No tak.. ;] jeżeli ktoś raz się sparzy,to już potem ma 'z górki' ..trochę trudno mu uwierzyć w miłość. Miłość jest,ale zdarza się naprawdę rzadko.. Tyle na ten temat z mojej strony. Ja w nią jednak wierze...
_________________ mYślisz, że kObieta tO słabA płeĆ??
sprÓbuj Nam zaBrać kołdrĘ w Nocy.. )
'Więc Spleć Palce Z Moimi Palcami, Chodź-Prowadź I Daj Się Prowadzić'
jeżeli ktoś raz się sparzy,to już potem ma 'z górki' ..
ja raczej sadze ze ma "pod górkę" bo boi sie zaangażowac po raz kolejny, boi zostac sie oszukanym, zdradzonym i czasami ten beznadziejny lek zabija wszystkie emocje i uczucia...
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
jeżeli ktoś raz się sparzy,to już potem ma 'z górki' ..trochę trudno mu uwierzyć w miłość.
marlena_18 napisał/a:
ja raczej sadze ze ma "pod górkę" bo boi sie zaangażowac po raz kolejny, boi zostac sie oszukanym, zdradzonym i czasami ten beznadziejny lek zabija wszystkie emocje i uczucia...
skąd ja to znam ech... to takie trudne przekonać tą drugą połówkę żeby uwierzyła, że jeszcze będzie dobrze, lepiej, NAJLEPIEJ!
Miłość-- ehh w moim przypadku troche skomplikowane Mam przyjaciela który mi sie podoba....chciałabym mu wyznac co do niego czuje lecz on juz ma kogos na oku ale ten ktos tez juz ma kogos itd. DOBIJAJACE .. a pozatym nie chciałabym ryzykowac-mogłabym stracic jego zaufanie... co gorsza stracic jego.. moze kiedys przyjdzie odpowieni czas...
_________________ 'Nie zwalaj niczego na okoliczności, lecz zmieniaj je.
Sukces odniesiesz tylko wtedy, gdy sam poszukasz okoliczności,
jakie ci odpowiadają;
Jeśli nie zdołasz ich znaleźć, stwórz je sobie'
dokładnie ... czesto zakochujemy sie we własnych przyjaciołach ... ja sam zakochałem się w mojej przyjaciółce, ale jakos staram sie jej tego nie mówic ... to by moglo zniszczyc nasza przyjaźń... żałuje tego ale nie chce jej tak samo stracic jak moja przedmówczyni.
Niestety tak już jest ... nic nie poradze
mam nadzieje ze kiedys przyjdzie czas i odpowiedni moment i będę jej mógł to powiedzieć
napewno przyjdzie.. ja tez mam taka nadzieje .. cóz wiara czyni cuda
_________________ 'Nie zwalaj niczego na okoliczności, lecz zmieniaj je.
Sukces odniesiesz tylko wtedy, gdy sam poszukasz okoliczności,
jakie ci odpowiadają;
Jeśli nie zdołasz ich znaleźć, stwórz je sobie'
Wysłany: 2007-07-18, 11:10
Nori, świetnie napisał że miłość to chemia(ktoś kiedyś jakoś musiał nazwać to uczucie)
Czy miłość istnieje?
Oczywiście że istnieje...czasem trzeba wiele doświadczyć,wiele razem przeżyć by to zrozumieć. Miłość czasem rani innym razem daje nam to co najpiękniejsze.
To normalne że z czasem ta chemia "wygasa" ale wtedy trzeba umieć patrzeć na związek inaczej...to taka inna(głębsza) miłość .
Myślę słowa Antoine de Saint-Exupéry najlepiej wyrażają czym jest miłość
,,Kochać się to znaczy nie patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć w tę samą stronę"
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
skąd ja to znam ech... to takie trudne przekonać tą drugą połówkę żeby uwierzyła, że jeszcze będzie dobrze, lepiej, NAJLEPIEJ!
cierpliwości, cierpliwości, cierpliwości, zrozumienia i miłości a na pewno sie uda
trzymam kciuki...
cierpliwości to on ma dużo, zazdroszczę mu, sama chciałabym mieć..
a ja nie umiem uwierzyć i ciągle się boję.. i boję się, że on będzie miał dość tego mojego strachu i da sobie spokój..
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
dla mnie miłość jest uczuciem związanym z druga osoba to chyba jasne hehe
to cos wiecej niz przyjazn.. gdy kogos kochamy to czujemy, że ta osoba jest nieodłącznym elementem naszego życia... poprostu bez niej świat jest szarawy i nie ma głebszego sensu
Bez Niej/Niego czujemy sie nikim. Ledwo przy rozstaniu myslimy tylko o tym by znowu Go/Ją ujrzeć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum