W wieku 16 lat... ojoj, ale mnie trafiło Przyszło, przewróciło mnie do góry nogami, zamieszało, i trwa nadal, z widokami na wieczność
_________________ małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia
a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju
i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz
--Ksiądz Twardowski
Dishman, o co Ci chodzi z tym, ze nie bedziesz mi juz wciskal zadnych linkow do klikania?? A wracajac do tematu, to jak mialem 16 lat to poznalem milosc swojego zycia. A co najlepsze, to przez randki
_________________ "Tylko, przez moment, nim zasniesz ja splone, splone! Chce z Toba przejsc przez pieklo, pieklo! Na druga strone przejsc. Zobacz jak plone, plone! Zobacz jak plone..."
Wysłany: 2006-10-29, 20:22
Polecający: Znalazlem w necie
Eeeeee Obecnie mam 26 lat i nigdy sie nie zakochalem ... takze nie spotkalem swej pierwszej milosci ....jeszcze....chodz niespieszy mi sie....niechce przynajmniej narazie....
Moja pierwszą,prawdziwa pierwszą miłoś spotkałam w wieku 14 lat.Zakochana byłam przez 3 lata ale nigdy ze soba nie byliśmy-nie żałuje tego bo jesteśmy teraz bardzo dobrymi kumplami.
_________________ Pamiętaj, że minuta gniewu odbiera Ci 60 sekund szczęścia......
15lat.... 9miesięcy razem;) teraz pozostały miłem wspomnienia i żal... bo z laską która kiedyś kochałem nie moge utrzymywać nawet koleżeńskich kontaktó:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum