Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

asia29 

Wysłany: 2008-05-31, 21:42   przyjaźń

Od paru miesięcy miałam przyjaciółke, z która bardzo lubiłam spędzac czas i w ogóle miałyśmy wiele wspólnego, doskonale się rozumiałyśmy. Lecz od paru tygodni moja kumpela poznała nowe dziewczyny i teraz tylko o nich mi gada i z nimi spędza czas jak sie spotykamy(co jest teraz bardzo rzadko, bo tak to spotykałyśmy sie co dziennie). Pare tygodni temu pokłóciłyśmy się, na poważnie to że ona wygadywała na mnie bzdury i wygadałam moje wszystkie tajemnice Lecz się pogodziłyśmy. Ale juz nie jest tak jak kiedyś ona cały czas opowiada mi jak się świetnie bawi beze mnie itd. to naprawdę nie jest miłe..:( nie wiem co robic, licze na pomoc.

dkf  

Wysłany: 2008-05-31, 23:08   

Chyba najlepiej było by odpuścić, bo tak samo jak do miłości, tak i do przyjaźni potrzeba dwóch chętnych osób, a nie tylko jednej. Najwyraźniej już się tobą znudziła i ma ciekawsze towarzystwo. A proponowała ci kiedyś wyjście razem z tamtymi dziewczynami?? Bo jak tak to sytuacja wygląda całkowicie inaczej.

Leilah  

Wysłany: 2008-06-01, 09:54   

Od kilku miesięcy się przyjaźnicie?A jak to wyglądało?Umówiłyście się,że od teraz jesteście przyjaciółkami?
Wydaje mi się,że żeby stwierdzić,że ktoś jest moim przyjacielem potrzeba wieele czasu,nawet kilku lat-żeby mieć pewność.
Twoja przyjaciółka widać nie jest tą prawdziwą.Dobre dogadywanie i świetna zabawa to nie wystarczające powody by nazwać kogoś przyjacielem.Jak widać nie możesz jej nawet wyjawić sekretu,bo zaraz rozgada swoim nowym 'przyjaciółkom'.Straciła u Ciebie coś najważniejszego-zaufanie,które odzyskuje się bardzo ciężko(jeśli w ogóle się udaje)
Więcej nie jestem w stanie powiedzieć,bo podałaś zbyt mało szczegółów,ale myślę,że nie jest ona dobrą partią na przyjaciółkę.Poszukaj lepiej innych koleżanek,które nie myślą tylko o sobie i dopiero później zadaj sobie pytanie,czy nadają się na kogoś więcej niż bliższą koleżankę.

kochanica Karczocha^^

asia29 

Wysłany: 2008-06-01, 11:48   

Nigdy nie chciała mnie zabrac do tych dziewczyn, i nagadała im bzdur, że je wyzywałam ;/ i one mnie nienawidzą

Colorblind  

Wysłany: 2008-06-01, 11:51   

widać przyjaciółkami prawdziwymi nie jesteście, skoro takie wynikają sytuacje między Wami, spróbuj wyjaśnić całą tę sytuację, a jeśli się nie da to po prostu ogranicz kontakt z nią.

'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
:luka:

ręceprecz odtybetu

asia29 

Wysłany: 2008-06-01, 14:31   

Przed chwilą napisała mi na gg : "nie pogodze sie juz z toba nigdy TereFere wypier...j jak najdalej nie che cie znac!!" <-- tak właśnie mi napisała ;( jest mi teraz bardzo przykro bo ja dalej chciałabym się z nią kolegowac

sis  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-06-01, 14:54   

Jesteście w przedszkolu? 0.o

Chyba jasno dała Ci do zrozumienia, co o Tobie myśli, więc daj sobie spokój z taką znajomością.

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu

Sol  

Wysłany: 2008-06-01, 15:00   

To nie jest zachowanie przyjaciółek, daj sobie spokój, to wszystko przypomina przepychanki w piaskownicy, "bo ona mi zabrała łopatkę". Jeszcze nie poznałaś prawdziwej przyjaźni. A o ile nie jesteś masochistką, to dasz sobie spokój z tą znajomością.

mototówka <3

ręceprecz odtybetu

Colorblind  

Wysłany: 2008-06-01, 16:36   

No proszę zachowanie rodem z przedszkola, lepiej sobie daruj taką znajomość. Dała jasno i klarownie znać, co na Twój temat uważa.

'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
:luka:

ręceprecz odtybetu

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-01, 17:49   

bardzo milutka z niej dziewczyna! powinnaś ją przeprosić i błagać na kolanach, żeby wróciła, bo takiej przyjaźni nie można przecież niszczyć!

ręceprecz odtybetu

kupa.

Kochanica :luka:

marlena_18  

Wysłany: 2008-06-01, 18:47   

Nie no nie rozśmieszaj mnie! Na pewno jestes zaje*** dizewczyna ale nie zniżaj sie do poziomu tej laski!!! Przeciez na pewno masz inne kolezanki którym mozesz zaufać, dobrze sie z nimi bawić i dogadywac! A dziewczyna która zachowuje sie tak jak ta pseudo "przyjaciółka" nie zasługuje nawet na odrobine twojej uwagi!!!! OLEJ JĄ!!!!!!! Bo po prostu nie jest warta nawet tego zeby o niej pisać na forum....

Alucard  

Wysłany: 2008-06-01, 19:48   
   Polecający: Fantasmagoria

Olej. Nie ma co się z takimi męczyć...

smiley9 

Wysłany: 2008-06-02, 09:24   

pewnie, nie zawracaj sobie nią głowy. nie warto...

asia29 

Wysłany: 2008-06-05, 22:02   

teraz ta dziewczyna obgaduje i wyzywa mnie;/ i dużo osób już zbuntowała przeciwko mnie

sis  

Wysłany: 2008-06-05, 22:10   

asia29 napisał/a:
dużo osób już zbuntowała przeciwko mnie
I na czym ten bunt polega? Nie chcą się z Tobą bawić? Nie chcą siedzieć w jednej ławce? Nie dzielą się z Tobą drugim śniadaniem, nie zapraszają na urodziny i nie dają spisać zadania domowego?

Ludzie. Takie problemy urastały do rangi dramatu życiowego we wczesnej podstawówce, ile Wy macie lat??

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu

Odpowiedz do tematu