Wysłany: 2006-02-16, 22:30
Polecający: baba jaga ;P
ZBOCZENIEC normalnie ;P
a ja zapomnialam ze som walentynki dopiero mi przyjaciel przypomnial .. :lol: spedzilam caaaaaale walentynki w lozku i czesciowo przed kompem .. sama ^^ i bylo zaje.. eeeeee fajnie e ee bylo ;P B)
Wysłany: 2006-02-18, 11:12
Polecający: dostałam wiadomosc P
wiecie co wam powiem Walentynki to głupie swieto .. przynajmniej ja go nie znosze... a właśnie w ten dzień musiałam sie na kims zawieśc wiec to że były i będą walentynki to dla mnie zawsze to będzie idiotyczny dzień !! ... tyle ! :twisted: :-x :-x
_________________ Mis kolala to był cham miał pół litra wypił sam
a ja no coz spedziłam je w dom,u misiek do mnie wpadł i obdaowalismy się preentami tyle ze on dał mi tylko narazie kartke bo rezszta prezentu jest na dworze a ze ejstem chora i nie moge wychodzic to musze poczekac na reszte suprise;/ ale coz moze dzis sie pzrekonam cio to w koncy\u jest ponoc wielka akszon na pogorii (tam sie wsyzteko zaczeło) i mega romantyczne... spoko se okaze cio to;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum