ups... chyba sie stalo... bawilam sie uczuciami pewnego czlopaka. jegopocalunki nic dla mnie nie znaczyli ech.....ale zauwazylam ze im dluzej sie nim bawie tym bardziej zaczyna mi na nim zalezec np jak dzis mnie pocalowal to poczulam taki mly dreszczyk
_________________ niech mowia ze to nie jest milosc ja i tak pokaze ze jest innaczej
ja sie a poczatku tez bawilam i nic dla mnie nie znaczył..
jestesmy razem juz 11 miesiecy.
takze powodzenia, malutka19 ;]
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Zakochać sie możesz wszędzie, bylebyś nie liczyła na to, że spotkałaś chodzącego ideała- takie są tylko w książkach i komediach romantycznych
Miłość nadejdzie niespodziewanie i być może , że wiele przez nią wycierpisz, lub zyskasz wiele barwnych chwil ze swoją drugą połówką!
Nie musisz się martwić- zakochanie nadejdzie- to tylko kwestia czasu:)
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
Nigdy nienażekałam na brak zainteresowania moją osobą,ale tak naprawde niemiałam nikogo do kogo mogłabym sie przytulić,pocałować tak od serca.
W końcu kogoś poznałam ale był to krótkizwiązek,po którym dlugo długo byłam sama.Żaliłam sie do przyjaciółki,że ja chyba już zawsze bede sama,bo niemam gdzie kogoś poznać.Na imprezy niechodziłam bo niemiałam ochoty.Nikogo nowego niemogłam poznać-może to przez "doła"jakiego złapałam po rozstaniu.I tak narzekałam że nikog niepoznam,że bede sama.Bo przecież żaden chłopak od tak niezapuka do moich drzwi.Ale jednak...
Zaczeło sie w ostatniej kalsie liceum.Moja koleżanka miała brata starszego od nas 3 lata.Znałam go od pierwszej klasy,ale niegdy ze sobą niezamieniliśmy więcej słów niż "cześć".Niezwracałam na niego uwagi,nawet niepomyślałam,że moge być nim zainteresowana.Ale w ostatniej klasie,coś sie zmieniło.Przed sylwestrem jak co roku spotkaliśmy sie u niej naszą paczką na klasową wigilię.Pod koniec imprezy jej brat wrócił z pracy i przyszedł do nas.Wpadłam mu w oko i on mi również.Zaczeliśmy rozmawiać.Odrazu zaprosił mnie na sylwestra i odwiózł do domu(mimo że mieszkam 15min piechotą dalej).Zaczelismy sie spotykać. 3 dni po sylwestrze postanowiliśmy sróbować "być" ze sobą.Jak sie uda to fajnie jak nie to trudno.Jesteśmy już ze sobą 3 długie piękne lata.Za rzadne skarby bym tego niezamieniła na nic lepszego.Bardzo go kocham i jestesmy naprawde szczęśliwi!!
Miłość sama przychodzi nietrzeba jej szukać.
_________________ "serce kobiety jest jak ocean - pełne tajemnic"
U kazdego tylko u jednych troszke wczesniej a u innych pozniej
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
ale to nie znaczy ze nigdy nie beda go uprawiac 40 lat to jeszcze nie jest tak tragicznie
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
w Niemczech ??!! o jajx Polska to ciepły kraj jakby nie patrzeć
ale serio mówiąc to nie am się czym martwic bo zakochac się mozna od tak 'pstryk" jak się nie stawia za wceśnie barier i nie idealizuje...chyba ze sie poprostu nie chce..ale jesli sie już zakochiwac to w kims wartościowy bo tak to strata czasu ..
bo zakochac się mozna od tak 'pstryk" jak się nie stawia za wceśnie barier i nie idealizuje...
Raczej wadpie ze tak "pstryk" mozna no chyba ze ktos rownie szybko sie odkochuje i wcale tu nie chodzi o nie stawianie barier i idalizacje, ale ze na to poprostu potrzeba czasu, nic nie przychodzi od tak sobie, a zwlaszcza milosc
_________________ Na marmurowej wyrył płycie czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
mój poglad na to jest taki że zakochanie to nie jest trudna sprawa to raczej gestia moralnosci- bo jak ktos szuka kogos prawdziwego to bedzie szukal dalej ale jesli ktos sie chce NA SIŁE zakochac to droga wolna w koncu temat " tak bym chciala sie zakochac "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum