• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

an792  

Wysłany: 2008-08-08, 15:06   

KOCIAK20 napisał/a:
tak chodziłu tu o ciąze.... słuchaj ja rozumie ze dziecie to beda przezywac. itd. naprawde....ale i teraz wiedza ze miedzy rodzicami dzieje cos nie tak.

Lecz moze jesli ciebie nie bylo by,przy nim kto wie.Niszczysz zycie jemu i sobie

ZoltaKredka  

Wysłany: 2008-08-14, 01:15   Re: romans ?!

KOCIAK20 napisał/a:
witam! jestem tu nowa.. zreszta to chyba widac.. nie wiem czy istnije juz taki temat .. w kazdym bądz razie ja nie zauwazyłam....
wiec odnośnie tytułu mojego postu . otoż... od 6 miesięcy spotykam sie z żonatym mężczyzną.. rożnica wieku jaka jest miedzy nami to 17 lat(ja 21 on 38)..- ale to jest mało istotny problem!!! on ma zone i dwójke dzieci.. jednakze... oboje chcemy byc razem.... bo sie kochamy!!!!... pytałam sie jego o to czy sie rozwiedzie... powiedział ze tak... ale jak wiadomo takie rzeczy nie zalatwia sie od ręki... możecie mi nie wierzyc ale ja go kocham! i chce z nim byc?!
co wy o tym myslicie..

Pomysl o jego dzieciach. Chcialabys zeby Twoje dzieci wychowywaly sie bez ojca? Zeby przezywaly rozwod rodzicow? Rozumiem ze go kochasz (bynajmniej tak twierdzisz) ale zostaw te decyzje jemu i nie naciskaj. Wiedzialas w co sie angazujesz.

Colorblind  

Wysłany: 2008-08-14, 09:52   

Ja mam taką radę dla niektórych, zanim udzielicie swojej rad, przeczytajcie cały temat. Widzę, że co niektórzy przeoczają bardzo znaczącą wypowiedź:
KOCIAK20 napisał/a:
dzieki Kochani za wypowiedzi.. szczerze musze przyznac ze mieliscie rację co do mojego "romansu"...:( nie odzywał sie od dluzszego czasu.. a dzis jak gdyby nic sie nie stało... odezwał sie i prosił o spotkanie....(pewnie chce mu sie B*Z*Y*K*A*C* ) i przepraszal mnie ze sie nie odzywal.... ale ja nie mam zamairu juz mu poraz kolejny tego wybaczac....
Kod:
KONCZĘ Z NIM!!!!
i to dzieki waszym wypowiedziom otworzyły mi sie oczy! i zobaczyłam jak on mnie traktuje...;/ jest to przykre ... nawet nie wyobrazacie sobie jak ja sie teraz czuje;/ najchetniej zapadłabym sie pod ziemie zeby go nie widywac w robocie... i wogle...;/

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

Odpowiedz do tematu