ej. człowiek jak człowiek, w czym problem?
kochasz go, dobrze ci z nim, to po cholerę się przejmujesz?
to wy jesteście ważni, nie ludzie, którzy na was patrzą..
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Moi rodzice są parą mieszaną. Moja matka jest Polką - katoliczką a mój ojciec Nigeryjczykiem - baptystą... Nie widze w tym więc nic dziwnego... Takie różnice są ciekawe i dzieki temu dzieci mogą poznać więcej... dwa języki, różne kultury. Ja dzięki temu mówię dobrze po angielsku i mam dwa obywatelstwa, co sie bardzo przydaje. W Polsce jest jakiś strach przed obcokrajowcami- szczególnie ciemnoskórymi i Arabami, ale myśle że niedługo się to zmieni. Życze Wam powodzenia
Wysłany: 2006-06-13, 18:42
Polecający: bierdonka
nie mam zdania na ten temat , ale intryguja mnie takie pytania , bo to tak jakbys szukała rady w sprawie waszego związku, ale pzreciez chyba uczucia sa wazniejsze niz rasa , kolor skóry , wyznanie ? przeciez jak sie uzupełniacie wzajemnie pod kazdym względem to zadna rzecz wam na pzreszkodzie nie stanie ;]
Zależy jakim jest muzułmaninem. Jeżeli jest blisko swojej wiary, to możesz kiedyś o nim usłyszeć w TV, że porwał samolot i pierdyknął w Pałac Kultury.
Ewentualnie wywiezie Cię do siebie i będziesz jedną z wielu żon. Jeżeli jego brat Cię zgwałci i pobije to zostaniesz ukamienowana za zdradę męża. Będziesz chodzić w czarnym prześcieradle i będzie Ci widać tylko oczy.
Ale miłość jest ślepa i na ta chwilę zapewne jesteś jak otumanione kaczątko, któremu się zdaje, że jest w stanie zmienić wszystko w swoim mężczyźnie i do tego zawrócić Wisłę kijem.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Tylko nie chodź z nim na manifestacje bo Was MW dorwie
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
pewnie stąd, że przyszłaś, polamentowałaś, że masz "innego" faceta.. i na tym się skończyła twoja aktywność na forum?
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum