Walentynki :love: ptzypadaja na 14 lutego swieto w Polsce zapozyczone od Amerykanow... ale ciekawe śieto i miłe, a jednka nie kazdy je obchodzi!!!
Dlatego pisze ten post bo chciałabym sie dowiedziec czy wy obchodzice walentynki albo(jezeli w tej chwili nie macie partnera) to czy kiedys obchodziliscie "je"
Jestem Ciekawa jak w waszych marzeniach wygladaja wasze wymarzone walentynki :love: a moze juz takie przezyliscie... w ty miejscu było by fajnie gdybyscie podzielili sie z nami waszymi refleksjami, doswiadczeniami...
Moglibyscie wspomniec takze czy dajecie sobie cos(prezent) jak tak to co ... co robiliscie i co dostaliscie w tamtym roku
ZAPRASZAM DO UDZIAŁU W ANKIECIE :love:
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
wiesz ale kochac mozna cały rok dawac prwezenty cały rok... ale to mzoe byc data kiedy zawsze cos razem robicie ten 14 luty.... a inaczej mozesz np isc do kina 5 gr albo 13sier.... roznie... ale np Ten dzien zawsze cos wspolnego robic... dla mnie 14 luty to jak moje urodzinki czy mojego chłopaka:) :wink:
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Wysłany: 2005-12-30, 17:30
Polecający: baba jaga ;P
No dobrze ;P ja nie obchodze uwazam ze to bezsensowne taki dzien dla mnie to miesiecznica czy tam pozniej rocznica zwiazku ... no poprostu nie lubie wale tynkow
za duzo w tym komercjalnosci i sztucznosci. Moze to poprostu ze mna jest cos nie tak ale tak to odbieram
yh. obojętne mi. wiadomo, że jakiś czar w tym dniu jest. ale nic więcej
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum