słuchajcie czy można walczyc o dziewczyne? wie się ze ją kocha, ale ona tego nie odwzajemnia..Powinno dac się spokój< a moze spróbowac później? a moze zdecydować się uciec?
Walkao miość To ja wam pokaże wake dwóch dziewczyn o chłopaka Wprawdzie poziom walki nie jest zbyt wysoki, ale słyszałem, że potem była druga walka i tam już się krew lała.
http://www.youtube.com/watch?v=AKcqwydFA4M
Powiem Ci na własnym przykładzie ze moj mąż tez mi powiedział ze mnie nie kocha,ale postanowiłam o niego walczyc ,małymi kroczkami mi sie to chyba udaje ,bo jest troche lepiej .wiec jak Ci na niej zależy to walcz o nia ,pomału a dopniesz celu ,nie odpuszczaj tak łatwo jeżeli ja naprawde kochasz
Wysłany: 2007-01-28, 22:23
Polecający: Nori
Jeżeli jej powiedziałeś, że ją kochasz, to masz lipę. Zniechęci się. Przydałoby się najpierw poznać, posmyrać, poszczypać, pocałować, pochodzić, a wtedy powiedzieć, że nie możesz bez niej żyć.
_________________ Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
chłopie. a wiesz na pewno, że ona nie teges?
ja generalnie uważam, że trzeba uparcie dążyć do celu. bo nigdy nic nie wiadomo. i wszystko może się zdarzyć. a jesli nie ta. to inna.
_________________ bo z karuzeli bliżej nam do gwiazd. chłopaku.
jesli powiedziales jej to wprost, to mogla sie zniechecic. ale zawsze mozna wszystko naprawic, i najpierw sie dobrze zaprzyjaznic. dobra przyjazn to podstawa, na niej latwiej zbudowac zwiazek. ale z drugiej strony, jak powiedziala moja poprzedniczka, jesli nie ta, to inna. taka, ktora bedzie warta Twojej milosci
"nikt nie moze tracic z oczu tego czego pragnie, nawet kiedy przychodza chwile gdy zdaje sie ze swiat i inni sa silniejsi....SEKRET TKWI W TYM BY SIE NIE PODDAC"
słowa mojej najlepszej przyjaciółki nie wiem skąd je ma ale tyczą sie tematu.
powiem tak... najpiękniejszy hymn o miłość z 1 listu do koryntian mówi, że "miłość cierpliwa jest, łaskawa jest", więc chłopie zakup sobie jej jak najwięcej i do dzieła... cierpliwość jest tym co tutaj najważniejsze, bądź cierpliwy a i byćmoże ona będzie łaskawa... dalej napisane jest , że "Wszystko znosi, (...)wszystko przetrzyma"... więc może być ciężko... ale najpiękniejsze jest to co przyszło nam zdobyć z trudem ... powodzenia...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum