Z jakiegoś nie całego miecha temu pracując tak dorywczo poznałem ''fajną'' laskę,nie aż taką zajebistą,lecz taką która ma ''coś'' w sobie Więc zacząłem działać(kino,kolacje itp).Przez jakiś czas wszystko było malinowo,laska też była szczęśliwa(i przez ten cały czas nie pisnęła słówka,że ma chłopaka czy coś).I ostatnio mówi,że jednak dalej czuje coś do swojego byłego i,że jest przykro,ale cóż itp i ostatecznie coś co może,być między nami to przyjaźń Nie jestem do końca pewny czy mam tamtemu typkowi sprawić nie miłą niespodziankę i uświadomić mu,że ma zniknąć z jej otoczenia,czy jednak walczyć w normalny sposób i zostawić typka w spokoju Sądzę,że jak go lekko uszkodzę w niedalekim czasie to ona będzie wiedziała co się stało ehh te dziewczyny
Oszalałeś? Myślisz, że jak pobijesz jej byłego, to ona będzie z Tobą? To żadne rozwiązanie, nie zmienisz w ten sposób jej uczuć. Najlepiej daj sobie spokój, chyba, że wolisz poczekać na ewentualny zwrot na Twoją korzyść.
Nie jestem do końca pewny czy mam tamtemu typkowi sprawić nie miłą niespodziankę i uświadomić mu,że ma zniknąć z jej otoczenia,czy jednak walczyć w normalny sposób i zostawić typka w spokoju Sądzę,że jak go lekko uszkodzę w niedalekim czasie to ona będzie wiedziała co się stało
"uszkodzisz" go i co Ci to da?? jeśli laska Cię nie kocha, to zostaje Ci albo czekanie, że coś w jej uczuciach się zmieni, albo zajęcie się swoimi sprawami i ewentualnie poszukanie sobie innej dziewczyny. zostaw tego biedaka w spokoju
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Oszalałeś? Myślisz, że jak pobijesz jej byłego, to ona będzie z Tobą? To żadne rozwiązanie, nie zmienisz w ten sposób jej uczuć. Najlepiej daj sobie spokój, chyba, że wolisz poczekać na ewentualny zwrot na Twoją korzyść.
cóż,nie moja wina,że jestem uparty Jak się bardzo ale to bardzo czegoś chce to po prostu trzeba to osiągnąć Ale ogólnie to nie zamierzam go pobić Dam mu do zrozumienia,że jak będzie się w to jeszcze angażował to po prostu nie będzie miał życia W walce o Miłość,tak jak na Wojnie nie ma żadnych zasad
W walce o Miłość,tak jak na Wojnie nie ma żadnych zasad
Tak, jasne, najlepiej zwiąż go i wyślij do Abudabi. Takie metody to w średniowieczu, a nie dzisiaj, trochę klasy by się przydało
no niby tak ale każdy pieprzy głupoty,że zapomnij itp.A tak naprawdę zapomnieć jest najgorzej No nie wiem co z tego wyniknie,niby jestem jeszcze szczeniak,ale jednak laska wywarła na mnie taki wpływ jak skręcony lolek,czy pół litra normalnie się uzalieżniłem
Ostatnio zmieniony przez Sokół 2008-01-12, 19:22, w całości zmieniany 1 raz
Jak się bardzo ale to bardzo czegoś chce to po prostu trzeba to osiągnąć
osiągnij to w jakiś... sensowny... sposób
Sokół napisał/a:
W walce o Miłość,tak jak na Wojnie nie ma żadnych zasad
chyba za bardzo wziąłeś sobie to, trochę bzdurne, powiedzenie... to ona wybiera, nie zmusisz jej żeby była z Tobą. jeśli tej dziewczynie naprawdę zależy na tamtym chłopaku, to nie powinieneś się wcinać na trzeciego i niszczyć tego, co jest (może być) między nimi, bo Ty tak chcesz ważniejsze jest co (kogo) ona chce.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
jeśli tej dziewczynie naprawdę zależy na tamtym chłopaka, to nie powinieneś się wcinać na trzeciego i niszczyć tego, co jest (może być) między nimi, bo Ty tak chcesz
no ciekawy jestem czy ty będąc w takiej sytuacji zrobiła byś to samo
a żebyś wiedział, że napewno nie wciskałabym się na "tą trzecią" to nie w porządku wobec osoby, którą (podobno) kochasz... a Ty chciałbyś, żeby jakiś facet Ci taki numer wykręcil, jaki Ty chcesz zrobić?? miło by Ci było??
Ja tak zrobiłam. I nie żałuję. Nie warto budować czegoś na nieszczęściu innych, bo to zawsze się zemści, prędzej czy później.
odpuściłaś sobie chłopaka ? To widać jak ''bardzo'' go pragnęłaś W sumie dziwię się tylko dlaczego panna,odrazu nie powiedziała wprost,że jednak potrzebuje trochę żeby zapomnieć o tamtym Odrazu jak ją spotkałem wpadliśmy sobie w oko,ciepłe słówka,poźniej sms,rozmowy,wyjścia,wypady ? A teraz odpie***la taką manianę
[ Dodano: 2008-01-12, 19:34 ]
MissIndependent napisał/a:
a Ty chciałbyś, żeby jakiś facet Ci taki numer wykręcil, jaki Ty chcesz zrobić?? miło by Ci było??
ejj no sorry,ale to nie pozwolił bym mu na to Nie jestem pierwszym lepszym frajerem,żeby dać wejść sobie na głowę jakiemuś kmiotowi argument słaby.Tak czytam i czytam i chyba najlepiej napisać coś w stylu ''odpuść sobie'' Sądziłem,że będzie dużo porad w sensie pozytywnym
odpuściłaś sobie chłopaka ? To widać jak ''bardzo'' go pragnęłaś
Akurat o tym nie możesz nic wiedzieć. Ale jeśli to takie dziwne dla Ciebie, że nie krzywdzi się innych by osiągnąć cel (a zwłaszcza znajomych, jak w moim wypadku), to nie masz pojęcia czym jest miłość. To pragnienie szczęścia odsoby, którą się kocha, a nie zmuszanie jej, osaczanie, by była z Tobą. Mozna się o kogos starać, ale są pewne zasady i granice, których nie powinno się przekraczać.
jeśli facet wybiera inną to co robić?? grozić, że zabije się/ją/jego?? ta osoba wybiera i to, że wybiera kogoś innego niż my sami nie daje nam prawa do niszczenia ich szczęścia.
Akurat o tym nie możesz nic wiedzieć. Ale jeśli to takie dziwne dla Ciebie, że nie krzywdzi się innych by osiągnąć cel (a zwłaszcza znajomych, jak w moim wypadku), to nie masz pojęcia czym jest miłość. To pragnienie szczęścia odsoby, którą się kocha, a nie zmuszanie jej, osaczanie, by była z Tobą. Mozna się o kogos starać, ale są pewne zasady i granice, których nie powinno się przekraczać.
hmm święte słowa... sam miałem podobny dylemat ale wybrałem coś co będzie lepsze niej..ehh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum