Wysłany: 2006-09-07, 19:15
Polecający: religia tv
dziewczyno , na kazdego przyjdzie czas i pora , miłosc sama Cie znajdzie i to w takiej chwili ze nawet sie nie obejrzysz a juz serducho Ci zacznie mocniej pykać ;p Tylko sie nie rozklejaj i nie marudz , bo to nc nie daje . Wystarczy przyjąc odpowiednia postawe , nie patrzec na kolezanki ze one maja chłopaków a ja nie .... BeZeDURA ;p Bycie samemu tez jest fajne ;p
he nawed fajnie byc samotnym mi to pasi czasami a jak kumple zaczynaja gadac o swoich dziewczynach czasem im zazdroszcze a oni mi zazdroszcza ze tyl wytrzmalem sam he nie przejmuj sie oni maja racjie na kazdego przyjdzie czas a jak nie chcesz byc samotna no to znajc sobie przyjaciela z a nie przyjaciolki he :)
A może już znalazlaś...?? Tylko nie wiesz o ty. Moze to ktos z klasy, szkoly... Chociaz Misiek ma racje czasem lepiej pobyc samotnym. Nie przejmuj się. Moja ostatnia milość przyszla sama nie wiem kiedy i to byl kumpel ze szkoly. Wiec może Ty też masz takiego kumpla, który Ci się skrycie podoba. Momyśl o chłopakach, których znasz... a podejzewam, ze Ci sie uda.
Nori pliska skasuj to : Krrr... patryska001 zaplacisz za swoje gdzech...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum