Hmmm no więc tak.... podoba mi się pewien chłopak;) Ogólnie bardzo dobrze się nam gada. Jest bardzo miły(podaje kurtkę, przeppuszcza w drzwaich) często się usmiecha i generalnie chyba coś jest narzeczy, ale nie jestem pewna... Dodam, że ma 16 lat. ja jestem troszkę młodsza(o 2 lata) Mam do was 2 pytania:Czy on może coś do mnie czuć?? i czy to byłoby ok gdybym np na mikołajki kupiła mu jakiś drobiazg??
czy to byłoby ok gdybym np na mikołajki kupiła mu jakiś drobiazg?
pewnie skoro z nim rozmawiasz, tzn, że się jakośtam znacie. więc nie będzie to nic złego chyba.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Normalnie jest nieśmiały, pewnie że kup, właśnie drobiazgi pomagają. Zresztą jak nie kupisz będziesz żałowała. A lepiej żałować tego co się zrobiło niż zaprzepaścić to co się mogło zrobić
_________________ Pędzący tłum mija Cię, powietrzem jakbyś był.
Na ulicy setki aut i krzyk.
Siedzisz sam na ławce tej, poezji czytasz tom,
Nie spiesz się w ten słoneczny dzień, Ty wiesz
Albo być, albo mieć
A lepiej żałować tego co się zrobiło niż zaprzepaścić to co się mogło zrobić
Oj to już naprawdę zależy bardzo bardzo...;)
Ale w tym przypadku, czemu nie. Ja też myślę, że drobiazg będzie miłym akcentem.
_________________ – Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.
– We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać.
Hmmm no więc tak.... podoba mi się pewien chłopak;) Ogólnie bardzo dobrze się nam gada. Jest bardzo miły(podaje kurtkę, przeppuszcza w drzwaich) często się usmiecha i generalnie chyba coś jest narzeczy, ale nie jestem pewna... Dodam, że ma 16 lat. ja jestem troszkę młodsza(o 2 lata) Mam do was 2 pytania:Czy on może coś do mnie czuć?? i czy to byłoby ok gdybym np na mikołajki kupiła mu jakiś drobiazg??
Jest po prostu szarmancki, co się chwali, jednak nikłe są szanse na to, że jego ogłada stoi w ścisłym w związku z żywionym do ciebie ewentualnym uczuciem.
Niczego mu nie kupuj. Bo i po co. Jeżeli coś między wami jest, prędzej czy później stanie się to jasne, jeżeli nie - wyjdziesz na idiotkę.
moglaby na taka wyjsc gdyby go nie znala, a tak to wg mnie maly drobiazg nie zaszkodzi
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
bzdura, podarowanie np. czekoladowego mikołajka to nie spowoduje, że wyjdzie na idiotkę
No pewnie, przeca nikt jej nie każe kupować mu zegarka czy BMW.
Nawet jeśli pomysł z prezentem okaże się kompletnym niewypałem, zawsze może obrócić wszystko w żart. A poza tym miły drobiazg bywa na ogół mile widziany, więc nie wiem, dlaczego miałaby wychodzić na idiotkę.
Nie w momencie, jeżeli tego mikołajka dostanie tylko on.
a kto powiedział, ze tylko on?
i dlaczego wyjdzie na idiotkę, jeżeli da tylko jemu?
przecież nikt nie mówi, że ma to dać przy wszystkich, a jak mu da na osobności to on chyba nie będzie latał i się chwalił.
to może dac mu mikołaja tylko wtedy, jeżeli na jego oczach da takiego samego innym?
czy to się aby nie mija z celem i jest... głupie?
_________________ Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.
Nie w momencie, jeżeli tego mikołajka dostanie tylko on. Poza tym ludzie są różni przecież.
Mikołajek a sprawa polska xD
Kobito, chodzi tylko o kawałek czekolady za złoty dwadzieścia z osiedlowego spożywczaka, nie o pierścionek zaręczynowy z brylantem! "Hej, pewnie dzisiaj widzimy się ostatni raz przed świętami, proszę, tu mam prezent dla Ciebie, co by Ci poziom cukru we krwi drastycznie nie spadł", wręcza mikołajka, po sprawie. Chłopak, nawet jeśli nie jest nią poważniej zainteresowany, na pewno się ucieszy. Na pewno głowy jej nie odgryzie i nie wytarza w smole i pierzu.
i czy to byłoby ok gdybym np na mikołajki kupiła mu jakiś drobiazg??
oczywiście, drobiazgi mile widziane, dlatego nie krępuj się i kupuj i nie dorabiaj sobie filozofii, że taki drobiazg sprawi, że pomyśli chłopak o Tobie coś niemiłego, ja jestem za, bo naprawdę nie widzę nic złego w tym.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum