Co za proste rozgraniczenie. A jak jakaś kobieta nie ma klasy, a nie jest feministką? Jeżeli jakaś dziewczyna myśli, że przy wysiadaniu z samochodu, będę latał na około niego i otwierał jej drzwi, to się grubo rozczaruje. I jeszcze mam to robić przez całe życie? LOL
świadczy to tylko o tym jaki jesteś.. skoro nie chce Ci się ruszyć dupy by jej otworzyć drzwi od auta.. to nie mnie to wystawi opinię.. widać różnicę w wychowaniu..
popatrz jak się zachowują ludzie z klasą..
coz.... caly czas sie zastanawiam czy tu dyskutujemy o dziewczynach czy kobietach
zastanawia mnie też moja Droga Gosiu, czemu taki Dishman wypowiada się ze znawstwem o kobietach : > do tego tematu trzeba mieć troszkę pojęcia i doświadczenia z kobietami, nie dziewczętami, aight ?
Dishman napisał/a:
Sądzisz, że taka dziewczyna zmienia swoje poglądy, gdy zmienia się w kobietę? Coś na zasadzie: mam 19 lat i uważam, że otwieranie mi drzwi od samochodu jest głupie, ale jak ta sama osoba ma 27 lat to już uważa inaczej?
coś na zasadzie.. dziewczyna mając 19 lat może mieć niewielkie pojęcie o dorosłości, lub po prostu nikt jej tych drzwi nie otworzył a w wieku 27 lat ma więcej otrzaskania, tego obycia, lub nabiera tej takiej kindersztuby : ).
lolinka napisał/a:
oczekując tych wysnionych tuzinów róż i śniadań do łożka
teraz drobne zdziwienie.. ja za każdym razem jak spotykam się z kobietą to kupuję Jej nawet małego kwiatka, przez szacunek i wyrażenie uznania dla Niej.. głupie z Twego punktu widzenia, a mnie to nic nie kosztuje, a Jej jest miło.. : )
A śniadanie do łóżka to też nie problem : ) - budzę się zawsze wcześniej przed partnerką.. i jadam sniadanie, więc przygotowanie tych dwóch tostów i zaniesienie ich Jej do łóżka, też nic mnie nie kosztuje, należy tylko być normalną osobą myśleć o zadowoleniu drugiej strony mimo zmęczenia, czy tego że nie wszyscy tak robią..
marlena_18 napisał/a:
HajperGT, nie no to tacy faceci jeszcze istnieją?? Szkoda że nie miałam okazji takiego poznać
Istnieją, istnieją.. jesteśmy na wymarciu, ale są jeszcze takie jednostki..
HajperGT napisał/a:
świadczy to tylko o tym jaki jesteś.. skoro nie chce Ci się ruszyć dupy by jej otworzyć drzwi od auta.. to nie mnie to wystawi opinię.. widać różnicę w wychowaniu..
popatrz jak się zachowują ludzie z klasą..
Chyba żyjemy w dwóch róznych bajkach. Albo to Ty ciągle śnisz i teoretyzujesz. Prawda jest okrutna, prawda jest taka, że idąc z siatami do samochodu nie mam jak otworzyć królewnie drzwi, drogi Casanovo.
HajperGT napisał/a:
zastanawia mnie też moja Droga Gosiu, czemu taki Dishman wypowiada się ze znawstwem o kobietach : > do tego tematu trzeba mieć troszkę pojęcia i doświadczenia z kobietami, nie dziewczętami, aight ?
To złóż wniosek do admina, żeby zabronił mi się tutaj wypowiadać.... Co za typ.
HajperGT napisał/a:
coś na zasadzie.. dziewczyna mając 19 lat może mieć niewielkie pojęcie o dorosłości, lub po prostu nikt jej tych drzwi nie otworzył a w wieku 27 lat ma więcej otrzaskania, tego obycia, lub nabiera tej takiej kindersztuby : ).
Nie, to jest na tej zasadzie, że 27latka wdrążona w życie i jego realia, sika w majty, jak jakiś fagas, taki jak Ty staje się gentelmanem, bo marzy o jej słodkiej dupci.
HajperGT napisał/a:
ja za każdym razem jak spotykam się z kobietą to kupuję Jej nawet małego kwiatka, przez szacunek i wyrażenie uznania dla Niej.. głupie z Twego punktu widzenia, a mnie to nic nie kosztuje, a Jej jest miło.. : )
To widzę, że nie często spotykasz się z kobietami. Gdybym ja miał obdarowywać każdą kobietę/dziewczynę kwiatkiem, to musiałbym w samochodzie mieć ich cały bagażnik.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Chyba żyjemy w dwóch róznych bajkach. Albo to Ty ciągle śnisz i teoretyzujesz. Prawda jest okrutna, prawda jest taka, że idąc z siatami do samochodu nie mam jak otworzyć królewnie drzwi, drogi Casanovo.
siaty zawsze można odłożyć, myślenie tak bardzo boli..? Czy to mnie ono tak łatwo przychodzi..?
Cytat:
Nie, to jest na tej zasadzie, że 27latka wdrążona w życie i jego realia, sika w majty, jak jakiś fagas, taki jak Ty staje się gentelmanem, bo marzy o jej słodkiej dupci.
licz się koleżko ze słowami.. bo właśnie nazwałeś mnie fagasem.. ja na tej samej zasadzie mogę rozpuścić swoj język i Cię troszkę podjechać ale nie mam ochoty sprowadzac tej rozmowy do rynsztokowego poziomu.. a Ty wyraźnie tego chcesz, albo po prostu tak się porozumiewasz, bo inaczej nie umiesz : ]
Dishman napisał/a:
To widzę, że nie często spotykasz się z kobietami. Gdybym ja miał obdarowywać każdą kobietę/dziewczynę kwiatkiem, to musiałbym w samochodzie mieć ich cały bagażnik.
nie głupie jeśli dobrze zrozumiesz moje słowa, że po prostu mam na mysli kobietę o której względy się staram, lub już je mam..
HajperGT napisał/a:
licz się koleżko ze słowami.. bo właśnie nazwałeś mnie fagasem.. ja na tej samej zasadzie mogę rozpuścić swoj język i Cię troszkę podjechać
Walniesz mnie rękawicą, czy posmyrasz kwiatkiem?
HajperGT napisał/a:
oznacza to, że po prostu nijakość bądź chamstwo dominuje, to też punkt widzenia biologiczno-genetyczny - dominacja cech w społeczności powoduje zanik cech przeciwstawnych
Dominuje nie bez powodu. Bez popytu nie ma podaży. To proste prawo ekonomii o dziwo świetnie spisuje się w świecie biologii.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Ależ możesz i nosić wszystko sam, nawet jak padniesz, nie ma sprawy. Dalej baw się w sługę. Uważaj, bo w tym momencie od gentelmena, do jelenia krótka droga.
nie ma co.. mężczyzna pełną gębą! Gratuluję.. a ściślej współczuję Twojej partnerce..
Dishman napisał/a:
Walniesz mnie rękawicą, czy posmyrasz kwiatkiem?
nc...
Dishman napisał/a:
Dominuje nie bez powodu. Bez popytu nie ma podaży. To proste prawo ekonomii o dziwo świetnie spisuje się w świecie biologii.
Dominuje bo ludziom jest tak wygodniej, bo ruszenie dupy i danie komuś czegoś bezinteresownie, a już zwłaszcza rzeczy abstrakcyjnej przekracza ludzkie zachcianki..
Zresztą możesz nawet wmówić mi że jestem staromodny i jeleń.. ale nie zdziw się jak kiedyś usłyszysz od kogoś takiego jak ja.. że dzieli Was klasa - Ty jesteś kut*s, a on ma kut*sa..
dr frasunek napisał/a:
Z punktu widzenia biologii to, że jacyś mężczyźni są na wymarciu oznacza, że nie mieli powodzenia u kobiet...
Potomstwo nie zawsze dziedziczy identyczne cechy jak rodzice, a w szczególności jeżeli chodzi tutaj o pewne zachowania sa to cechy nabyte a nie wrodzone
Dishman napisał/a:
Bez popytu nie ma podaży. To proste prawo ekonomii o dziwo świetnie spisuje się w świecie biologii.
A gdy popyt przewyższa podaż?? To z tego co sie orientuje to dane dobro jest w cenie, wiec nie każdego na nie stać (są to dobra tzw luksusowe), wiec niektórzy dla zaspokojenia potrzeby musza zadowolić się innymi mniej wartościowymi (nijakimi) "dobrami"!!
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
Ostatnio zmieniony przez marlena_18 2006-11-06, 22:03, w całości zmieniany 2 razy
jak gatunek jest na wymarciu to chyba trzeba go objąć ochroną ??
zgadza się : )
marlena_18 napisał/a:
A gdy popyt przewyższa podaż?? To z tego co sie orientuje to dane dobro jest w cenie, wiec nie każdego na nie stać (są to dobra tzw luksusowe), wiec niektórzy dla zaspokojenia potrzeby musza zadowolić się innymi mniej wartościowymi (nijakimi) "dobrami"!!
towary luksusowe są krótko mówiąc bardzo pożądane.. : > tylko nie każdego na nie stać, więc co innego czyni się lepszym
Wysłany: 2006-11-07, 08:31
marlena_18 napisał/a:
Potomstwo nie zawsze dziedziczy identyczne cechy jak rodzice, a w szczególności jeżeli chodzi tutaj o pewne zachowania sa to cechy nabyte a nie wrodzone
To jest kwestia wychowania, więc takie rzeczy jak najbardziej powinny przechodzić z ojca na syna. A dodatkowo jakby kobiety naprawdę tak sobie ceniły to przecież one też mają wpływ na wychowanie synów.
Jak nie patrzeć za rosnące wśród samców chamstwo odpowiadają samice.
marlena_18 napisał/a:
Czyli te kobiety które narzekają na brak to ich nie stać? Bo w tym konkretnym przypadku oznacza to, że same są z niższej półki...
nie ma co.. mężczyzna pełną gębą! Gratuluję.. a ściślej współczuję Twojej partnerce..
Jeżeli Twoja kobieta woli sługę od faceta, to Twoja i jej sprawa.
HajperGT napisał/a:
Zresztą możesz nawet wmówić mi że jestem staromodny i jeleń.. ale nie zdziw się jak kiedyś usłyszysz od kogoś takiego jak ja.. że dzieli Was klasa - Ty jesteś kut*s, a on ma kut*sa..
Inne określenie jelenia to cipka, więc co Ty z tym kut*sem wyskoczyłeś to nie nie bardzo wiem.
marlena_18 napisał/a:
To już Twoja broszka, czy decydujesz się na związanie na całe życie z partnerem, który Ci nie odpowiada. Ostatecznie świadczy również o kobiecie.
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum