hmm temat jest pierwsza miłośc a nie prawdziwą wiec moge powiedzieć ze w wieku 7 lat ale coz bykl starszy hihi a teraz jest juz stary i brzydki a ja mloda i piekna
_________________ "W sztuce i w miłości najważniejsza jest odwaga..."
Swoją pierwszą miłość spotkałam po raz pierwszy właściwie w wieku 10 lat. Wtedy oczywiście nic jeszcze nie czułam, to przyszło z czasem po jakichś trzech latach
kurcze to było dawno ale pewnie gdzieś tak z 13-14 lat miałam
_________________ Ile ważnego w tym, co nieważne -- Jan Twardowski
Szacunek po drugie Lojalność po pierwsze!
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom..
jak miałam 7lat to byłam z pewnym chłopakiem przez 3 lata z nim byłam
a później to było jak miałam 13 latek i byłam z nim naprawdę szczęśliwa:)żałuje, że już nie jestem z nim ale cóż teraz mam 15 latek i mam chłopaka z którym jestem szczęśliwa
Moja pierwsza i jak na razie prawdziwa milosc miala miejsce 5 lat temu. Mialem wtedy 22 lata ona byla i w sumie jest nadal 8 lat starsza, ale juz nie jestesmy ze soba, szczerze przezywam to do dzisiaj. Rozstalismy sie w maju tego roku
Znow, polecam podglad no i prace nad formuowaniem wypowiedzi w mniej wiecej logiczny ciąg myslowy //Kurczol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum