• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

angelinaagrafka  

Wysłany: 2007-02-04, 10:33   
   Polecający: www.google.pl

Jeśli ty ją kochasz a ona tego nie odwzajemnia to znaczy że nawet jak o nią powalczysz i będzie z Tobą... pomyśl czy będzie szczęśliwa? Nie a ty widząc ten smutek i nieszczęście będziesz także nieszczęśliwy... Więc będzie wam wtedy trudno i smutno... owszem mogą zdarzać się chwile radości jak we wszystkich parach ale prędzej czy później kończy się bolesnym rozstaniem w twoim wypadku... Jest jeszcze coś... lepiej skończyć to teraz i przeboleć niż później kiedy jeszcze bardziej będziesz do niej przywiązany.... Druga sprawa to że Kobieta to człowiek nie przedmiot... nie należy walczyć o człowieka nie ważne od płci... ponieważ walka to walka kaleczy i zostawia blizny :) myślę ze powiedzie ci się z inną dziewczyną sto razy lepiej i jeszcze się zakochasz z wzajemnością trzymam kciuki... pozdro...

1875.jpg
Plik ściągnięto 565 raz(y) 20,56 KB

"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." - Albert Comus

Słodka  

Wysłany: 2007-02-04, 14:47   

Radziłabym dac sobie spokój. Dziewczyny nie lubia natrętów..

niusiaa 

Wysłany: 2007-02-04, 16:11   

Nie rób niczego na siłe :| Jeżeli druga połowa nie chce to nie ma co naciskać bo to bedzie działało w druga strone - zaczniesz być uciązliwy. DAJ SPOKÓJ Napewno bardziej doceni własnie taką postawę niżeli postawe czlowieka ktory dziala wbrew woli drugiej osoby. KOCHAĆ to pozwolić komus odejśc jeżeli ta druga strona tego pragnie. Bo w prawdziwej miłości liczy sie szczescie drugiej osoby - a jeżeli nie miala tego szczescia przy Tobie pozwole jej odejsc aby je znalazła . Nie czyń drugiego człowieka swoja własnością - ta druga połowa ma być Twoim przyjacielem i towarzyszem na reszte życia - ale nigdy WŁASNOŚCIA

Etiene  

Wysłany: 2007-02-11, 20:27   

Jeżeli ją naprawde kochasz to walcz o jej uczucie, ale pamietaj ze moze sie nie udac chocbys stanal na glowie. Mi sie nie udalo

kriss 

Wysłany: 2007-04-02, 16:27   

ja sam jestem teraz w takie rozterce. :( ...ale zdecydowałem walczyc zobaczymy co z tego bedzie .. nic nie mam do stracenia jedynie co to cierpienie któe pózniej moze byc wieksze niz jest teraz :zalamany:

EwelQa  

Wysłany: 2007-04-02, 17:34   

Jejku !! przecież człowiek to nie zwierzątko i nie pokocha na zawołanie... Do miłości nikogo zmusic nie mozna... Czemu sie łudzisz - nie kocha cie, to znaczy zeby sobie odpuścić i tyle ;) Zresztą "tego kwiata jest pół świata" jak ci zależy na tym, by kogoś mieć, to znajdziesz :)
Pozdrawiam

flora  

Wysłany: 2007-04-03, 17:20   

Przestan EwelQa. Nie masz racji :mad: :mad: Niektore dziewczyny lubią jak sie o nie walczy :) :) Jezeli Ci sie podoba to walcz ale bez przesady. Znam wiele dziewczyn co nie mowia chlopakowi ze sie podoba bo wola zeby jeszcze powalczyl. jak ci zalezy to walcz. Zobaczmy cos z tego wyniknie. Ale apewno nic nie tracisz a wiele mozesz zyskac. Ale teaz sie tym ni przejmuj zabardzo. Pozneij ona sama zrozumie co stracila :)

Lasencja-18  

Wysłany: 2007-06-06, 21:30   

Według mnie powinienes o nia zawalczyc:) Ale nie badz natretem... Pokaż jej,że zawsze może na Ciebie liczyc:)

marlena_18  

Wysłany: 2007-06-19, 21:27   

A moze po prostu spróbuj sie z nia zaprzyjaźnić... nic na siłe (wszystko młotkiem :rotfl: )... a tak poważnie, daj jej odczuć że jesteś gdy Cie potrzebuje, ale nie narzucaj sie i nie daj sie wykorzystywac

jednak nie rób sobie zbyt wielkich nadzieji... kobiety są dziwne hahahahaha ;)

SweetHeart  

Wysłany: 2007-07-31, 08:31   
   Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni

Ja wlaczyłam o swojego faceta okolo 4 miesiecy ... i co udało mi sie :D Moja inicjatywa zrobiła wiele i jestesmy razem juz ok ponad roku . I denerwuje mnie takie cos ze to facet robi pierwszy krok .. Gdybym nie zrobila pierwszego kroku ... nie bylabym z nim :) :(

Śmiej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

Odpowiedz do tematu