• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Colorblind
2008-07-27, 22:02
Autor Wiadomość

komputronik  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-05-23, 22:39   Proszę o Pomoc ( Pocałunek z języczkiem)

Witam! Mam na imie Łukasz i mam 24 lata a moja dziewczyna ma na imie Sylwia i ma 23 lata.
Ja mam taki problem moja dziewczyna chce się całować z języczkiem a ja narazie nie czuję sie gotowy na taki pocałunek. Ja nigdy nie całowałem się z języczkiem i nie jestem przyzwyczajony musze mieć troszkę czasu wydaje mi się jak narazie że to jest nie Higieniczne i obrzydliwe dlatego tak sądze bo jestem nie przyzwyczajony i nie wiem czy nie można się zarazić jakąś chorobą. JaK się przełamać i co zrobić w takiej sytułacji.

lolinka  

Wysłany: 2008-05-23, 23:30   
   Polecający: religia tv

Hej. Mam na imie Ania i mam 20 lat i sadze ze jestes dupa a nie chłop - taki duzy facet a sie pocałować boi ;]
Nie, nie zarazisz sie niczym , nie nie bedziesz na nic chorował, ciesz sie kurde ze masz dziewczyne i korzystaj z zycia bo chyba seksu tez nie bedziesz uprawiał bo obrzydliwe , i gdzie to tam wkładac , wyciagac .... blee, fujjj ;/

Beata18 

Wysłany: 2008-05-23, 23:45   

Słuchaj pocałunek z języczkiem jest przyjemny i nie ma się co bać...!! Chyba, że całowałeś się z niedoświadczoną dziewczyną która Cię zraziła do takiego właśnie pocałunku...?!
U mnie właśnie tak było, facet nie potrafił się całować i mnie to zraziło :kwasny: , ale jak już trafiłam na odpowiedniego faceta było naprawdę słodko...!
Ten pocałunek to nic trudnego..., bez języczka to raczej całować się nie da...

Colorblind  

Wysłany: 2008-05-23, 23:48   

komputronik napisał/a:
wydaje mi się jak narazie że to jest nie Higieniczne
dotykanie klamek w miejscach publicznych jest niehigieniczne, a wątpię byś chodził w rękawiczkach.
komputronik napisał/a:
obrzydliwe
obrzydlwa to może być sekcja zwłok, ale pocałunek? ;>
komputronik napisał/a:
JaK się przełamać i co zrobić w takiej sytułacji.
nie kombinować, tylko ponieść się emocjom, przecież gotowego scenariusza nie dostaniesz ;]

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-05-23, 23:59   

Beata18 napisał/a:
bez języczka to raczej całować się nie da...
A zakład, że się da? ;]

komputronik, dopóki nie spróbujesz, to się nie przekonasz jak to jest. Daj się choć raz ponieść emocjom, bo Ci życie mija ;]

need a hug .
anyone?

Sagalek  

Wysłany: 2008-05-24, 08:11   

Generalnie nniby nic nie należy robić wbrew sobie, ale spróbuj sam przekonywać siebie, że nie ma w tym nic obrzydliwego, bo są rzeczy dużo mniej higieniczne. Poza tym, kiedy jesteś z kimś to chyba akceptujesz ją całą, razem z zawartością jamy ustnej. Spróbuj Ty kierować pocałunkiem, a kiedy poczujesz się gotowy zacząć działać językiem.

I jakoś wierzyć mi się nie chce, że masz tyle lat..

Leilah  

Wysłany: 2008-05-24, 09:16   

Cytat:
bez języczka to raczej całować się nie da...

dobre sobie :zdziwko: :dobani:
nie wiem co w tym trudnego/złego

a co do Koputerownika.Jak już poprzedniczki sugerowały nie ma w tym nic obrzydliwego,chyba,że ktoś nie ma 3/4 zębów,a te które ma nie widać spod czarnego osadu i śmierdzi mu z buzi czosnkiem/cebulą/niemytą resztką zębów .jeśli spróbujesz i Ci się nie spodoba zawsze możesz powiedzieć następnym razem,że wolisz "bez";]

kochanica Karczocha^^

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-05-24, 11:12   

komputronik napisał/a:
narazie
'na razie'
komputronik napisał/a:
nie Higieniczne
'niehigieniczne'
komputronik napisał/a:
nie przyzwyczajony
'nieprzyzwyczajony'
komputronik napisał/a:
sytułacji
'sytuacji'
komputronik napisał/a:
wydaje mi się jak narazie że to jest nie Higieniczne i obrzydliwe
komputronik napisał/a:
nie wiem czy nie można się zarazić jakąś chorobą
Oczywiście, że można. Dlatego polecam taką oto zgrabną maseczkę:

Cytat:
3-warstwowa, pełnobarierowa maseczka chirurgiczna o współczynniku filtracji BFE 98,8%, doskonale przepuszczająca powietrze. Wyposażona w miękką taśmę profilującą na nos. Mocowana na troki lub gumki.

To da Ci pewność, że faktycznie niczym sie nie zarazisz.

Skoro dla Ciebie jest to tak obrzydliwe, że nawet nie zamierzasz spróbować, nie widzę dla Ciebie innego wyjścia.
Tak z ciekawości - czy Sylwia, która ma 23 lata, zna Twoje poglądy na ten temat? :luka:

grlało, matulu

Beata18 

Wysłany: 2008-05-24, 12:20   

Da się bez języczka, ale z nim jest o wiele przyjemniej...

Leilah  

Wysłany: 2008-05-24, 12:44   

Beata18 napisał/a:
Da się bez języczka, ale z nim jest o wiele przyjemniej...

kwestia gustu.
maska świetny pomysł.proponuję jeszcze rękawiczki lekarskie,kiedy będziesz dotykał ją..TAM :przestraszony:
:rotfl:

kochanica Karczocha^^

Parks 

Wysłany: 2008-05-24, 15:53   

Najlepiej niech sie zawinie koles w worek foliowy a posowa laske wibratorem w prezerwatywie wtedy bedzie napewno bezpiecznie polecam jeszcze przyciemnione okulary albo jakas szafe zeby nie obrzydzic sie widokami

Shy 

Wysłany: 2008-05-24, 22:23   

Colorblind napisał/a:
komputronik napisał/a:
obrzydliwe
obrzydlwa to może być sekcja zwłok, ale pocałunek? ;>

Powiedz to człowiekowi, który pracuje w prosektorium, dla niego to nic obrzydliwego.

Co do tematu : Nie chcesz się z nią całować?Powiedz jej to! Żalenie się na forum nic Ci nie da.

Karczoch  

Wysłany: 2008-05-24, 22:49   

dlaczego mam wrażenie, że założyciel tematu to informatyk? ;)

chłopie, weź się w garść, to nic strasznego, to cię nie zabije! przynajmniej tak mi się wydaje. no, chyba że język partnerki utknie w twojej gardzieli, wtedy istnieje ryzyko zadławienia. możliwe jest też, że partnerka ugryzie cię w język doprowadzając do poważnego uszkodzenia tkanki, oraz do wykrwawienia. albo zakrztusisz się własną śliną podczas całowania i się utopisz. gorzej, jeżeli partnerka okaże się mieć larwy glisty ludzkiej w stadium niedojrzałym w gardle - jeżeli podczas pocałunku zakaszle, to mogą się one przedostać do twoich ust, zostaną połknięte a ty będziesz mógł się cieszyć nowym przyjacielem.

nie, wiesz co, lepiej się nie całuj, to zbyt ryzykowne...

Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.

makolągwa!

Parks 

Wysłany: 2008-05-25, 12:29   

moze pocalunek przez reklamowke w tym wypadku bylby niezly.

marlena_18  

Wysłany: 2008-06-02, 20:40   

Hmmm jakos nie chce mi sie wierzyć ze dla faceta który ma 24 lata całowanie sie z jezyczkiem jest obrzydliwe i nigdy tego nie robił... no okey cuda sie zdarzaja przyjmijmy że wierze! Ale skąd wytrzasnąć 23-latkę której to nie przeszkadza...

okey już nie bede wredna;)komputronik, po prostu przełam sie i spróbuj to naprawde nie jest straszne a wrecz baaardzo przyjemne (i mówi to 20-latka) hehehe zobaczysz ze ci się spodoba, a jeśli nie to może nie ma w ogóle sensu ciągna c tego zwiazku (szkoda dziewczyny) bo jeśli całowanie jest obrzydliwe to co ty o seksie myslisz?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi