• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

patiii1 

Wysłany: 2008-06-26, 11:33   

ja jestem pewna ze nie chodzi mu o sponsoring. bo jak mu cos nie wyslalam bylo oki. radzicie dac sobie spokoj ale jak o nim zapomniec jak mi na nim zalezy a jak nie bedzie kontaktu to sie urwie. a jak z kims innym jestem to mysle o nim...

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-06-26, 12:22   

patiii1 napisał/a:
radzicie dac sobie spokoj
W pierwszej kolejności radzimy przestać stosować ten pseudostrumień świadomości rodem z pijanego Joyce'a i zacząć respektować znaki interpunkcyjne. W ilości większej, niż jedna nonszalancka kropka, machnięta gdzieś od niechcenia.
patiii1 napisał/a:
a jak nie bedzie kontaktu to sie urwie
:padam: Cóż za przenikliwość!
patiii1 napisał/a:
jak o nim zapomniec jak mi na nim zalezy
Łomatkoboskaświęciwniebiesiech... Jak Ci zależy, to nie zapominaj i się z nim spotkaj. Nie wiem, nad czym się tu zastanawiać.
Coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

Alhana  

Wysłany: 2008-06-26, 19:08   

Hum, zadzwoń, powiedz że chesz wyjść za niego, to sie kotakt nie urwie. Jezusiczku, kobieto, wiesz wogóle jak zachowuje się facet, któremu zależy na kobiecie?
Bo doszłam do wniosku że NIE.
Olej go. To nie ma jakiegokolwiek sensu.
Jak nie chodzi mu o sponsoring, to o seks, jak nie o seks to o wizę.
Zyczę powodzenia.

patiii1 

Wysłany: 2008-06-30, 11:04   

tak jak pisalam w ostatnim poscie.w niedziele byl u kolegi pojawial sie i znikal na gg a pozniej nie pojawil sie.w sobote napisalam jemu smsa ze zapomnial o mnie juz. dzwonie do niego w niedziele cos bylo z jego kom. dzwonie odbiera nic nie slychac nastepny raz znowu to samo a za trzecim razem kom wylaczona nastepny raz ostni dzwonie a on zly bo byl na policji 24 godzin. mowie ze mu chyba kom sie psuje a on ze nie i wciaz zly.choc ja nic nie zrobilam dlugo nie odzywalam sie nie rozmawialam z nim.mowie ze wydarzyla sie taka sytuacja a on nie wierzy mial to gdzies mowi jasne a ja mowie co jasne a on wylaczyl sie. napisalam mu w smsach co mysle. ze dla niego wazniejsze sa problemy ode mnie i ze tak mnie potraktowal.itd wylaczyl kom bo napisalam innego smsa i raport nie przyszed;. i koniec. znam go kiedys przerpaszal ale teraz juz tego nie zrobi. po prostu przytlaczaja go juz jego problemy a czy tutaj wroci?jak dalej pojdzie tak to chyba nie.a sam mowil ze tylko ja sie o niego martwilam o jego zdrowie tylko ja a tak mnie traktuje.olewal juz.

[ Dodano: 2008-06-30, 13:48 ]
w ciagu rozmowy przez tel pytalam sie czy mam nie dzwonic nie pisac itd a on nic nie odpowiedzial cisza

Miyako  

Wysłany: 2008-06-30, 13:15   

Z tego co piszesz wynika jasno, że nie interesuje się Tobą. Nie dba o to czy będziesz utrzymywała kontakt, czy nie. Myślę, że powinnaś dać mu spokój. Jeśli będzie chciał to za te ewentualne 5 miesięcy sam się odezwie, jeśli będzie chciał.

marlena_18  

Wysłany: 2008-06-30, 20:15   

Ja nie mam pojęcia w czym tu problem?? facet daje Ci jasno do zrozumienia, że nie chce mieć z Toba nic wspólnego, nie zalezy mu, olał Cię... etc. Zależało mu na Twojej kasie i tyle! Dziewczyno daj sobie spokój z gościem bo nie jest tego wart!!! A jezeli jestes tak naiwna to możesz wysłac mu paczuszke i na pewno zadzwoni i powie ze mu na Tobie zalezy...

Ps. Prosze Cie abyś nastepnym razem w bardziej zrozumiały sposób redagowała swoje wypowiedzi... ;)

Odpowiedz do tematu