Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat

Jak chcielibyscie spedzic tegoroczne walentynki?
Przy pięknej kolacji u niego/jej w Domu przy kominku popijajac winko, a poznije niech sie dzieje co sie ma dziac
20%
 20%  [ 5 ]
W restauracji takze przy kolacji a pozniej kino!
4%
 4%  [ 1 ]
Robiac sobie reczne prezenty pozniej sie wymienic i pojsc na spacer...
12%
 12%  [ 3 ]
POjsc do ZOO
0%
 0%  [ 0 ]
Pojsc do Pub-u
4%
 4%  [ 1 ]
Spedzic jak kazdy zwykły dzien...tylko dac sobie drobne upominki
8%
 8%  [ 2 ]
Spedzic ten dziec cały w łozku+lampka wina no i plus chłopak/dziewczyna
24%
 24%  [ 6 ]
Nie obchodzisz/nie obchodzice tego swieta...lub jestes sam/a
24%
 24%  [ 6 ]
inne...
4%
 4%  [ 1 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 25

Autor Wiadomość

elv  

Wysłany: 2006-01-23, 14:03   

No widzisz i znalazlam Ci dobra opcje :mrgreen: - teatrzyk , a potem... :> ;) Milych walentynek! :D

nea111  

Wysłany: 2006-01-23, 23:53   

"kij" z walentynkami :D Jak sie kochac to caly rok a nie 14 sobie przypominac ze mamy partnera ... (partnerke) ..... I ten kochany tekst "co ja zrobie jak sobie do walentynek kogos nie znajde" :>

ktostaki  

Wysłany: 2006-01-24, 00:45   

wiadomo ze jak sie kochac to przez caly rok, ale kochanie sie w walentynki jest wyjatkowe... stedy zbierasz w sobie cala energie i dajesz z siebie tyle co dalbys(dalabys) lacznie przez caly rok:)

Morona  

Wysłany: 2006-01-24, 21:55   

ja też nie specjalnie lubię to święto, bo strasznie sztuczne się zrobiło i komercyjne.
ludzie pokazują uczucia czasem tylko na pokaz...to bez sensu. jak się kocha to nie myśli się o innych i całym świecie, tylko o tej osobie. jak jest inaczej...
..to znaczy, że wcale się nie kocha tylko może jest się zauroczonym? :roll:

tym prawdziwie zakochanym życzę szczęścia i radości z siebie :wink:

elv  

Wysłany: 2006-01-25, 08:29   

Prawdziwie zakochani dziękują :) Wczoraj mieli piękny wieczór :)

ktostaki  

Wysłany: 2006-01-25, 10:32   

Morona napisał/a:
ja też nie specjalnie lubię to święto, bo strasznie sztuczne się zrobiło i komercyjne.
ludzie pokazują uczucia czasem tylko na pokaz

komercyjne, to fakt... a swieta bozego narodzenia nie sa dla ciebie komercyjne? zaczynaja sie pod koniec pazdziernika (w sklepach), wszyscy lataja za prezentami...malo kto pamieta ze boze narodzenie to chwile spedzone z rodzina, chwile refleksji i milosci... ja tez o tym nie pamietam... niestety dzisiaj wszystko staje sie komercja...prawie wszystko...bo wg mnie jedynie miłosc nie jest komercyjna

Morona  

Wysłany: 2006-01-25, 11:43   

ktostaki napisał/a:
a swieta bozego narodzenia nie sa dla ciebie komercyjne?

jak wszystko ostatnio, ale chyba jednak jeszcze ludzie inaczej podchodzą o Bożego Narodzenia i do Walentynek. Kocham święta Bożego Narodzenia i właśnie dlatego,że są takie piękne i w gronie bliskich..człowiek docenia takie rzeczy z czasem. kiedyś też myslałam tylko o prezentach, teraz sie to zmienilo calkowicie:)

ktostaki  

Wysłany: 2006-01-25, 12:04   

moze zle sie wyrazilem...ja nie patrze tylko na prezenty:) dla mnie tez liczy sie atmosfera, rodzina i ta cala niepowtarzalna otoczka... ale jednak zadko kto obchodzi te swieto tak jak powinien (ta jak chcialby tego kosciol:]) czyli caly dzien spedzac na modlitwie, przemysleniach, caly wieczor spiewac koledy, a wszystko to zakonczyc pasterka na ktorej non stop sie modlisz i myslisz o bogu...

w pewnym wieku, atmosfera, rodzina itp rzeczywiscie staja sie dla czlowieka wazniejsze niz komercja tych swiat

i moim zdaniem podobnie jest na walentynki... w pewnym wieku licza sie dla czlowieka inne wartosci niz komercyjna otoczka...

elv  

Wysłany: 2006-01-25, 12:11   

Hej! Ale takie swieta, to czlowiek powinien sam dla siebie przezywac "z atmosfera". To my tworzymy ta specyficzna otoczke w naszych domach, wsrod znajomych. To my mamy wplyw na to, czy do naszego domu zapuka komercha, czy nie.

michał 
Gość

Wysłany: 2006-01-29, 19:58   

hmm ja poraz 24 spedze sam walentynki , ale nie jestem tym zalamany choc szkoda ze nie mam go ponownie z kim spedzic,ale tak bywa i zekl bym nawet !0ZYCIE!
ale swieto wydaje mi sie fajne choc kojazy sie bardziej z upominkiem od kochajacej osoby badz kupieniem go... ja szczerze mowiac wole od materialnych zeczy czyny wiec bardziej bymsie ucieszyl gdyby ukochana dala mi siebie jako prezent niz jakis upominek..
ale napewno milo nie odwrotnie gdy widac ze jednak ktos tam jest szczesliwy... 8)
hmm ja szczerze mowiac mam dosc tego zyciana slasku i wkrotce stad uciekam do olsztyna, mam nadzije ze tam niebede tak ograniczony jak tu... :!:
pozdrawiam wszystkich zakochanychi zycze zeby ten dzien byl bardziej wyjatkowy niz jakikolwiek inny!
acha i do tych postow ktorych wlasciciele zekomo nieobchodza tego dnia...ja tez go nieobchodze bo nie mam z kim!(odpowiedz)

anula  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-02-03, 12:37   

Ja obchodze,ale tak na prawde zle mi sie ten dzien kojarzy..W zeszlym roku w ten dzien moj byly chlopak ze mna zerwal i wyjechal do Staow Zjednoczonych.Potem juz go nie widzialam i pewnie nie zobacze..;( Bylam w ten dzien w miescie..Pelno zakochanych par tylko ja jedna-sama ;( Ale dzisiaj nie jestem sama i bardzo sie z tego ciesze:)

agacisko  

Wysłany: 2006-06-03, 15:11   
   Polecający: przypadek

nie obchodzę, nie lubie tego święta....
Duchowa rewolucja, nie babilońska propaganda.

Arjada  

Wysłany: 2006-06-04, 10:14   

nie przepadam za tym swietem...Chociaz teraz jak kogos mam calkiem inaczej wygladalo to swieto......ale i tak jakos mnie denerwuje widok tych wszystkich par....
od spojrzeń
bezlitosnych
Dających ból każdemu
słabemu człowiekowi

soxo 

Wysłany: 2006-07-01, 19:47   

Jezeli nie wiecie co kupic na jakakolwiek okazje zajrzyjcie na strone www.soxo.pl tam jest w czym wybierac!!! :)
pozdrawiam www.soxo.pl

Cloud7  

Wysłany: 2006-07-02, 17:17   

Iść do Zoo w Walentynki!!! ciekawy pomysł ja osobiści nie obchodze bo jestem osamotniony :( Ale może się to kiedyś zmieni.... kto wie.

Odpowiedz do tematu