Jeśli ty ją kochasz a ona tego nie odwzajemnia to znaczy że nawet jak o nią powalczysz i będzie z Tobą... pomyśl czy będzie szczęśliwa? Nie a ty widząc ten smutek i nieszczęście będziesz także nieszczęśliwy... Więc będzie wam wtedy trudno i smutno... owszem mogą zdarzać się chwile radości jak we wszystkich parach ale prędzej czy później kończy się bolesnym rozstaniem w twoim wypadku... Jest jeszcze coś... lepiej skończyć to teraz i przeboleć niż później kiedy jeszcze bardziej będziesz do niej przywiązany.... Druga sprawa to że Kobieta to człowiek nie przedmiot... nie należy walczyć o człowieka nie ważne od płci... ponieważ walka to walka kaleczy i zostawia blizny myślę ze powiedzie ci się z inną dziewczyną sto razy lepiej i jeszcze się zakochasz z wzajemnością trzymam kciuki... pozdro...
1875.jpg
Plik ściągnięto 565 raz(y) 20,56 KB
_________________ Angelina
"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." - Albert Comus
Nie rób niczego na siłe Jeżeli druga połowa nie chce to nie ma co naciskać bo to bedzie działało w druga strone - zaczniesz być uciązliwy. DAJ SPOKÓJ Napewno bardziej doceni własnie taką postawę niżeli postawe czlowieka ktory dziala wbrew woli drugiej osoby. KOCHAĆ to pozwolić komus odejśc jeżeli ta druga strona tego pragnie. Bo w prawdziwej miłości liczy sie szczescie drugiej osoby - a jeżeli nie miala tego szczescia przy Tobie pozwole jej odejsc aby je znalazła . Nie czyń drugiego człowieka swoja własnością - ta druga połowa ma być Twoim przyjacielem i towarzyszem na reszte życia - ale nigdy WŁASNOŚCIA
ja sam jestem teraz w takie rozterce. ...ale zdecydowałem walczyc zobaczymy co z tego bedzie .. nic nie mam do stracenia jedynie co to cierpienie któe pózniej moze byc wieksze niz jest teraz
Jejku !! przecież człowiek to nie zwierzątko i nie pokocha na zawołanie... Do miłości nikogo zmusic nie mozna... Czemu sie łudzisz - nie kocha cie, to znaczy zeby sobie odpuścić i tyle Zresztą "tego kwiata jest pół świata" jak ci zależy na tym, by kogoś mieć, to znajdziesz
Pozdrawiam
Przestan EwelQa. Nie masz racji Niektore dziewczyny lubią jak sie o nie walczy :) Jezeli Ci sie podoba to walcz ale bez przesady. Znam wiele dziewczyn co nie mowia chlopakowi ze sie podoba bo wola zeby jeszcze powalczyl. jak ci zalezy to walcz. Zobaczmy cos z tego wyniknie. Ale apewno nic nie tracisz a wiele mozesz zyskac. Ale teaz sie tym ni przejmuj zabardzo. Pozneij ona sama zrozumie co stracila
A moze po prostu spróbuj sie z nia zaprzyjaźnić... nic na siłe (wszystko młotkiem )... a tak poważnie, daj jej odczuć że jesteś gdy Cie potrzebuje, ale nie narzucaj sie i nie daj sie wykorzystywac
jednak nie rób sobie zbyt wielkich nadzieji... kobiety są dziwne hahahahaha
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
Wysłany: 2007-07-31, 08:31
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Ja wlaczyłam o swojego faceta okolo 4 miesiecy ... i co udało mi sie Moja inicjatywa zrobiła wiele i jestesmy razem juz ok ponad roku . I denerwuje mnie takie cos ze to facet robi pierwszy krok .. Gdybym nie zrobila pierwszego kroku ... nie bylabym z nim :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum