Dziewczyny mają racje, nie śpiesz się....! I pamiętaj nigdy nie przygotowuj sobie planu typu: pocałuje Ją wtedy, kiedy się Jej spytam i mi na to pozwoli! Nie, tu liczy się spontaniczność, a nie ustalanie: kiedy, gdzie i o jakiej porze dnia!
Pozdrawiam i pamiętaj nie śpiesz się tak z tym, samo kiedyś przyjdzie
I pamiętaj nigdy nie przygotowuj sobie planu typu: pocałuje Ją wtedy, kiedy się Jej spytam i mi na to pozwoli! Nie, tu liczy się spontaniczność, a nie ustalanie: kiedy, gdzie i o jakiej porze dnia!
co prawda to prawda. Ja gdybyś zapytał, to pewnie nie wiedziałabym co powiedzieć, jak się zachować... nie planuj, to samo wyjdzie. A może jeszcze być tak, że to ona pocałuje ciebie pierwsza heh
Teraz trzynastolatki troszke szybciej dorastaja niz jeszcze pare lat temu ogladalam film "Trzynastka" w ktorym perfekcyjnie pokazane jest co teraz wyprawia sie w tym wieku... niestety obraz ukazany w filmie nie jest zadna fikcja! tak sie dzieje naprawde! takze sadze ze trzynastolatki moga odczuwac cos wiecej niz tylko uczucie glodu lub zmeczenia a pocalunek to przeciez nic zlego:) najwazniejsze to sie nie denerwowac i nic nie planowac bo znajac zycie i tak wszystko dzieje sie na odwrot powodzenia
_________________ Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
Wysłany: 2007-10-16, 19:16
Polecający: sam trafiłem ;]
Cytat:
Teraz trzynastolatki troszke szybciej dorastaja niz jeszcze pare lat temu ogladalam film "Trzynastka" w ktorym perfekcyjnie pokazane jest co teraz wyprawia sie w tym wieku... niestety obraz ukazany w filmie nie jest zadna fikcja! tak sie dzieje naprawde! takze sadze ze trzynastolatki moga odczuwac cos wiecej niz tylko uczucie glodu lub zmeczenia a pocalunek to przeciez nic zlego:) najwazniejsze to sie nie denerwowac i nic nie planowac bo znajac zycie i tak wszystko dzieje sie na odwrot powodzenia
ciekawe, w moim miescie jeszcze sie bawia w "power ranges i pokemony" xD //off
Wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem
Priorytetem Ha I Pe Ha O Pe
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe
Instrukcja Calowania Dla Przyglupich:
stancie na przeciw siebie
zlap ja za cos i przytrzymaj blisko siebie (zeby Ci nie zwiala)
zwilz usta (mozliwie nie pokazujac przy tym jezyka)
otworz lekko (lekko! zeby nie pomyslala, ze ziewasz, albo chcesz ja pogryzc) otwor gebowy
zmniejsz odleglosci miedzy Waszymi twarzami do 0mm przy jednoczesnym przechyleniu glowy w te sama strone co partnerka (ona w swoje prawo, to Ty w swoje prawo tez)
od tego momentu sprawa jest indywidualna, jakos powinno pojsc
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
no i nie wyjaśniłaś mu tej najtrudniejszej części..
tu juz jest zgorki...
czesc II
nalezy kontynuowac stykanie sie utami oddychajac rownomiernir i rownoczesnie przechylajac glowe z jednej strony na druga, aby uniknac bolu karku
cenne wskazowki:
*zanim zaczniesz calowac, zjedz jablko lub mietowke
*jesli masz aktar, rob czestsze przerwy, tak, zebys mogl nabrac powietrza i nie udusic sie podczas pocalunku
*podczas calowania najlepiej objac partnerke
*nie rob tego w miejscu publicznym, postaraj sie o romantyczna scenerie
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum