mój poglad na to jest taki że zakochanie to nie jest trudna sprawa to raczej gestia moralnosci- bo jak ktos szuka kogos prawdziwego to bedzie szukal dalej ale jesli ktos sie chce NA SIŁE zakochac to droga wolna w koncu temat " tak bym chciala sie zakochac "
To chyba normalne,że każda dziewczyna chce mieć normalnego faceta a nie jakiegoś "oszołoma" .
Szukanie chłopaka na siłe nikomu niewyjdzie na dobre.Ale może jak przestanie sie szukać tej idealnej miłości,tego chodzącego ideała,to wpadnie sie całkiem przypadkiem na normalnego,ładnegi i fajnego chłopaka,z którym można spedzić troche czasu,troche miesięcy,troche lat
Uważam,że trzeba cieszyć sie życiem.Wiem,że "samotna" osoba chciała by mieć chłopaka,ale być samemu niejest źle! To ma swoje zalety! Nikt Ci niczego niebroni,niemusisz sie nigdzie śpieszyć.A do kina czy na kawe,można iść z koleżanką czy z kolegą wiedząc,że nikt ci nic niepowie!
_________________ "serce kobiety jest jak ocean - pełne tajemnic"
Ale o tym przewaznie ludzie przekonuja sie dopiero po fakcie Mam takie dni w ktorych chcialabym byc sama wyjsc z kumpelm z ktorem tak dobrze sie dogaduje na piwo i nie martwic sie awanture. Uwierz mi fajnie jest miec chlopaka przez pierwsze kilka miesiecy ale po pewnym czasie przychodza dni w ktorych teskni sie za samotnoscia
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
am takie dni w ktorych chcialabym byc sama wyjsc z kumpelm z ktorem tak dobrze sie dogaduje na piwo i nie martwic sie awanture. Uwierz mi fajnie jest miec chlopaka przez pierwsze kilka miesiecy ale po pewnym czasie przychodza dni w ktorych teskni sie za samotnoscia
Skoro tak czujesz, to moze powinnas zastanowic sie, czy jestes szczesliwa w zwiazku w ktorym jestes i czy to wlasciwa osoba.
_________________ Na marmurowej wyrył płycie czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
Lady spark napisał/a:
am takie dni w ktorych chcialabym byc sama wyjsc z kumpelm z ktorem tak dobrze sie dogaduje na piwo i nie martwic sie awanture. Uwierz mi fajnie jest miec chlopaka przez pierwsze kilka miesiecy ale po pewnym czasie przychodza dni w ktorych teskni sie za samotnoscia
Skoro tak czujesz, to moze powinnas zastanowic sie, czy jestes szczesliwa w zwiazku w ktorym jestes i czy to wlasciwa osoba.
To nie jest kwestia miłości. Byłam z chłopakiem, którego kochałam, ale czasami miałam dość kiszenia się we własnym sosie. Miałam szczęście, że pozwalał mi wychodzić kiedy chciałam i z kim chciałam, ale w sumie na początku sama postawiłam taki warunek. Niektórzy mężczyźni jednak nie uznają koleżeństwa między chłopakiem a dziewczyną. Spotykanie z innymi niekoniecznie prowadzi do zdrady, ale niektóre związki są tak toksyczne, że tęskni się za samotnością.
_________________ "Spadam
pomiędzy zdania
w niedorzeczności
bez wahania"
ale czasami miałam dość kiszenia się we własnym sosie
O to mi wlasnie chodzi. Jestem z moim chlopakiem 3,5 roku jestem szczesliwa i wiem ze Go kocham ale czasami mam dni w ktorych zwyczajnie brakuje mi wolnosci ktora mialam zanim go poznalam...
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
A ja się właśnie zakochałam I też tego chciałam; nie mów, że nie potrafisz się zakochać - zobaczysz GO i ... już grom z jasnego nieba, lub powoli rosnace uczucie tam gdzie się go nie spodziewasz! Przestań szukać miłości; przestaniesz to sama cię znajdzie... Ze mną tak jest...
Też bardzo chiciałem się zakochać i ........ zauroczyłem się w tej dziewczynie z mojego awatara
Ale zawsze miałem pecha w miłości, zawsze nieodwzajemniona...........
To, że jej nie doświadczyłaś, to nie oznacza, że ona nie istnieje.
Tak samo jak to, że Ty doświadczyłeś nie oznacza, że ona istnieje. Jest jakaś logika, jeśli dopuścimy do siebie, że nasz umysł ulega złudzeniom. A ulega.
_________________ Hermetycznie, dynamicznie. Ot tak.
NieLubieKawy dla Ciebie może nie istnieje, to nie znaczy że dla innych też jej nie ma.
Idąc dalej Twoim tokiem rozumowania: żadni bogowie nie istnieją, nie istnieje radość ani smutek, nie ma też piękna itd itd...
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum