Dziewczynie zaimponujesz przede wszystkim szczerością. Żadne bajki o odpicowanym samochodzie, domu z basenem czy wypchanym portfelu nie wchodzą w grę chyba że szukasz tylko panny na jedną noc.
zdecydowanie szczerością i byciem soba mimo tego myślę że dziewczyny podziwiaja równiez inteligentnych chłopaków a nie jakiś idiotów, nie mówie tu w sensie ocen itp lecz o całym całokształcie, jaki on jest, jak zachowuje się, jak rozmawia z dziewczyną jak spogląda na świat itp
Wysłany: 2007-05-02, 19:10
Jeśli o mnie chodzi ... imponują mi panowie, którzy mają coś konkretnego do powiedzenia, są inteligentni, umieją pozytywnie zaskakiwać i mają niebanalne poczucie humoru... Kawiatki i czekoladki jak najbardziej wskazane W końcu trzeba się jakoś starać...
_________________ Na pierwsze imię mam Magda, na drugie... kłopoty
Wysłany: 2007-05-02, 19:17
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
szachrajka... napisał/a:
imponują mi panowie, którzy mają coś konkretnego do powiedzenia, są inteligentni, umieją pozytywnie zaskakiwać i mają niebanalne poczucie humoru... Kawiatki i czekoladki jak najbardziej wskazane
...<buja-w-obłokach> ...i wtedy obudziły mnie wykrzyczane na ulicy wulgaryzmy... <spada-na-ziemię>
Jeśli tacy jeszcze są, to zajęci.
No, może oprócz mnie
Jeszcze mi szachrajko... napisz, że takich spotkałaś. Jeśli tak, pogratuluję.
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Wysłany: 2007-05-02, 19:24
Zombwbij napisał/a:
szachrajka... napisał/a:
imponują mi panowie, którzy mają coś konkretnego do powiedzenia, są inteligentni, umieją pozytywnie zaskakiwać i mają niebanalne poczucie humoru... Kawiatki i czekoladki jak najbardziej wskazane
...<buja-w-obłokach> ...i wtedy obudziły mnie wykrzyczane na ulicy wulgaryzmy... <spada-na-ziemię>
Jeśli tacy jeszcze są, to zajęci.
No, może oprócz mnie
Jeszcze mi szachrajko... napisz, że takich spotkałaś. Jeśli tak, pogratuluję.
Nieźle to ująłeś- wulgaryzmy rujnują całe wyobrażenie o człowieku. Jeśli o mnie chodzi to miałam to szczęście spotkać takiego jakiego wyżej opsałam... Co kto szuka ten znajdzie
Dodam jeszcze, że to jest już jednak gatunek wymierający...
_________________ Na pierwsze imię mam Magda, na drugie... kłopoty
Nie ma złotego srodka na poderwanie dziewczyny bo każda jest inna ;] jednej zaimponujesz kwiatami, innej samochodem a jeszcze innej inteligencją i poczuciem humoru ;]
tak wiec najlepiej byc sobą, nie udawac i nie kłamac;] a na pewno znajdziesz ta wymarzoną partnerke która pokocha cie takim jakim jestes;]
hmmmm.... tylko to troche trudne bo poznając 3 nowych facetów jednego wieczora musiałabyś przespac sie ze wszystkimi zeby sprawdzić który nadaje sie na "partnera"!!
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
Wysłany: 2007-05-26, 17:36
Zombwbij napisał/a:
szachrajka napisał/a:
to jest już jednak gatunek wymierający...
Z jednej strony szkoda, ale z drugiej tacy są bardzo cenieni.
jakoś nie zauważyłem zeby sie o mnie dziewuchy biły
ale moja przyjaciółka mnie ceni, i to bardzo, bo zawsze staram sie taki być... i bardzo jej za to dziękuję :*
ale praca.... tam gdzie pracuje przekleństwa chodzą równo z nami po drodze a może ich jeszcze więcej chodzi... no ale to tylko praca... w domu staram sie nie być taki...
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum