W moją swego czasu wniknąłeś aż za bardzo. [głupi link, głupia ja.]
I bym się nie denerwowała tak, jakbyś nie mieszkał 3 ulice dalej.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie znamy się I dobrze
Choć, jak się zdenerwuję, wiem, gdzie mieszkasz
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
OoOo... widze ze lepiej z Orange, nie zadzierac (joke)
Fajnie macie ja tu znam tylko jedna osobe gdybysmy wszyscy mieszkali koło siebie to moglibysmy sie od czasu do czasu spotkac
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
A jak dla mnie walentynki to normlane święto + drobne upominki.
Nie jestem wymagający - walentynki chciałbym spędzić od rana do wieczora z moją dziewczyną. Najlepiej w domu, bo ciepło. Nigdy się nie nudzimy, więc zawszę będzie jakiś temat do rozmowy
Chociaż dla mnie ważniejsze jest inne święto w lutym :love:
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
gdzie by tu zabrać moją małą? standard (tj. kino i restauracja)?, czy może dla urozmaicenia teatr?... a może seks w aucie?:D jeszcze zobacze... fundusze mam... gorzej z pomysłem:/
_________________ ---------------------
grunt to podstawa:D
no hardkor hardkor, ale to juz jest perwera wiec raczej odpada:P tak wiec najpierw teatr, a pozniej bzyku... jak dobrze ze moja kobietka tego nie widzi:D
_________________ ---------------------
grunt to podstawa:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum