i kolejny blad wyobraz sobie ze ja poznalam mojego faceta przez gg glupie prawda ?? ale uwierz prawdziwe ...
karolinaMalina napisał/a:
może wlasnie jestem sama jak palec?
wiesz z tego co tu pisalas nic nie wywnioskowalam, wiec to chyba twoj blad
swiadczy tylko o tym że masz zupelnie inny charakter
nie moja kochana to swiadczy o tym iz zdaje sobie sprawe z tego, ze sa wieksze problemy na swiecie niz to ze nikt mnie nie kocha. Trzeba wziac sie w garsc a nie ciagle uzalac nad soba i krytykowac wszystko naokolo "bo jest takie niesprawiedliwe" sadze, ze charakter nie ma tu nic do rzeczy.
ty w ten sposób krytukujesz nasze uczucia a to nie na tym ma polegać.
ze co ?? ze chce abys wziela sie w garsc to jest krytykowanie ??
czytaj ze zrozumieniem prosze
poznalas swojego faceta przez gg.hmm może to prawdziwe może i nie zdarza sie chyba raz na milioni ale okej:)no niestety to Ty mnie nie rozumiesz i jest mi bardzo przykro ale trudno,w porzadku sa gorsze problemy zgadzam sie jak najbardziej ale jak juz pewnie zdazylas zauwazyc to nie jest forum zatytułowane,,problemy tego świata"tylko zdaje sie rozmawiamy tutaj o czysm innym,i to też jest problem bo jakby tak nie było to nie byloby tego tematu,i ludzie nie pisaliby o tym co przezywaja i co czuja,niech Ci bedzie mów sobie i myśl co chcesz,i przykro mi to mowic ale wyciagasz złe wnioski dotyczace tego czy mam rodzine czy nie,i czy sklada sie ona tylko ze mnie czy ze wszystkich osób wiec prosze Cie na ten temat sie nie wypowiadaj,dla Ciebie może to jest łatwe,moze było łatwe i chwała Ci za to,takiej postawy naprawde Ci zazdroszcze tez bym tak chciala,ale nie potrafie i wielu ludzi czy na tym forum czy w ogole też sobie z tym nie radzi jak Ty to napisałas,że ktoś powinien mi zasadzic porzadnego kopa,w takim razie taki kopniak należy sie nie tylko mnie ale wszystkim ktorzy maja ten problem i sobie z nim nie radza.Tyle ode mnie,jak już powiedzialam nie chce wchodzic z Toba w jakies konflikty czy kłotnie ale twoje rady jakoś nie pomagaja,a to że ktoś pisze o tym co czuje,znajduje miejscie w ktorym ludzie maja podobny problem,nie znaczy że sie nad soba użala,bo miedzy wygadaniem sie a użalaniem jest znaczna róznica,ale mimo wszystko dzieki,może kiedyś postaram sie skorzystać z Twoich rad.
i kolejny blad wyobraz sobie ze ja poznalam mojego faceta przez gg glupie prawda ?? ale uwierz prawdziwe ...
może wlasnie jestem sama jak palec?
wiesz z tego co tu pisalas nic nie wywnioskowalam, wiec to chyba twoj blad
swiadczy tylko o tym że masz zupelnie inny charakter
nie moja kochana to swiadczy o tym iz zdaje sobie sprawe z tego, ze sa wieksze problemy na swiecie niz to ze nikt mnie nie kocha. Trzeba wziac sie w garsc a nie ciagle uzalac nad soba i krytykowac wszystko naokolo "bo jest takie niesprawiedliwe" sadze, ze charakter nie ma tu nic do rzeczy.
ty w ten sposób krytukujesz nasze uczucia a to nie na tym ma polegać.
ze co ?? ze chce abys wziela sie w garsc to jest krytykowanie ??
czytaj ze zrozumieniem prosze
Cześć wszystkim,ja mam 26 lat i jeszcze nigdy nie mialam faceta,na poważnie,takiego ktory by mnie kochal szanował każdy poznany albo mnie oszukiwał na samym poczatku albo generalnie miał mnie gdzieś,przepłakałam tyle nocy i ciagle zadawałam sobie pytanie co jest ze mna nie tak,Tynka 88 mnie też powiesz że sa wazniejsze problemy?Nie wiem ile masz lat,ale nie podoba mi sie to co piszesz,może poprostu powinnaś zmienić forum.
w takim razie taki kopniak należy sie nie tylko mnie ale wszystkim ktorzy maja ten problem i sobie z nim nie radza
nie boj sie nie uwzielam sie tylko na ciebie kazdy powinien takiego dostac
malusia1981 napisał/a:
może poprostu powinnaś zmienić forum.
tobie radze to samo .... bez komentarza
mimo wszystko juz sie nie bede tutaj udzielac, bo to i tak nie pomaga... wiec kobiety placzcie i robcie z siebie ofiary losu... pozdrawiam
Tynka88,sorki nie chciałam być niemila i nie chodzi o to żebys przestala pisać czy coś,poprostu zrobilo mi sie przykro,Ty masz chłopaka jestes szczesciara i zycze Ci zebys to szczescie miala cały czas,ale inaczej sie rozumuje jak sie jest szczesliwym a inaczej jakbys nie daj Boze tego chłopaka teraz stracila,ja tez jak bylam z łukaszem mowilam wszystkim że warto czekac bla bla bla ale nie proboiwalam sie postawić w sytuacji tych osób,musisz zrozumieć ze nie każdy rozumuje tak jak Ty,czasem nie da sie zmienić siebie,jedni sa silniejsi jak juz mowilam inni nie,gdyby wszyscy mieli tyle sily co Ty to nie byloby depresji,nerwic i innych przykrych rzeczy,tylko tyle chcialabym żebys postarala sie zrozumieć,i sorki jesli bylam niemila.i wiem że taki kopniak by mi sie przydal ale widzisz nie mam nawet przyjaciolki ktora by mi takiego kopniaka dala i od czasu do czasu porzadnie mnie ochrzanila.
Wysłany: 2007-08-30, 20:10
Tynka88, nie myśl ze tylko kobiety czekają/szukają miłości... ja też czekam na moją drugą połówkę... i nie wiem kiedy sie doczekam... ale użalanie sie nad sobą to nie jest wyjście głowa do góry nadejdzie nasz czas...
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
zloty, spoko ja juz znalazlam faceta a to raczej on znalazl mnie karolinaMalina, spoko mnie bardzo trudno obrazic ja tez nie mam przyjaciolki zadnej praktycznie ... wiem, ze sobie poradzisz bez czyjejkolwiek pomocy wierze w Ciebie pozdrawiam
sory koleś,ale po co Ty tu wlaściwie jestes?zeby czepiać sie zasad interpunkcji i formułowania wypowiedzi?napisz cos sensownego, bo jak na razie kiepsko Ci to wychodzi
Hej Dziewczyno spójrz na misia on przypomni przypomni chłopca Ci nieszczęśliwego białego misia który w oczach ma tylko złote łzy. Biedaczysko ale cóż zgadzam się że miłość przychodzi od tak sobie ale nie można NIE MOŻNA się zakochać i szukać miłości na siłę ! Uwierz mi na słowo. Bo potem można się nieźle pokaleczyć a rana tak szybko nie zejdzie jak byś chciała. No ale cóż podobno każdy uczy się na swoich błędach nie będę nikogo kierował co ma robić; to Ty wybierzesz drogę jaką pójdziesz i co z tym zrobisz. Mogę Cię tylko ostrzec. Wiec o tym że czasami lepsza od miłości jest wspaniała wieczna przyjaźń
Wierzę że na pewno poznasz swoją 2gą połówkę już niedługo na każdego przyjdzie pora kiedy poczuje strzałę amora ;P
wiecie a mi faceci zawsze mowia ze gdyby nie byli z ta, tamta to byla bym to ja bo jestem super itd tylko nie poznalismy sie w odpowiednim momencie
mam tego dosyc!!
[ Dodano: 2007-09-24, 22:18 ]
a gdzie jest napisane, że każdemu musi się trafić i każdy znajdzie???? może wcale nie każdy a tylko wybrańcy a reszta musi się "obejść smakiem"??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum