pirwsza milosc.... hmmmm ........ no wlasciwie to nie wiem, ale jezeli chodzi ota prawdziwa pierwsza milosc to w dzien studniowki gdy pojechalam do cz-wy na spotkanie z kolega poznanym przez neta ^^ no ale wtedy to bylo tylko czesc ^^ nastepnie byly rozmowy przez gg czysty przypadek chodzilo o forum ^^ no a pozniej wpadl do mnie po plytki ^^ no i jakos tak mnie trafilo ^^ az mialam sie ochote wtedy przytulic ^^
a co do "milosci" to eeeeee............. w zerowce ^^ chyba to byl Mateusz ^^
Pierwsza miłość w sensie pierwszego spojrzenia to był Maksiu i mialam hym... okolo 3 lat
a taka pierwsza która bolała to 16 lat. Niewarta swoja droga byla wtedy...
[ Dodano: 2006-08-08, 18:15 ]
Ale pierwsza miłość? To w 4 klasie. Ale on mnie nie chciał:( I byłam nieśmiała hehe. Nawet pisałam do niego liściki. Teraz się z tego tylko śmieję, bo wiem, że był pomyłką. Ludzie się zmieniają.
_________________ Zawsze przebaczaj swoim wrogom, nic ich bardziej nie potrafi rozzłościć...
Wysłany: 2006-08-31, 17:04
2 lata (matka), 4 lata (ciocia) , 6 lat (kuzynka:P), 8 lat (dziewczyna z 8 klasy), 16 lat (moja pierwsza ruda dziewczyna)... potem długo nic ;] w sumie wszystko przede mną
_________________ "Sialalala zrób mi dobrze w rytmie ska"
SKA RULEZ!
Pierwszt bardziej poważny związek w 2 gim, a pierwsza miłość w mniej więcej w tym samym czasie, jednak nie z nim Ale miło wspominam te czasy.... Było bajecznie, chociaz mój pierwszy pocałunek to klapa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum