nie te okoliczno¶ci :roll:

Dishman  

Do³±czy³: 12 Kwi 2006
Sk±d: Siedlce

Wys³any: 2006-04-12, 23:35   

Pamiêtam jak w przedszkolu sensacjê wzbudzi³a plotka, ¿e mój kolega (zreszt± bardzo dobry, do czasu gimnazjum) zamkn±³ siê w ubikacji z kole¿ank± i mieli sobie pokazywaæ... no wiecie co :D Co siê tam faktycznie wydarzy³o, tego nikt nie wie, ale oboje przyznawali, ¿e mia³o to miejsce. Do dzi¶ dnia, po tych 17 latach jak go widzê to mi siê to przypomina. Terz sobie my¶lê, ¿e jednak 5-6 letnie dzieciaki nie by³yby tego w stanie zrobiæ.

...Ola...  

Do³±czy³a: 11 Kwi 2006

Wys³any: 2006-04-14, 08:32   

Moja pierwsza milosc... to bylo gdzies w drogiej grupie przedszkola. Zakochalam sie w moim kuzynie :P (z wzajemnoscia) Pocalowal mnie pierwszy raz podszas zabawy w krola lwa:) I tak bylo dopuki rodzice nas nie wzieli na powazna rozmowe i zaczeli tlumaczyc ze tak nie mozna bo jestesmy jak rodzenstwo. Nadal pamietam jak potem plakalam. Teraz sie czesto z tego smiejemy... :D

Martina  

Zaproszone osoby: 12
Do³±czy³a: 11 Pa¼ 2005
Sk±d: Poznañ
Ostrze¿eñ:
 1/3/5

Wys³any: 2006-04-14, 09:03   
   Polecaj±cy: epuls.pl

moja pierwsza mi³o¶æ to te¿ by³o w przedszkolu, chyba w cztero - piêciolatkach ;P
nazywa³siê Adrian, budowa³am mu gara¿e dla samochodów z klocków i siedzia³am z nim przy stoliku :P
pierwszy poca³unek to chyba te¿ gdzie¶ w przedszkolu, taki namiêtniejszy to dopiero w pierwszej gimnazjum..

reszta moja i tylko moja :oops:
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzieñ..

Kozio³ek  

Do³±czy³: 09 Kwi 2006
Sk±d: £ód¼

Wys³any: 2006-04-14, 10:06   

moja pierwsza mi³o¶æ by³a... chyba w przedszkolu.Nazywa³a sie Agnieszka i mia³a niejednego adoratora :P z tego co pamiêtam raz by³a taka sytuacja ¿e poszlismy do ubikacji... i da³a mi buziaka :) Pó¼niej chodzi³em z ni± 6 lat do podstawówki(wtedy te¿ nasze drogi sie schodzi³y :P :lol: ) i teraz te¿ mam z ni± kontakt ale duuu¿o s³abszy,mo¿na powiedzieæ ¿e znikomy

agatasss  

Do³±czy³a: 30 Mar 2006
Sk±d: Poznañ

Wys³any: 2006-04-14, 11:10   

moja 1 mi³osc totalny nie wypa³
2 jeszcze gorzej
3 strzal w 10 :) jak to mowia do 3 razy sztuka B)
milosci przedszkolnej nie pamietam a moze jej poprostu nie bylo :) ale za to w podstawowce mialam chlopaka /i mama niekazala mi sie z nim spotykaæ :o

***ArChi***  

Do³±czy³: 09 Pa¼ 2005
Sk±d: Bêdzin

Wys³any: 2006-04-14, 11:28   

powiem wam co moja chrzesnica ostatnio zrobila :P

poszla do swojego pokoju i slychac nagle taki wielki placz, moja siostra (mama) leci do niej i sie pyta co sie stalo, ona mowi z nie powie, ale mama nie odpuszcza i wtedy Wiktoria mowi: bo Bartek kocha Ole a nie mnie 8)

ostatnio byla u fryzjera i fryzjer jej zostawil grzywke a ona powiedziala ze nie chce miec grzywki bo Bartek nie lubi grzywki u dziewczyn, wiec padlo pytanie skad to wiesz?? bo Ola nie ma grzywki 8)

a ja tez tam jakies mialem pierwsze milosci chyba juz w ¿³obku jak dobrze pamietam miala na imie Magda :P pozniej w przedszkolu byla Kasia :roll: ale co tu wspominac :P

Kurczol  

Do³±czy³a: 13 Lis 2005
Sk±d: z nienacka
Ostrze¿eñ:
 1/3/5

Wys³any: 2006-04-14, 11:35   
   Polecaj±cy: baba jaga ;P

Mojej pierwszej milosi nie pamietam bo to w zlobku bylo i mama mi mowila ze sie z nim kapciami zamienialam i w ogole ... =.=' nawet nie wiem jak mial na imie

pozniej byl Jarek cale przedszkole i podstawowke ;P a teraz to bym go pewno na ulicy nawet nie poznala ^^'

NatalkaS  

Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2005
Sk±d: Opole/Southampton UK

Wys³any: 2006-04-14, 12:01   
   Polecaj±cy: Dzieki reklamie

Ja natomiast w przedszkolu mia³am swoja mi³osc ale nawet nie pamietam jak sie nazywa³ ten ch³pczyk :P
Pierwszy poca³unke tez przezy³am w przedszkolu :)
:D

www.Melory18.fotka.pl

Krecik  

Zaproszone osoby: 2
Do³±czy³a: 27 Lis 2005
Sk±d: Brzozów

Wys³any: 2006-04-14, 12:34   
   Polecaj±cy: 'Znaczenie imion' ;)

No i co ze mn± do jasnej anielki! XD
Nie jestem pewna, ale niektórzy wmnawiaj± mi, ¿e moja pierwsza mi³o¶æ to mój s±siad... Intymny kontakt, którego prawie nie pamiêtam, to tez by³ on... O¯, ale my byli¶my zboczeni XD i ¿eby nawet nie pamietaæ! XD
a tak na serio, to jakas 5-ta klasa podstawówki... poca³unek w policzek pierwsza klasa gimnazjum... ale to nie ten facet jednak :/
powa¿niejsze uczucie.... jakie¶ 2 miesiace temu... a niech go szlag! bêdzie jeszcze ¿a³owa³! >.<

Dishman  

Do³±czy³: 12 Kwi 2006
Sk±d: Siedlce

Wys³any: 2006-04-14, 15:06   

To Wy macie pamiêæ, ¿eby pamiêtaæ co siê robi³o w ¿³obku. Ja pierwsze przedszkole do którego chodzi³em jak mia³em 3-4 lata to pamiêtam jak przez mg³ê. Drugie pamiêtam tylko dlatego, ¿e mi siê podobno w ogóle nie podoba³o i strasznie p³aka³em. Trzecie by³o najlepsze. Do ¿³obka nie chodzi³em... du¿o straci³em? :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.