Witam wszystkich,to mój pierwszy post na tym forum
Jakiś czas temu poznałem przy pewnej okazji całkiem fajną dziewczynę(on 17 lat ja 19).I co najważniejsze to to,że zarówno ona jak i ja jesteśmy zainteresowani sobą wzajemnie Z tym,że ona jakiś czas temu zerwała z chłopakiem,który ją bardzo zranił( a jakiś czas jednak z nim była).I teraz nawet często się z nią ustawiam,ona też chce tych spotkań,z tym że tylko po tym nie udanym jej związku na razie jakby się bała angażować w następne uczucie Wcześniej nie miałem takiego,no można to nazwać problemem bo ja i moja wcześniejsza dziewczyna byliśmy pewni w 100% uczucia,a teraz nie jestem pewny czy działać czy jednak na razie odpuścić tymczasem i tak będę musiał poczekać tydzień,bo panna wybywa na klasowy wyjazd
Wysłany: 2008-01-26, 15:06
Polecający: religia tv
ziomekL napisał/a:
cześniej nie miałem takiego,no można to nazwać problemem bo ja i moja wcześniejsza dziewczyna byliśmy pewni w 100% uczucia
skoro tak to czemu zerwaliście ;]
Ogolnie to skoro wiesz ze musisz czekac i dac jej czasu to w czym ten problem ? ;] Coś na co sie czeka lepiej smakuje niż to co sie dostanie odrazu i z łatwoscią ;]
chodziło mi o przeszłość i o czas w którym poznałem wcześniejszą dziewczynę A czas weryfikuje wszystko i uczucie,które na początku wydawało się mocne prysło jak czar Cóż,ale bywa i tak Ale ogólnie to jestem w gorącej wodzie kąpany i czekać mi się za bardzo nie chce
W takim razie nie ryzykuj, tylko poczekaj troche. Daj sobie i jej czasn na przekonanie sie, czy oboje na pewno chcecie, zeby Wasza zanjomosc przerodzila sie w cos wiecej.
W takim razie nie ryzykuj, tylko poczekaj troche. Daj sobie i jej czasn na przekonanie sie, czy oboje na pewno chcecie, zeby Wasza zanjomosc przerodzila sie w cos wiecej.
Nie ma co sie spieszyc.
no tak,tylko,że ona sparzyła się na wcześniejszej znajomości,a ja jak to chłopak nie chce mi się czekać.Jest tylko jeden szkopuł Dziewczyna może odnieść wrażenie,że mogę wydawać się za bardzo nachalny
to niech Ci się zachce skoro Ci na niej zależy to naprawdę nie powinien być aż tak duży problem. a jeśli stwierdzisz, że tak "długo" czekał nie będziesz to widać siłę i wartość tego, co czujesz to dziewczyny. tak czy owak, niedługo wszystko się wyjaśni.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
to niech Ci się zachce skoro Ci na niej zależy to naprawdę nie powinien być aż tak duży problem. a jeśli stwierdzisz, że tak "długo" czekał nie będziesz to widać siłę i wartość tego, co czujesz to dziewczyny. tak czy owak, niedługo wszystko się wyjaśni.
jak na razie ona nie chce się angażować ale spotykać się mimo wszystko chcę więc chyba warto czekać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum