Witam po baaaa rdzo dlugiej przerwwie.Bylem na zasluzonych wakacjach w karpaczu(bosko):Dprzyjechalem dopiero tydzien temu.Wtedy wlasnie z kumplem sie napalilismy ze moze jakies dziewczyny poderwiemy....kumpel wyjechal na 3 dni do poznania a ja zostalem sam.wtedy przyjechali Niemcy na wymiane.2lata temu bylem w Detchland na wymianie ale nie przypuszczalem tego ze:stoje sobie na pomoscie na plazy nad naszym jeziorkiem pieknym;]patrze a tu znajomy niemcaj idzie,potem drugi a potem ona...2 lata temu do niej rwalem...ostro...;]Ammana sie nazywa...wiec na poczatku luzik a potem...omg gadalismy troszke po angielsku i tp itd.Poza nia bajerowalem cale mieso z plazy:)Ammana miala qmpele Żolinn sie nazywala. Minely 3 dni przyjechal Michal moj qmpell best .Wiec go zapoznalem z kolezankami z niemiec.Z poczatku uciekalem przed niemkami bo ammana chciala czegos iwecej.postanowilem porozmawiac z nimi wraz z michalem.
Jakos sie kleila rozmowa wiec zaczelo sie flirtowanie.W moim miasteczku akurat byl festyn tai wiecie rocznica powstania miasta itp.Jej polska kolezanka przyszla sie mnei zapytac czy chce chodzic z ammana.ja powiedzialem ze ok ,ale pod warunkiem ze Zolinn bedzie z michalem.(najwiekszy blad ;(...)zgodzily sie.Wieczorem calowanko i papa.Bylem szczesliwy tylko przez 1 noc.Rano obudzilem sie "zwyczajny".Zobaczylem niemki na plazy po poludniu,wiec z michalem poszlismy do nich i postanowilismy zagadac,Rozmawialismy troche,az one musialy juz wracac do internatu.Cos mi strzelilo do glowy,lŻolinn byla piekna,od poczatku to wiedzialem,ale zabujalem sie w niej dopiero teraz,..Jak wiece zolinn jest z michalem.Wyslalem innego zaufanego kumpla zeby im powiedzial o co biega,Ammana zlapalo zonka,zolinn tez.michal niezbyt jest zachwycony z sytuacji,ja Zolinn bardzo kocham i wydaje mi sie ze jest z michalem slabo zwiazana,Niemki opuszcza kraj za 3 dni.Co robic,jestem zrospaczony.....
_________________ www.mu.xp.pl <--- wejdzcie i wspierajcie nasze forum!
Spytaj kumpla czy on do niej coś czuję itp. Osobiście nie pochwalam takiego zachowania: "Ja będę, ale ona..." ale coż stało się...
Jedyne co możesz teraz zrobić to jak najwięcej z nimi przebywać i szczerze pogadać
Powodzenia
Ciscodobrze rozumujesz fakt faktem ten tekst mi sie wymysknal lewąreka ale zrobie raczej ten 2 wariant poloze na nich:P sry na jest dobrze,kumpel...szkoda kumpla....;/;(
poza tym dobranoc i nie zwlekajcie z pomoca;(
_________________ www.mu.xp.pl <--- wejdzcie i wspierajcie nasze forum!
Twoj wybor , ja takiego 'kolegi' bym nie chcial miec za zadne skarby juz jednego takiego mialem, uwazaj zeby sie chlopak nie wkurzyl bo moze byc z Toba zle
powiem szczerze: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
chlopczyyyyyyyyk, ooo mamoooo.. nie wiem co powiedziec..
taki stary a taki glupi
nie, ja przepraszam, moderatorka nie powinna sie smiac z userow, ale to jest takie zabawne
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
wez sie rzuc na ta swoja wielka milosc, wyruchaj i bedzie git
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum