Wysłany: 2008-02-15, 12:22 Poznałem dziewczyne prosze o rade
Poznałem dziewczyne ma na imie Ania.ma 21 lat wzrost poniżej 160 cm.
studiuje widziałem się z nią 2 razy i myslimy by się spotkać 3 raz.
Wydaje się że jest miła,inteligentna,może nie jest super ładna ale na twarzy nie brzydka.Kiedyś w wieku 16 lat miała problemy z miesiączką zapisała się do lekarza o on przepisał jej tabletki hormonalne po których bardzo przytyła.Obecnie warzy 90 Kg.już nie bierze tych tabletek Hormonalnych zmieniła na inne po których się nie tyje.Te tabletki nie bierze już od roku i w wtedy czyli rok temu warzyła nawet 145 Kg.a teraz warzy 90Kg.Znów poszła do lekarza który przepisał jej diete 2 kg w tydzień też przepisał jej tabletki Meridi 15 zapisała się na aerobic.Jeśli chodzi o mnie to mnie przeszkadza to że ma taką tusze.Mam do was takie pytanie co powinienem zrobić,czy powinienem dać jej szanse i oczywiście czy ona schudnie.
Jeśli chodzi o mnie to mnie przeszkadza to że ma taką tusze.
lukasz.z.84 napisał/a:
oczywiście czy ona schudnie.
Więc nie przeszkadza Ci jej tusza czy przeszkadza? Boszszsz...
Albo chcesz z nią być, bo tego chcesz, bo podoba Ci się pod wieloma różnymi względami, bo pasujecie do siebie, bo czujesz do niej "to coś", albo nie. Skąd my mamy znać Twoje uczucia względem niej? Choć sądząc po pytaniu jakie zadałeś, raczej niespecjalnie Ci zależy...
O Twojej ortografii już nie wspomnę, bo to klęska.
Z tego co napisałeś wynika, że jej stan jest "raczej przejściowy". Uważaj,bo jeśli ją zostawisz, a za kilka lat będzie zajefajna laska to będziesz gorzko żałować
Czasem najpiękniejsze prezenty dostajemy w najbrzydszych opakowaniach.
pięknie napisane
nie rozumiem... miłość opiera się na przyjaźni... na uczuciu... na magii, która łączy dwoje ludzi. Zawsze można spróbować:) jeśli tego nie zrobisz to wtedy dopiero będziesz żałował
a skąd wiesz... może to że ktoś ją kocha bardziej ją zmobilizuje
Wysłany: 2008-02-15, 14:32
lukasz.z.84 napisał/a:
Jeśli chodzi o mnie to mnie przeszkadza to że ma taką tusze.Mam do was takie pytanie co powinienem zrobić,czy powinienem dać jej szanse i oczywiście czy ona schudnie.
A co jeśli nie schudnie? Boże człowieku albo Ci się podoba taka jaka jest albo nie? A może podoba Ci się i to bardzo ale boisz się tego co powiedzą inni.
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
A postaw się w jej sytuacji. Jakbyś się czuł, gdyby z przyczyn niezależnych od ciebie - ona by znalazła coś co by jej nie pasowało w Tobie?? I co wtedy?? Wkurza mnie trochę takie samolubne myślenie. Trochę empatii. A może pomógłbyś jej w powrocie do dawnej (tzw. normalnej) figury. To może jeszcze bardziej was złączyc - o ile oczywiście zależy ci na pozytywnych (i wiążących) relacjach z nią
Tak do końca to ja nie wiem czy da się schudnąć ze 140 na jakieś 60... Z tego co słyszałem to po takim spadku wagi konieczna jest operacja bo skóry jest po prostu za dużo.... Ja Ci dam taka męska radę... Daj sobie z nią spokój... Najlepsze jest to że jeszcze się nie zakochałeś więc nie będzie bolało... Jest cała masa fajnych foczek dookoła... Trzeba się po prostu rozejreć albo przestać szukać a jakaś sama się znajdzie Nie pakuj sie w to... Schudnąć z takiej wagi to na prawdę nie jest łatwo i szybko....
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
Tak do końca to ja nie wiem czy da się schudnąć ze 140 na jakieś 60... Z tego co słyszałem to po takim spadku wagi konieczna jest operacja bo skóry jest po prostu za dużo.... Ja Ci dam taka męska radę... Daj sobie z nią spokój... Najlepsze jest to że jeszcze się nie zakochałeś więc nie będzie bolało... Jest cała masa fajnych foczek dookoła... Trzeba się po prostu rozejreć albo przestać szukać a jakaś sama się znajdzie Nie pakuj sie w to... Schudnąć z takiej wagi to na prawdę nie jest łatwo i szybko....
Faceci... nie znasz możliwości kobiety, co potrafią zrobić dla faceta który ją kocha, a ona jego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum