• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Sokół 

Wysłany: 2008-01-12, 19:02   średnio-fajnie ;/

Z jakiegoś nie całego miecha temu pracując tak dorywczo poznałem ''fajną'' laskę,nie aż taką zajebistą,lecz taką która ma ''coś'' w sobie :oczami: Więc zacząłem działać(kino,kolacje itp).Przez jakiś czas wszystko było malinowo,laska też była szczęśliwa(i przez ten cały czas nie pisnęła słówka,że ma chłopaka czy coś).I ostatnio mówi,że jednak dalej czuje coś do swojego byłego i,że jest przykro,ale cóż itp :niepewny: i ostatecznie coś co może,być między nami to przyjaźń :niepewny: Nie jestem do końca pewny czy mam tamtemu typkowi sprawić nie miłą niespodziankę i uświadomić mu,że ma zniknąć z jej otoczenia,czy jednak walczyć w normalny sposób i zostawić typka w spokoju :zdziwko: Sądzę,że jak go lekko uszkodzę w niedalekim czasie to ona będzie wiedziała co się stało :oczami: ehh te dziewczyny

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-01-12, 19:05   

Oszalałeś? Myślisz, że jak pobijesz jej byłego, to ona będzie z Tobą? To żadne rozwiązanie, nie zmienisz w ten sposób jej uczuć. Najlepiej daj sobie spokój, chyba, że wolisz poczekać na ewentualny zwrot na Twoją korzyść.

need a hug .
anyone?

bro  

Wysłany: 2008-01-12, 19:12   

Myślę, że jak kolesia ukatrupisz to w ogóle będzie po problemie. Ona będzie płakać, Ty będziesz mógł ją pocieszyć itd. itp. serio!

MissIndependent  

Wysłany: 2008-01-12, 19:13   

Sokół napisał/a:
Nie jestem do końca pewny czy mam tamtemu typkowi sprawić nie miłą niespodziankę i uświadomić mu,że ma zniknąć z jej otoczenia,czy jednak walczyć w normalny sposób i zostawić typka w spokoju :zdziwko: Sądzę,że jak go lekko uszkodzę w niedalekim czasie to ona będzie wiedziała co się stało :oczami:

"uszkodzisz" go i co Ci to da?? :chytry: :oczami: jeśli laska Cię nie kocha, to zostaje Ci albo czekanie, że coś w jej uczuciach się zmieni, albo zajęcie się swoimi sprawami i ewentualnie poszukanie sobie innej dziewczyny. zostaw tego biedaka w spokoju :oczami:

Sokół 

Wysłany: 2008-01-12, 19:14   

Sol napisał/a:
Oszalałeś? Myślisz, że jak pobijesz jej byłego, to ona będzie z Tobą? To żadne rozwiązanie, nie zmienisz w ten sposób jej uczuć. Najlepiej daj sobie spokój, chyba, że wolisz poczekać na ewentualny zwrot na Twoją korzyść.

cóż,nie moja wina,że jestem uparty :rotfl: Jak się bardzo ale to bardzo czegoś chce to po prostu trzeba to osiągnąć :chytry: Ale ogólnie to nie zamierzam go pobić :P Dam mu do zrozumienia,że jak będzie się w to jeszcze angażował to po prostu nie będzie miał życia :) W walce o Miłość,tak jak na Wojnie nie ma żadnych zasad :P

Sol  

Wysłany: 2008-01-12, 19:16   

Sokół napisał/a:
W walce o Miłość,tak jak na Wojnie nie ma żadnych zasad
Tak, jasne, najlepiej zwiąż go i wyślij do Abudabi. Takie metody to w średniowieczu, a nie dzisiaj, trochę klasy by się przydało :suchy:

need a hug .
anyone?

Sokół 

Wysłany: 2008-01-12, 19:21   

Sol napisał/a:
Sokół napisał/a:
W walce o Miłość,tak jak na Wojnie nie ma żadnych zasad
Tak, jasne, najlepiej zwiąż go i wyślij do Abudabi. Takie metody to w średniowieczu, a nie dzisiaj, trochę klasy by się przydało :suchy:

no niby tak :chytry: ale każdy pieprzy głupoty,że zapomnij itp.A tak naprawdę zapomnieć jest najgorzej :( No nie wiem co z tego wyniknie,niby jestem jeszcze szczeniak,ale jednak laska wywarła na mnie taki wpływ jak skręcony lolek,czy pół litra :P normalnie się uzalieżniłem :chytry:
Ostatnio zmieniony przez Sokół 2008-01-12, 19:22, w całości zmieniany 1 raz  

MissIndependent  

Wysłany: 2008-01-12, 19:21   

Sokół napisał/a:
Jak się bardzo ale to bardzo czegoś chce to po prostu trzeba to osiągnąć :chytry:

osiągnij to w jakiś... sensowny... sposób :chytry:
Sokół napisał/a:
W walce o Miłość,tak jak na Wojnie nie ma żadnych zasad :P

chyba za bardzo wziąłeś sobie to, trochę bzdurne, powiedzenie... to ona wybiera, nie zmusisz jej żeby była z Tobą. jeśli tej dziewczynie naprawdę zależy na tamtym chłopaku, to nie powinieneś się wcinać na trzeciego i niszczyć tego, co jest (może być) między nimi, bo Ty tak chcesz :chytry: ważniejsze jest co (kogo) ona chce.

Sokół 

Wysłany: 2008-01-12, 19:23   

MissIndependent napisał/a:
jeśli tej dziewczynie naprawdę zależy na tamtym chłopaka, to nie powinieneś się wcinać na trzeciego i niszczyć tego, co jest (może być) między nimi, bo Ty tak chcesz

no ciekawy jestem czy ty będąc w takiej sytuacji zrobiła byś to samo :rotfl: :padam:

Sol  

Wysłany: 2008-01-12, 19:25   

Sokół napisał/a:
no ciekawy jestem czy ty będąc w takiej sytuacji zrobiła byś to samo
Ja tak zrobiłam. I nie żałuję. Nie warto budować czegoś na nieszczęściu innych, bo to zawsze się zemści, prędzej czy później.

need a hug .
anyone?

MissIndependent  

Wysłany: 2008-01-12, 19:29   

Sokół napisał/a:

a żebyś wiedział, że napewno nie wciskałabym się na "tą trzecią" :chytry: to nie w porządku wobec osoby, którą (podobno) kochasz... a Ty chciałbyś, żeby jakiś facet Ci taki numer wykręcil, jaki Ty chcesz zrobić?? miło by Ci było??

Sokół 

Wysłany: 2008-01-12, 19:31   

Sol napisał/a:
Sokół napisał/a:
Ja tak zrobiłam. I nie żałuję. Nie warto budować czegoś na nieszczęściu innych, bo to zawsze się zemści, prędzej czy później.

odpuściłaś sobie chłopaka ? To widać jak ''bardzo'' go pragnęłaś :mur: W sumie dziwię się tylko dlaczego panna,odrazu nie powiedziała wprost,że jednak potrzebuje trochę żeby zapomnieć o tamtym :orany: Odrazu jak ją spotkałem wpadliśmy sobie w oko,ciepłe słówka,poźniej sms,rozmowy,wyjścia,wypady ? A teraz odpie***la taką manianę :znudzony:

[ Dodano: 2008-01-12, 19:34 ]
MissIndependent napisał/a:
a Ty chciałbyś, żeby jakiś facet Ci taki numer wykręcil, jaki Ty chcesz zrobić?? miło by Ci było??

ejj no sorry,ale to nie pozwolił bym mu na to :) Nie jestem pierwszym lepszym frajerem,żeby dać wejść sobie na głowę jakiemuś kmiotowi :dobani: argument słaby.Tak czytam i czytam i chyba najlepiej napisać coś w stylu ''odpuść sobie'' :padam: :kwasny: Sądziłem,że będzie dużo porad w sensie pozytywnym

Sol  

Wysłany: 2008-01-12, 19:34   

Sokół napisał/a:
odpuściłaś sobie chłopaka ? To widać jak ''bardzo'' go pragnęłaś
Akurat o tym nie możesz nic wiedzieć. Ale jeśli to takie dziwne dla Ciebie, że nie krzywdzi się innych by osiągnąć cel (a zwłaszcza znajomych, jak w moim wypadku), to nie masz pojęcia czym jest miłość. To pragnienie szczęścia odsoby, którą się kocha, a nie zmuszanie jej, osaczanie, by była z Tobą. Mozna się o kogos starać, ale są pewne zasady i granice, których nie powinno się przekraczać.

need a hug .
anyone?

MissIndependent  

Wysłany: 2008-01-12, 19:36   

Sokół napisał/a:
odpuściłaś sobie chłopaka ? To widać jak ''bardzo'' go pragnęłaś :mur:

jeśli facet wybiera inną to co robić?? grozić, że zabije się/ją/jego?? ta osoba wybiera i to, że wybiera kogoś innego niż my sami nie daje nam prawa do niszczenia ich szczęścia.

Lordpl  

Wysłany: 2008-01-12, 19:37   
   Polecający: Sol

Sol napisał/a:
Sokół napisał/a:
odpuściłaś sobie chłopaka ? To widać jak ''bardzo'' go pragnęłaś
Akurat o tym nie możesz nic wiedzieć. Ale jeśli to takie dziwne dla Ciebie, że nie krzywdzi się innych by osiągnąć cel (a zwłaszcza znajomych, jak w moim wypadku), to nie masz pojęcia czym jest miłość. To pragnienie szczęścia odsoby, którą się kocha, a nie zmuszanie jej, osaczanie, by była z Tobą. Mozna się o kogos starać, ale są pewne zasady i granice, których nie powinno się przekraczać.

hmm święte słowa... sam miałem podobny dylemat ale wybrałem coś co będzie lepsze niej..ehh

Odpowiedz do tematu