Wysłany: 2008-06-24, 19:59
komputronik napisał/a:
wymarzone zaręczyny jakie powinny być i jak wyobrażacie sobie zaręczyny?
niespodziewane, z pomysłem, nieprzewidywalne.
komputronik napisał/a:
wymarzony ślub jaki powinien być i jak wyobrażacie sobie ślub?
nie wyobrażam sobie ślubu swojego. Póki co nie potrzebne mi to jest, wiec nie myślę o tym, jednak jakby coś mi na głowe spadło i chciałabym ślub brać to raczej będzie to skromne przyjęcie dla najbliższej rodziny, taki obiad w małym gronie, a wieczorem impreza ze znajomymi, przyjaciółmi.
komputronik napisał/a:
wymarzony seks jaki powinien być i jak go sobie wyobrażacie?
taki jak mam teraz.
komputronik napisał/a:
wymarzony partner/partnerka jaki/jaka powinen być i jak sobie go wyobrażacie?
taki, jakiego mam przy sobie. Juz znalazłam wymarzonego
_________________ "Ona i On dla Siebie zwariowali..."
Hm... jak dla mnie to z wielką pompą, bo lubię takie coś ; ) Chłopak niech najlepiej klęknie przedemna z pięknym pierścionkiem w towarzystwie wspólnych znajomych, ja zalana łzami ze wzruszenia rzucę mu się na szyję ; )
Co do ślubu to przedewszytkim przy słonecznej pogodzie, w jakieś altanie z dużą ilością zieleni tak jak w tych amerykańskich filmach... ; )
Cytat:
wymarzony partner/partnerka jaki/jaka powinen być i jak sobie go wyobrażacie?
Hm, kochający, czuły. Chcę aby mnie wspierał, nie był zbyt uległy, umiał stawiać na swoim. Dowcipny, żeby umiał mnie rozbawić do łez : )
Ehhh... ale jednak marzenia pozostaną marzeniami...
_________________ '... znalazłeś różę wśród pokrzyw...' WdoWa
mała przerwa ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum