Zakochałem się w dziewczynie. Po jakimś krótkim czasie zaczęliśmy być razem. Związek trwał
z miesiąc. Teraz jesteśmy przyjaciółmi i ona chce seksu. Jak byliśmy razem nie było seksu. O co w tym chodzi?? Czy przetrwa taka przyjaźń z seksem??
Wysłany: 2007-10-27, 23:27
Polecający: sama znalazłam =)
Ale wyrachowana, wygodna dziewucha...
Zapomnij o niej jak najszybciej, miałam taką współlokaterkę i ona też miała takiego kolegę na seks, jak jej się chciało to do niego szła.. Tak naprawdę miała go gdzieś i poprostu trzymała go sobie w rezerwie..
Ta dziewczyna pewnie wyczuła, że się w pewnym stopniu zaangażowałeś.. Zrób to dla własnego dobra i zapomnij o niej !!! Nie daj z siebie zrobić chłopca do łóżka na zawołanie..
_________________ Najszczęśliwszych chwil nie da się zaplanować, one przychodzą same
Tylko że to jest przyjaźń. Bo zwierza mi się i tak dalej. Mówi że seks między przyjaciółmi jest najlepszy. Zobaczymy jak się to dalej potoczy. Proszę o wasze opinię w tej sprawie.
Mi się wydaję że ona sama nie wie czego chce. Jeden kolega mi powiedział że ona wróci do mnie jeżeli ją przelecę, bo to jest dziewczyna z tego typu, która potrzebuje bliskości.
[ Dodano: 2007-10-28, 01:08 ]
femme napisał/a:
Ale wyrachowana, wygodna dziewucha...
Zapomnij o niej jak najszybciej, miałam taką współlokaterkę i ona też miała takiego kolegę na seks, jak jej się chciało to do niego szła.. Tak naprawdę miała go gdzieś i poprostu trzymała go sobie w rezerwie..
Ta dziewczyna pewnie wyczuła, że się w pewnym stopniu zaangażowałeś.. Zrób to dla własnego dobra i zapomnij o niej !!! Nie daj z siebie zrobić chłopca do łóżka na zawołanie..
Tylko że ona mnie niema gdzieś. Ale dzisiaj to się mało odzywała. Zaczynam mieć wątpliwośći.
Zobaczymy jak to się dalej potoczy...
Wysłany: 2007-10-28, 00:11
Bliskości ??? Nie, nie, nie.. To nie jest bliskość, co najwyżej chce się przekonać jak jej będzie z Tobą w łóżku, a to nie ma NIC do bliskości !!!
Źle to wszystko wygląda, ja gardzę takimi dziewczynami, więc powstrzymam się od dłuższych wypowiedzi..
Najlepiej jak Ty się zastanowisz czego chcesz, bo jeśli w tym momencie nie oczekujesz zbyt wiele, to możliwe, że jest to dziewczyna dla Ciebie..
_________________ Najszczęśliwszych chwil nie da się zaplanować, one przychodzą same
Właśnie o to chodzi że ją Kocham. I chciałbym czegoś więcej niż tylko przyjaźni, ale też mi nie chodzi o seks. Nie wiem jak jest z nią. Co do mnie czuje tak naprawdę. Chyba będę musiał z nią poważnie porozmawiać.
Wysłany: 2007-10-28, 00:36
Ale o czym Ty chcesz rozmawiać??? Ona robi tak jak jej najwygodniej, "bo seks w pzyjaźni jest najlepszy" - mówi tak bo w takiej sytuacji, jak jej się znudzi to poprostu powie "cześć", a jakbyście byli razem to to już nie byłoby takie proste. W momencie gdy ona mówi o przyjaźni to w pewnym sensie zakazuje Ci uczuć, bo w przyjaźni nie ma na to miejsca, to nie jest związek, dla mnie to ona się tak jakby "ubezpiecza" na wypadek gdyby cos poszło nie tak, to dla niej sprawa będzie prosta, bo w końcu nie jesteś jej facetem..
To jest jakiś chory układ..
Wiem już co robić. Dzięki:* Jeszcze bym chciał żeby ktoś się wypowiedział na ten temat...
[ Dodano: 2007-10-28, 14:22 ]
Gadałem dzisiaj z nią przez gg. Coś kręci strasznie i sama nie wie. Boi się że ją zostawię, że wie już co chce jej powiedzieć. Że nie chce szczerej rozmowy ze mną, bo wie co ją czeka. Napisała że ma straszny mętlik w głowie, i sama już nie wiem. I poszła sobie bo z kimś się umówiła .
[ Dodano: 2007-11-01, 23:45 ]
Moja miłość pojechała z byłym na weekend. Czas najwyższy dać sobie spokój z nią:/
No i lepiej daj sobie spokój! Teraz bardzo często spotykane są takie jakby to nazwać " związki bez zobowiązań "! Dziewczyna chce seksu, facet też, dobrze czują się w swoim towarzystwie, sprawia im to rozkosz więc dlaczego nie! Ale gdy już zaczniemy z kimś sypiać, to przywiązujemy się do tej osoby i najczęściej rodzą sie z tego prawdziwe związki...!
All , co z tego , że pojechała z byłym . matko , poszli tam do łazienki i załatwili sprawę . Ty się ociągałeś i nie zaruchałeś , teraz musisz być szybszy . zadzwoń do niej , by przyszła do Ciebie
no tak, on ją kocha, a Ty mu radzisz wchodzić w taki beznadziejny układ on chce z nią być, na stałe, nie dla seksu! i jeśli by się zgodził, to raczej tylko dlatego, że właśnie ją kocha. laska wyjechała ze swoim byłym na pewno nie po to, by ogródek uprawiać... jeśli ona pogrywa w ten sposób, to lepiej nie wchodzić z nią w żadne seksualne relacje, bo facet może na tym tylko ucierpieć
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
sam bym ci może kiedyś doradził żebyś wykorzystał sytuację, ale to nie jest dobre na dłuższą metę.. szczególnie, że mówisz że ją kochasz. zastanawia mnie jedno.. uprawia z Tobą seks a później jedzie na weekend, żeby robić to z innym? on o waszym "układzie" wie? może ona jest nimfomanką?
suma sumarum to nie jest najlepsza partia nawet na przyjaciółkę. Przyjaciela nie wykorzystuje się do takich rzeczy..
co z tego, że ona gra w otwarte karty, a on wie czego się spodziewać?? to nie zmieni faktu, że to facet ucierpi w takim układzie, bo jemu i tak zależy. wątpię też, żeby się zakochała, jak ją facet do łóżka zaciągnie. w sumie taki układ to wolna amerykanka: ona będzie sypiać z nim i z kilkoma innymi jak będzie chciała. All sam napisał, że zależy mu na związku z nią, domyślam się że związku wyłącznym, w którym jest również seks. on nie chce seksu bez zobowiązań, nawet jeśli jest to z laską, którą (jak mówi) kocha. ona nie jest mu w stanie tej wyłączności zapewnić, jej zależy na czystym seksie z nim, czyli ich oczekiwania sie rozmijaja.
[ Dodano: 2007-11-02, 14:41 ]
co innego, gdyby im obojgu zależało tylko seksie. wtedy układ jest nawet fajny.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum