ja swoje pierwsze zauroczenie mialem majac 9 lub 10 lat ale ona mnie zucila dopiero po pol roku chodzenia a tego bym tak nie nazwal zadko sie widywalismy a jak widzielismy sie to zawsze bawilisimy sie z kumplami
a ona nie odzywa sie domnie teraz i dobrze he
ja miałam 14 lat. Koleś był o 5 lat starszy. Piękne uczucie, pierwsza prawdziwa miłość... nie trwała zbyt długo z powodu... przeciwności losu, ale twierdzę, że to było TO Szkoda, że do tej pory takiego czegoś nie poczułam... albo przynajmniej ze wzajemnością
_________________ "Spadam
pomiędzy zdania
w niedorzeczności
bez wahania"
Wysłany: 2006-09-07, 12:28
Polecający: dzieki sobie :P
och ja mialam 13 lat ta milosc to mnie tak 4 lata trzymala.. ale minelo juz tyle czasu i dalej mamy ze soba bardzo dobry, choc juz nie "milosny" kontakt
_________________ ..:: Słodka jak vendeta, gorzka jak mocca,chlodna jak metal ::..
Ja swoja pierwsza milosc spotkalam w wieku 16 lat i do tej pory nas tak trzyma
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Wysłany: 2006-09-17, 13:39
Polecający: dzięki sobie
ja pierwszy raz na powaznie zakochalam sie wte wakacje. wieku nie zdradze. bylam w niemczech i zakochalam sie w niemcu facet byl super pieknie operowal polskim ale niestety nic glebszego nie bylo nam pisane gdyz akurat gdy go poznalam zostal mi niecaly tydzien pobytu. a ja mu tez sie podobalam teraz juz nie chce sie zakochac sadze narazie ze Markus byl pierwszy i niech ostatni.
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
Wysłany: 2006-09-20, 18:05
Polecający: Nori
Pierwsza miłość? Taka "prawdziwa" ? To była chyba 6 klasa podstawówki. Zaczęło się od obozu sportowego. On był z Wrocławia, czyli 100 km od mojej miejscowości. Bylismy razem 5 miesięcy.. Po prostu nie wyszło.. Miłość na odległość... - ale nadal jesteśmy przyjaciółmi.
Pozniej, w 2 klasie gim mialam jeszcze bardziej powazniejszy związek.. ale.. nevermind.
Heh...u mnie jak z telenoweli- 2 lata temu on czul cos do mnie, ja natomiast nie chcialam sie wiazac, pozniej mnnie dopadlo, ale zakochal sie we mnie jego przyjaciel, a on nie chcial nikogo ranic...a przynajmniej nie jego, ale w koncu wyszlo na nasze:) teraz mamy 19 lat i obiecujemy sobie milosc do konca zycia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum