Łiiii tam ja uważam, że każdy swoje walentynki powinien mieć codziennie, a nie obchodzić tylko raz w roku. Codziennie powinno okazywać się uczucia, a nie tylko w walentynki. Dlatego też nie uważam to za święto
Colorblind napisał/a:
bo w tym dniu całe miasto takie przesłodzone
Zgadzam sie w zupełności
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Ja walentynki spędzę z qmpelą, bedziemy oglądać romantyczne komedie, jeść pizze, lody i popijać winko przez całą noc - to taka nasz tradycja i nie ważne, że mamy chłopaków
Wysłany: 2008-02-07, 21:37
Polecający: bierdonka
inny napisał/a:
Ile Róż wypada kupić w ten dzień ?
100 a pewnie i tak bedzie jej mało ;p
Nic nie wypada , zrób tak jak uważasz a najlepiej nic nie rob wtedy bedzie zaskoczona :DDD Bo dziewczyny teraz takie księzniczki ze tylko czekają na prezenty a tu bach ... ni ma :DDD I koniecznie uwiecznij jej mine i wklej tu D
a mnie zastanawia, dlaczego niektórym tak bardzo zależy na obchodzeniu walentynek, niektórzy wręcz na siłę chcą pokazywać, że są w związku, czy to ma jakiś sens? Może ktoś mnie oświeci.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Szczerze mówiąc, wolałabym aby mój partner okazał jakiś szczególnie miły gest, choćby ofiarował tego kwiatka, ale nie na walentynki, bo tak wypada, tylko zupełnie spontanicznie, w inny dzień - bo np. jest środa.
juta napisał/a:
twierdzi że nasze Walentynki trwają cały rok
No i ma rację, takie podejście jest dla mnie najsensowniejsze. Uczucie powinno się sobie okazywać na co dzień, a nie raz w roku. To trudniejsze niż "miłość od święta".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum