pierwsza prawdziwa - w wakacje po pierwszej klasie lo. szybko sie rozpadla bo on musial wyjechac na studia za granice (jak sie poznalismy mial juz tam zaklepane miejsce a w polsce by sie nie dostal nigdzie a jak zaczelismy byc razem bylo juz za pozno na skladanie papierow) pisalismy do siebie ale wiadomo ze to nie to samo, rozumielismy sie w pol slowa ale widac to nie wystarczy bo na wakacje wrocil z nowa dziewczyna... ale zle skonczyl bo wyladowal w wiezieniu za jazde o pijaku.
wczesniej oczywiscie bylo wiele zakochan-w-kolegach-z-klasy ale to sie nie liczy ;]
pozniej tez byly jakies, ale pierwsza najlepsza...
_________________ yeah, I do like open windows
Go forth on your path, as it exists only through your walking.
moja pierwsza prawdziwa mislosc spotkala mnie jak mialam 16 lat i nadal jest ze mna. mimo tego ze jest miedzy nami spora roznica wieku to bardzo dobrze sie ze soba dogadujemy i jestesmy dla siebie najlepszymi przyjaciolmi juz nawet sie zareczylismy obydwoje doskonale odnajdujemy sie w tym zwiazku....i wiemy ze juz bedziemy razem na zawsze
_________________ Nic na ziemi nie dzieje się bez przyczyny...
w wieku 13 lat...
nadal cierpię po rozstaniu...
bo to nie miało być tak ;/ wyobrażałam sobie, że swoją pierwszą miłość poznam w innych okolicznościach i problemem przez który nie możemy być razem nie będzie różnica wieku ;/
Ja mam 12 i mam już swoją miłość... Kocham go a on mnie bo mi to wyznał a ja powiedziałam że jest wspaniały i że kocham go nad życie!!!
_________________ Pieprz mnie bo ja tego chcę! Twój kutas mnie podnieca a twe piersi rządają mojego języka! Cipcię mam mokruką i nabijam się na ogórka! Kocham seks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum