Co się porobiło już w necie. Nie wierzyłam koleżance, do momentu spojrzenia w stronę www.babel24.pl
Ludzie się zgłaszają do losowania par na rożne cele. Bzdurna strona, dla zakompleksiałych i seksistów. Ale najlepsze jest to, że Aga na necie już ma 2 rozmówców, i na zdjęciach wyglądają całkiem, całkiem. Zgłosiłam się, w końcu nikt mnie zje.... Co sądzicie? Jest szansa?
To w końcu jest strona dla ludzi, więc skoro należysz do tego gatunku, możesz ją odwiedzić. Najważniejsze jest to, byś nie opierała swojego życia na wirtualnych znajomościach, bo to może okazać się niebezpieczne i zgubne.
_________________ "Idąc do przodu,
patrz, czy zostawiasz ślady,
po których mógłbyś wrócić."
ja poznalam mojego obecnego faceta przez ten falszywy komunikator gg wiem wiem malo romantyczne ale nie zaluje
trzeba przede wszystkim uwazac z kim rozmawiamy
nie wierzę w taką miłość bo to co ja przeżyłam to było piekło ;P
rozejrzyjcie się dookoła, chyba nie jesteście tak brzydcy, że musicie w necie szukać miłości? ;>
_________________ 'odsprzedałam krnąbrną duszę,
a kupiłam, jaką chciałam.
nową duszę, bez ambicji,
dobrze spasowaną z ciałem.'
internet hm .... wiele par sie poznalo tym sposobem i sa do dzis szczesliwa para a nawet małżeństwem ale niestety sa tez minusy takiej swatki jest wielu oszustow ktorzy czekaja tylko by kogos omotac i wykorzystac.
pisze to z wlasnego doswiadczenia i nie wierze juz ze moglabym kogos poznac przez gg badz jakis portal randkowy na kazdego z nas czeka druga polowa tylko trzeba czasu i rozgladac sie dookoła ,,,,, moze ta osoba jest blisko was
A ja dzięki temu całemu "GG" poznałem prawdziwą ; ładną przyjaciółkę z którą się spotykałem bardzo często i poraz pierwszy czułem że mam osobę która mnie zawsze wysłucha i poradzi ... Fajna sprawa ale cóż trzeba jednak uważać bo nie wiadomo kto się kryje po 2giej stronie ale haaaha dla odważnych świat należy prawda
ja zawsze podchodziłam z dystansem do jakichkolwiek znajomości internetowych, a umawianie się na randki przez internet to już w ogóle w grę nie wchodziło do czasu, kiedy koleżanka namówiła mnie na założenie profilu na buziaczkach. pamiętam, że na dobry początek powysyłałam masę pozytywów (nie wiem po jaką cho**rę) i trafiłam na mojego obecnego faceta zaryzykowałam i umówiłam się z nim na spotkanie, tak się zaczęło i trwa do dziś jesteśmy razem już prawie rok i układa się coraz lepiej. więc może internet to wcale nie jest taki głupi sposób, trzeba tylko być ostrożnym
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum